OKT
17
2016

Hazafelé

hetero, közlekedés, anál, rendőr

Kifelé haladtunk a városból az autópályán. Bonnie vezette a Porsche-jét. A rádióban az “I Will Possess Your Heart” ment a Death Cab for Cutie-tól.
- Szép autó - mondtam.
- A nagybátyámé - felelte Bonnie. - Én ilyet nem tudnék megengedni magamnak.
Felhangosította a zenét, és ő is énekelte:
“You gotta spend some time, Love.
You gotta spend some time with me.
And I know that you'll find, love
I will possess your heart.”
Figyeltem, ahogy énekel. Annyira be voltam indulva, hogy legszívesebben azonnal leszopattam volna magam vele, de mivel ő vezetett, erre nem volt esély. A lámpák fényei egymás után maradtak el mögöttünk.
Egyszercsak rendőrségi fények villantak meg a tükörben.
- A francba - mondta Bonnie. - Erről teljesen megfeledkeztem.

*  *  *
OKT
14
2016

Két év

hetero

Két éve. Pontosan két éve, hogy felraktam a hirdetést a netre, mert nagyon untam már, hogy a férjem nem törődik velem. Illetve levegőnek néz.
Jöttek is levelek rendesen, de csak egy ragadta meg a lelkemet is valamennyire. Még egy másiknak is adtam esélyt, de pár nap múlva elmaradt.
A Pasi viszont, aki elsőre is nagyon megtetszett, nagyon helyes volt. Az elküldött képen a füvön ült és mosolygott. Egy másik képen egy szál fürdőnadrágban volt, barnára sült izmos testtel. Egészséges fehér fogai sütöttek a mosolyából, akár egy ragadozóé. Mint később kiderült, nem véletlenül, mert az Oroszlán jegyében született. A stílusa is normális, célratörő, nem hőzöngő, hogy ő majd...egyszerû, életvidám. Ezeket már a levelekből lehet érezni.
Váltottunk néhány levelet, a szokásos szöveg, otthon nem olyan a szex mint kellene, aztán telefonszámcsere. Mindez hétvégén, aztán hétfőn már beszéltünk is egymással, elmondta hová kell mennem.

*  *  *

Egy hihetetlen történet 1-2. rész

családi, tini, anya-fia

Ikrek vagyunk. Pál, és Péter. Édesanyánk 16 éves korában szült minket, tehát igazán fiatalon. Apukánk szintén nagyon fiatal volt. 17 éves. Nem csoda, ha a kapcsolatuk nem igazán bizonyult tartósnak.
Talán két évesek lehettünk, mikor lelépett. Postán szorgalmasan küldött gyerektartást, de nem találkozott velünk. Anyukánk bekeményített. Elvégzett egy főiskolát, könyvelő lett. Saját irodát nyitott, ami jól ment, mert lelkiismeretesen dolgozott, mindenkire odafigyelt.
Elég fiatalon kénytelenek voltunk besegíteni neki az otthoni munkákba, különben nem bírta volna. Az iskoláinkhoz sem igazán kaptunk segítséget, de mind a ketten szorgalmasak voltunk. Még sportoltunk is. Nem csoda, ha ebbe nők nem igazán fértek bele, bár a vágy mind a kettőnkben megvolt.

*  *  *
OKT
13
2016

Tábori tusoló

hetero, szűz, tini, diák

A történet idején ismerkedtem meg a tőlem egy évvel fiatalabb Viktóriával. Egy kifejezetten értelmes, csinos feketehajú (cigány) lányról van szó, aki igencsak szemrevaló teremtésnek számított/számít. Igazából alattam járt általános iskolába mindigis, de ez idáig nem vettem észre. Hamar jóban lettünk, gyorsan összeismerkedtünk. 3 nap múlva történt meg az első csók. Életem legboldogabb időszaka volt. Kézen fogva sétáltunk, közösen nyaltuk el ugyanazt a fagyit, nevettünk. Majdhogynem szerelmesek voltunk egymásba. Olyan közel kerültünk egymáshoz, mintha évek óta szerelmesek lennénk.
Egyik éjjel, mint minden éjjel, Bálint barátommal mentünk el zuhanyozni. Külön kabinok voltak, de tudtunk beszélgetni, meg dalolgatni. Bálint barátom telefonhívást várt aznap éjjel, így ő hamarabb végzett a fürdéssel. Egyedül voltam a tusolóban, amikor meghallottam, hogy újra megnyílik az a csap, amit Bálint zárt el percekkel korábban.

*  *  *

Velem Történt

leszbi

Sziasztok, a nevem Bogi. Átlagos kinézetű 18 éves lány vagyok, barna haj, kék szem, átlagos testalkat (bár talán kicsit kidolgozottabb hasam van mint kortársaimnak), és magasságom alig van 166 cm körül. 6 éve focizok( i love football! ) és igazán élvezem, és most ballagtam középsuliból :) . Tavaly történt az egész, amit most elmesélek. Barátnőm Zita velem egy idős, ugyanolyan barna haj, barna szem, kicsit vékonyka, és olyan magas mint én. Mindenki tudta rólam, hogy a magam neméhez vonzódom, de nem csináltak belőle ügyet, teljes mértékben elfogadták. Legjobb barátnőm Zita is tudta ezt, de nem zavarta, és én örültem is neki...

OKT
12
2016

Lujza és Jenő

gruppen

Jenő blazírt arccal tette le a bőröndöket. Élete párja ismét csak túlzásba vitte a készülődést, hiába hajtogatta neki hogy csak egyetlen hétvégére mennek a cég által kibérelt kempingbe.
- Csakhogy ideértél - Hallatszott a háta mögül, mire azonnal megfordult és kissé meglepődve nézett régi munkatársára és barátjára Gáborra.
Akár munkaruha akár zakó fedte Gábor testét mindkettő remekül állt neki, de - kénytelen volt elismerni - egy szál fürdőnadrágban sem nézett ki rosszul. Kissé feszengve gondolt alig látható pocakjára, amit az okozott hogy a hűtőszekrény több izgalmat kínált a hitvesi ágynál( és ráadásul melegebb is volt valamivel).
Lujza miatt van az egész - mondta óvatosan nehogy az említett meghallja - nehéz feladat egy házisárkányt kicsalni a barlangjából. Viszont ideális házőrző. Ha gondolod kölcsön adhatom egy időre - nézett vigyorogva barátjára.

*  *  *

Edző és játékosa

hetero, tini

Nyári edzőtáborba vonultunk női csapatommal. Minden nap 2 - 3 edzést vezényeltem csapatomnak amitől eléggé elfáradtak minden estére, így hamar ágyba szoktak kerülni. Egy idegen városban voltunk és egy iskola koleszában volt a szállás. A lányok 2 ágyas szobában aludtak, de mivel páratlanul voltunk egy lánynak egyedül kellett lennie. Egy kicsit emiatt kirekesztve érezte magát, de amúgy is egy különc csaj volt. Nekem is természetesen külön szobám volt és egy másik emeleten is voltam elszállásolva. Minden este közös filmnézés vagy csapatépítő játékok volt a program a koli szintjének társalgó termében. Ez a terem kanapékkal fotelekkel asztalokkal jól berendezett helyiség volt nagy tv - vel. egyik fárasztó nap után tévézéssel mulattuk az időt és ahogy haladt az este egyre csak fogyott a létszám és mentek aludni a lányok. Engem érdekelt a film és egyedül maradtam Laurával, a különc lánnyal.

OKT
11
2016

Ébredés

hetero

Nem magamtól ébredtem, valami felébresztett, valami nagyon kellemes. Kinyitottam a szemem. Ott feküdtél a lábaim közt és merev kemény farkamat csókolgattad. Gyönyörû voltál. Az izgató vörösre festett körmeid világítottak a félhomályban ahogy markoltad a farkamat és a szádat, szemedet simogattad a makkommal. Elmosolyodtál ahogy észrevetted hogy felébredtem, megnyaltad a makkomat és megkérdezted :
- Mit kívánsz drága?
Álmos de izgatott hangon válaszoltam:
- Kérlek szopd a farkamat!
Elmosolyodtál megint és behunyva a szemedet elkezdted finoman puszilgatni a merev dákót. Sok-sok pici puszit és nyalintást kaptam rá. Végignyaltad föntrõl le aztán lentrõl föl közben huncut kék szemeiddel rámnéztél és megkérdezted:
- Jól látsz? Tudod hogy nézned kell!