A+ A-

Masszőrnő 1. rész

43 éves vagyok és egy Balatoni szállodában dolgozom masszőrként. Férjem egy kanadai építkezésen van építésvezető és hónapok teltek el, hogy csak MSN és telefonon tudtuk tartani a kapcsolatot. Fiunk 18 éves lesz és ősszel kezdi a 4. gimnáziumot. Remek futballista és rengeteg ajánlatot kapott neves kluboktól, de Ő az apja nyomdokaiba szeretne lépni, építészként, így alsóbb klubokban kergeti csak a labdát.
Amiről mesélni szeretnék még a nyári hőségben kezdődött.
Szabadnapos lévén, egy keddi napon a kis konyhakertemet szerettem volna elfogadható állapotba hozni míg a fiam edzésen van, mert utána megbeszéltük elmegyünk közösen bevásárolni. Épphogy csak hozzáfogtam mikor hallottam csapódik a házunk előtt egy autó ajtaja. Nem vártam vendéget így unottan mentem ki vajon ki az, majd sietősre vettem a tempót, mert a fiam segédedzője támogatta befelé a fiamat kinek a bal combja be volt fáslizva és húzta a lábát. Köszönés nélkül kérdeztem.
- Mi van kisfiam, mi történt?
- Kéz csókom Ildikó! Ne ijedjen meg, egy kis rándulás. - válaszolt a fiam helyett az edzője.
- Jó napot! Elnézést az illedelmetlenségemért. Megrémültem... - próbáltam magyarázkodni, de már az egy fejjel magasabb fiam arcát simogattam.
- Megértem. - mosolygott vissza a férfi, majd megveregette a fiam vállát és kezdett elköszönni. - Anyukádra bízlak és szeretnénk ha a jövő hétvégi meccsen már ott lennél. Kéz csókom Ildikó, szia István. - és már ment is kifelé.
Mindketten elköszöntünk és segítettem a fiamnak bebicegni.
- Fáj? - kérdeztem. - Mi történt? Megnézem, gyere ülj ide. - estem a fiamnak egyből.
- Jajjjjj anya. Semmi nem történt. Betapadt forduláskor a lábam és megrándult szerencsére a combom. Semmi az egész, ne is foglalkozz vele, kaptam rá kenőcsöt.
Megsimogattam az arcát és már mentem is a masszőr ágyamért.
- Gyere kicsit átdolgozom, segíteni fog.
- Ne mán anya...
- De gyere! - parancsoltam rá - ne ellenkezz.
Mivel tudta a fiam, hogy akaratos vagyok és volt már, hogy a sérüléseiből én segítettem a gyorsabb lábadozásban, nem kérette magát, ledobta a rövid gatyát és a pólót és a bokszeréban már feküdt is az ágyra hassal. Hiába kapcsoltam be a légkondit az átmelegedett szobában mindketten izzadtunk. Én a masszírozás miatt, Ő meg a fájdalmai miatt. Jó 15 percen át hátulról gyúrtam a combját majd jeleztem forduljon a hátára. Ekkor a felmérő tapogatás után éreztem, hogy a gond a combja tövénél van, ott durrant be az izma. Lassan előkészítve haladtam felfelé, majd félre toltam a bokszerét és a sérült részt vettem kezelésbe. Sziszegett is elég intenzíven, de éreztem kezd lazulni. Hirtelen felült és szállni akart le egy köszönöm kíséretében. Én a mentolos masszás olajos tenyerem a mellkasára tettem és visszanyomtam, feltűnt, éreztem a mellbimbója nagyon duzzadt.
- Legalább addig maradj nyugton, még letöröllek és bekenlek a kenőccsel, pólyát már ne tegyél rá. - parancsoltam rá.
Mikor ismét a combjára néztem, jöttem rá a sietségre, mi egy kicsit meg is lepett. Merevedése volt a fiamnak. Így, közös zavarunkban, mivel látta, látom, sietve töröltem le az olajat és dörzsöltem be a kenőcsöt és már fordultam is el.
- Egészségedre, este még szeretném átmasszírozni egy kicsit.
- Köszi! Elég lesz holnap is. - erre már nem válaszoltam mentem ki a kertbe.
Kapálás közben is az járt a fejembe, hogy mitől volt merevedése, mitől jött izgalomba a fiam, mert ez egyértelmű volt. Arra jutottam magamban, hogy biztos azért, mert a combja tövét kellett masszíroznom. Hessegettem a fejemből a gondolatot, de nem hagyott nyugton, és azon gondolkoztam beszélek a férjemmel beszéljen a fiával erről, de biztos jól jönne ez ki, hogy kiadom? Lehet elveszteném a fiam bizalmát? Már ezen rágódtam mikor a szomszéd köszönt rám. Egy anyám korú özvegyasszony volt kit szószátyársága miatt mindenki kerülte. Már tíz perce hallgattam a környék pletykáit, mikorra sikerült elköszönnöm. Így a kert sem lett befejezve és egyedül cipekedtem az üzletből is.
Este vacsi előtt beszóltam a fiamnak, hogy jöjjön hagy dörzsöljem legalább bele a kenőcsöt a combjába. Jó 10 percet kellett rá várnom és láttam valamiért fura a tekintete. Nem törődtem vele, de észre vettem, hogy mikor masszíroztam kezdett merevedése lenni, de nem oly mértékű, mint napközben. Vacsorázni sem velem evett, inkább a szobájában. Másnap volt egy szabad órám és haza rohantam a fiamhoz, hogy az edzője kérésére tudjon majd menni a jövő hét végén a meccsre. Még feküdt a fiatal úr és nyűglődve jött a veszekedésemre. Csúnya, nem csúnya érdeklődve figyeltem a reakcióját és szinte az egész idő alatt mereven ácsingózott a szerszámja. Őt már annyira nem is zavarta, inkább engem, hisz már felnőtt ember és illetlenség mást ilyen helyzetben kezelni. A masszőriség nem keverendő az erotikus masszázzsal. Így elgondolkodva mentem dolgozni vissza és tudtam ezt senkivel nem tudom megbeszélni, hogy más férfi vendégemnél ilyet még nem tapasztaltam, de a fiamnál igen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (143 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 csaba1949 2015. 02. 5. csütörtök 06:31
anyai szeretet
#16 feherfabia 2014. 11. 12. szerda 12:13
8P
#15 papi 2013. 12. 3. kedd 16:02
Egész jó
#14 A57L 2013. 07. 30. kedd 04:28
Nem rossz.
#13 tiborg 2011. 09. 16. péntek 05:39
Nem vagyok irodami kritikus,ezert ugy szavazok ahogy erzesem diktalja. 1-tol 10-ig nagyon nagy skala amatoroknek. En eddig minden tortenetre 5-tol 10-ig szavaztam, mert minden irasban van, kell legyen valami elesmeresre melto(meritious)!!! (kozepes 7)
#12 Törté-Net 2009. 11. 27. péntek 14:30
Kedves Caligula!

Honnan látod te, hogy ki hány ponttal szavaz? Eddig úgy tudtuk, hogy ezt csak mi látjuk. :)

A lényegre térve, vannak elég sokan akik csak 1 és 10 pontokat adnak. (Te sem nagyon használod a közbeeső pontokat. :))
Amint ez szokássává válik és torzítani kezdi a versenyt, úgy a heti szokásos rendrakás alkalmával érvénytelenítjük a szavazatokat.
Addig meg bízunk benne, hogy 1-1 szavazat nem tudja lényegében befolyásolni az átlagot 50+ szavazat környékén. :)
#11 Caligula 2009. 11. 27. péntek 13:14
Ember!(?)Te úgy viszed előre az írásodat,hogy a környezetében mindent le egypontosozol!?Egészen eddig nem szóltam,annak ellenére,hogy láttam mi történik,de most már Wandát is célba vetted,ezért szólók - ez gusztustalan!
"Kékég"!Már nem csak az írásaidat tartom nyomoréknak...
#10 hoax 2009. 11. 24. kedd 13:54
Nő masszőr nincs. Az masszőz.
#9 2009. 11. 23. hétfő 17:40
tovább !!!!
#8 Fuxy 2009. 11. 23. hétfő 16:43
elitélem az ilyen kapcsolatokat.De a történet az 7 pont mert nem rossz a szerkezete,,
#7 fiesta14 2009. 11. 23. hétfő 16:07
kezdetnek nem rossz
#6 Gabi 2009. 11. 23. hétfő 14:49
Abba ne hagyd!
#5 sarmos 2009. 11. 23. hétfő 07:41
jo
#4 Hétpettyes bogár 2009. 11. 23. hétfő 07:36
Kékég,sajnos te még nagyon zöld vagy.
#3 Lacus 2009. 11. 23. hétfő 04:17
Nagyon jó ez atörténet
#2 masina 2009. 11. 23. hétfő 00:39
nagyon király,jöhet a folytatás
#1 Törté-Net 2009. 11. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?