JÚN
07
2016

A gyógytorna tanárnőm

leszbi

Serdülőkoromban szembesültem először azzal, hogy nekem a lányok tetszenek.
Csak lányok társaságában éreztem magam felszabadultnak, és elkezdtem a legjobb barátnőmre maszturbálni, de nem mertem elmondani neki, hogy nekem ő tetszik.
Aztán 16 éves koromban megismertem valakit, akihez még nála is jobban vonzódtam.
A gerincferdülésem miatt gyógytornászhoz kellett járnom. Eleinte feszélyezve éreztem magam, de Timi nagyon kedves volt hozzám, és a korkülönbségünk ellenére hamar feloldódtam. Ő 27 éves volt. Szép hosszú fekete haja volt, nagyon szép barna bőre, a korához képest kislányos arca, és nagyobb cicije, mint a barátnőimé.
Azelőtt csak korombeli lányokra maszturbáltam, de nagyon jól esett, ahogy megfogta a combom és a lábszáram, miközben behajlította, és kinyújtotta a lábam. Még senki nem ért így hozzám, és nagyon felizgatott, hogy milyen lenne, ha felnőtt nő létére a melleim és a puncim simogatná.

JÚN
06
2016

A fészer mögött 7-8. rész

családi, anál, tini, testvérek, regény

7. fejezet
Valami oknál fogva egy pár napig nem voltunk együtt azután a - baleset - után a fürdőszobában. Persze nem amiatt, mert kerültük egymást mindenáron. Igazából a testvéreimmel való kapcsolatom jobb volt, mint valaha. Korábban Brigi meg én nem igazán beszélgettünk egymással, Marcsi pedig teljesen figyelmen kívül hagyott. De most Brigi állandóan a közelemben volt, a szobámban vagy a nappaliban lógott és állandóan beszélgetni akart valamiről.
Úgy tűnt, Marcsinak is jobb a kedve, ha a közelemben lehet. Nem csak végigmértük egymást, ez egy meleg és barátságos viselkedés volt. Olyan volt, mintha mi hárman tényleg jó barátok lennénk. Ezt pedig egy hülye együtt maszturbálásnak köszönhetjük.
Brigi lában szépen gyógyult, de egy pár napig még nem ment Marcsival futni. A baleset utáni napon Marcsi sem ment a szokásos reggeli körútjára, mert anyával volt valami elintézni valója.

*  *  *

Egyperces novella: Délutáni álom

hetero

A tó felé sétálok. A partra érve, a nyilvános WC - felé közeledve, viharfelhők jelennek meg a látóhatáron, és az emberek szertefoszlanak körülöttem, majd ruháikat hátrahagyva,
eltűnnek az egész környékről.
- Az ilyenek mindig rosszul végződnek! –szólal meg egy hang a fejemben, amikor belépek az ajtón. Legalább annyira kell pisálnom, amennyire félek. Elvégre sehol senki.
Beljebb megyek. A WC nagyobb, mint amilyennek kívülről látszott, a folyosó egyre csak nyúl, és nyúl. A vágyott piszoárok minden léptemmel messzebb távolodnak.
Hogy, s miként? Végül odaállok az egyik elé, és elkezdem belecsorgatni magam.
Már túljárok a felén, amikor a csobogás mellett más hangokra leszek figyelmes.
A hangok erősödtével kezd kirajzolódni. Egy magas sarkú cipő kopogását hallom.

*  *  *
JÚN
03
2016

Beceneve: Szüzike

családi, szűz, testvérek

Fábián Levente vagyok, de mindenki csak Levnek szokott hívni. Mindegy, annyit kell rólam tudni, hogy 17 éves, kanos idióta vagyok, de próbálom rejteni és úriember módjára bánni a nőkkel, de persze visszatartani a vágyat elég nehéz egy ilyen korú szűz srác számára.
Anyám mondta nekem, hogy csütörtöktől el kell mennie egy több hetes konferenciára vagy mire. Nem igazán figyeltem, csakis arra, amikor azt mondta, hogy két hétig távol lesz. Azonnal megcsillant a szemem és eszembe jutott mindenféle állati tevékenység nappal és éjszaka. Nyári szünet volt így mindennap egy hatalmas királyság lett volna és biztos, hogy ismert lettem volna a suliban. Végül is 11-dikes leszek, de mindegy.
Anyám következő mozzanata az volt, hogy nem akar engem félteni, ezért elküld a nővéremhez az időre, amíg távol lesz. Ellenkeztem, majd mindenfélével érveltem, mondhatni harcoltam, azért, hogy egyedül maradjak otthon, de végül én vesztettem.

*  *  *

Kapcsoltam 3. rész - A szülinapomon

gruppen, anál

Már hónapok óta tartott a viszonyunk Vikivel. Mindig Mariann lakásán találkoztunk, reggeltájt, de sajnos be kellett fejezni egyig-fél kettőig, nehogy Mariann kislányával összefussunk. Egyszer még át is siklott az agyamon, hogy mi van akkor, ha pl. rosszul lesz a gyerek és hazaküldik? Viki megnyugtatott: úgyis az anyját hívja fel elsőként, az meg eljön a munkahelyéről és elviszi orvoshoz, de közben persze nekünk is szólna: tűnés!
Közeledett a szülinapom. Viki felhívott, hogy elintézte a jeles napra a kérót, és hatalmas meglepetést tervez nekem. Mit mondjak, a fantáziám beindult. Talán tejszínhabbal fogja bekenni a farkam, és lenyalni onnan? Vagy valami vagina formájú tortát csináltat? Gőzöm sem volt.
Eljött a nagy nap, odaértem és a szokásos módon felmentem. Csöngetés, ajtónyitás. Talán még a hálóing méretű póló is ugyanaz volt. Nyilván nem vörös szőnyegre meg pálmaágakra számítottam, hogy azzal fogad.

*  *  *
JÚN
02
2016

Ági

hetero, anál

24 éves létemre még szűz voltam. Tudom erős, de nekem még inkább az volt, mint neked most ezt hallani. Voltam párszor partikban a haverokkal, de soha nem mertem lányokhoz odamenni. Piásan sem. Emlékszem egyszer kilépett a táncolók közül, és mellém állt a falhoz egy helyes szőke csaj. Pár percig várt, majd elment. Én nyomorék. Elég lett volna csak annyit kiabálnom a fülébe:
- Táncolunk?
Ezt nehéz volt feldolgoznom. A tragikomédia az egészben, hogy jóképű vagyok, viszont anyám a szoknyája alatt nevelt, apám pedig maximalista, és alkoholista, aki - épelméjű érvek felől nézve alaptalanul - , mindennap megalázott.
Úgy beszélt velem –én meg persze gyerekfejjel magamra vettem - , ha ilyet látnék valakitől, a kezét eltörném. Egyszer 6 - 7 éves koromban elvitt bemutatni az ivócimboráinak, valamelyikük borospincéjébe, és miután eleget ivott, megsimogatta a szőke kis buksim:

*  *  *

A természet csodája 2. rész

gruppen, anál

- És, most hogyan tovább? - kérdeztem a borba kortyolva az anyósülésen, miután utolérve magunkat, ismét fél úton jártunk Fehérvár felé.
- Hát… tudod, hogy téged szeretlek, de nem baj, ha egy ideig még titokban tartjuk?
Persze Peti és Laci tudhatnak rólunk, de a szüleimnek még nem szeretném elmondani!
- Világos! Szerintem majd vasárnap este mondjuk el a srácoknak, miután hazaértünk.
- Igen, én is úgy gondoltam. Szerinted, hogy fognak reagálni?
- Ahogy Lacit ismerem, tuti látni szeretne minket együtt.
- Háh. Attól ketté is állna nekik!
- Az biztos! Te szeretnéd, ha négyesben csinálnánk?
- Á! Csak viccből mondtam!
- Persze, én sem komolyan kérdeztem!
- Nekem nem úgy tűnt!
- Jó, megfordult a fejemben, de a valóságban nem tudnám elképzelni!

JÚN
01
2016

Az öcsikém kemény farka

családi, anál, tini

Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.
Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az öcsémmel. Az öcsikém Bence 13 éves és bár alapjáraton szeretjük egymást, azért sokat veszekszünk, de szerintem ez egészséges ebben a korban. Szóval egy szobában kell laknunk, megjegyzem az az egy szoba egész tágas. Innen indul a történetünk is.
A beköltözésünk után apuék elmentek egy ismerősükhöz valami buliba, hogy kiadják magukból a költözéssel járó stresszt. Mi öcsikémmel ketten maradtunk otthon. Én épp a laptopomon lógtam, amikor Bence zuhanyzás után bejött a szobába egy törölközőben.