A+ A-

A Lány és a Fiú

Április délután, a vonat a Déliből indul a Balatonra. A kora délutáni időpont na meg az hogy hétkönap van és lehet hogy a borús, felhős szemerkélő esővel érkező front is közrejátszhatott abban,hogy szinte senki nem volt a pályaudvaron. A lány - (. )(. ) - már a vonat indulása előtt kiért az állomásra, nem szeretett elkésni sehonnan, inkább odaért 5 perccel előbb, mint 1 perccel később. Mondjuk kicsit túlzásba vitte, hiszen az 5 perc helyett, majdnem félórával előbb már odaért. Természetesen a jegyét már két nappal ezelőtt megvette, esélyt sem adott annak, hogy esetleg ne férjen fel a vonatra. Annak ellenére tette mindezt, hogy tapasztalt utazó volt, és nagyon jól tudta, hogy ilyenkor alig lesznek a vonaton. De hát nem tudta lekuzdeni saját természetét, ezért a biztosra ment.
Térdig érő világos szoknyája talán kicsit túlzás volt ilyen borongós időben, gondolhatná az ember, de szerencsére nem volt huvös. A lány ezzel uzent a makacsul kitartó hidegnek, hogy nem érdekli, ő már felkészult a melegre, a tavaszra és a nyárra. A poló ugyancsak világos színe nagyon passzolt a szoknyájához, csak pár árnyalatnyival volt sötétebb. Feszes, kerek mellei lehettek, ahogy azt a polón viritó felirat hullámzása sejtette. A harisnyát nem szerette, most sem volt rajta, az enyhén magassarkú, szintén világos bőr divatcipőben magabiztosan lépkedett a jegyén szereplő kocsi irányába. Nem volt sok csomagja, azt a bőröndöt ami nála volt, egy görgös kiskocsin húzta maga után. Tapasztalt vonatozónak nézett ki, bár most arcán a "de nagyon unom már ezt az utazgatást" kifejezés látszott. Mikor odaért a kocsihoz, letámasztotta a bőröndöt a földre és vékonyka karjával nekifeszult az ajtónak, amely szokatlanul könnyedén kinyílt. A lány fellszállt, majd a kis kocsit is felemelte a vonatra.
Kinyitotta az ajtót és belépett a folyósóra. A vonat fulkés volt, ő pedig lassan elindult, hogy a sok ures fulke közul kiválassza magának azt, ahol az elkövetkező két órát szeretné eltölteni. Megtehette, hogy válogat, mert szinte senki nem volt a fulkékben, csak az egyikben ult egy 60 év köruli öregúr, aki valószínuleg a telkére igyekezett, legalábbis erről árulkodott az a kis facsemete,amely bekötözve állt az öreggel szemközti ulésnek támasztva. Továbbment, és két fulkével az öregúr után meg is találta azt a helyet, amelyről úgy gondolta megfelelő lesz számára. Belépett, majd elhelyezkedett az ablak mellett: miután kivett egy könyvet és egy bulvárlapot, a böröndjét betuszaklta a felső polcra. Aztán kényelmesen elhelyezkedett a sarokban, az ablak mellett és kinyitotta az újságot.
A fiú - oIo - a vonat indulása előtt 5 perccel érkezett az állomásra. Mindenben ellentéte volt a lánynak: teljesen biztos volt abban, hogy lesz jegye és nélkule a vonat nem fog elindulni. Berobogott a pénztárhoz és pillanatok alatt megváltotta a jegyét. Magas volt de magasságához megfelelő felépítéssel is rendelkezett. Arca enyhén borostás, ha nem lett volna rajta egészen kisfiúsan nézett volna ki. Õ nem volt olyan lazán öltözve mint a lány: fekete bőrdzseki és alatta egy pulóver árulkodott arról,hogy fázós típusba tartozhatott. A világoskék farmer és a sötét bőrcipő tette öltözékét teljessé. Jóképu talán nem volt, de csinos mindenképp,hozzá hasonló fiatalemberek szoktak velunk szembenézni az arcszesz,ruházat és férfikozmetikumokat reklámozó modellek óriásplakátjairól. Csak a kézitáskáját cipelte magával, amiről messziről lerítt, hogy eléggé viseltes és tulajdonosa semmi pénzért nem válna meg tőle.
Futva indult a vonathoz, mert a hangosbemondó torzított hangja egyfolytában az ő vonatának indulásáról zengett. Kiválasztott egy kocsit, majd két pillanat múlva már a fulkék közul válogatott. Amikor ahhoz a fulkéhez ért, ahol a lány is ult,megállt egy pillanatra és akkor már tudta, hogy ide fog ulni.
- Szia, beulhetek?- kérdezte
- Persze- mosolygott a lány.
((. )(. ) Milyen helyes kis pasi)
[oIo Bakker jó kis bige]
Amint a fiú behuppant a lánnyal szemközti ulésbe, a vonat azonnal elindult. Amikor elhagyták a hosszú alagutat, a fiú alaposabban szemugyre vette a lányt, persze azért odafigyelt arra, hogy ne legyen túl feltunő, nem akart tolakodó lenni. A lány úgy tunt belemerult a bulvárújságba, de mikor a fiú nem figyelt lopva oda- oda pillantott.
[oIo Milyen jó lábai vannak, milyen fasza lenne ha nem lenne rajta bugyi... Vajon milyen lehet a puncija? Borotvált?... Tuttti. Ilyen lány holtbiztos nem hord dzsungelt a punáján... Szerintem teljesen csupasz lehet]
((. )(. ) Aranyos ez a pasi, jól áll neki ez a kis borosta... vajon van- e barátnője?)
A fiú tekintete a lány arcáról az újságra tévedt, amely elejéről hatalmas felirat hírdette, hogy az egyik VV sztárnak a mellbimbójára egy nap alatt hatalmas gennyes,pattanás nőtt.
[oIo Sose értettem miből tudnak megélni ezek a szar újságok. Most már értem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2014. 10. 2. csütörtök 06:39
5P
#8 listike 2014. 05. 2. péntek 07:33
Kevés.
#7 genius33 2014. 03. 26. szerda 06:01
Szupi.
#6 A57L 2014. 01. 21. kedd 06:16
Elég jó.
#5 papi 2013. 06. 5. szerda 05:08
Egész jó
#4 v-ir-a 2013. 01. 6. vasárnap 23:26
ez nagyon tetszett....10 pont
#3 pergament 2005. 05. 19. csütörtök 15:39
Nagyon jó, eredeti!
#2 Pavlov 2005. 05. 5. csütörtök 10:41
Ötletes!
#1 Törté-Net 2005. 04. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?