Hírek

DEC.
30.
2022

Egy hobby író kalandjai - A második élet kezdete 2. rész

A tavaszi reggel fényei, a gyomrom korgása, és a hólyagom együttes erővel ébresztettek fel. Ava még bőven aludt, a vékony paplan finoman rajzolta körbe a testét, kissé csapzott haja pedig a fehér párnán nyugvó fejét emelte ki. Nyugodt arca szinte mosolyt sugárzott, lehet, hogy csak én láttam annak, de gyönyörűnek találtam. Pár pillanatig magamba ittam a látványt és a hangulatot, aztán kénytelen kellettlen engedtem a természet sürgető szavának. Behúztam a háló ajtaját, a csomagokat szerencsére a nappali részben rakták le. Magamhoz vettem a szükséges dolgokat a telefonomat, és birtokba vettem a fürdőszobát. Miután végeztem a reggeli toalettemmel, kiadós reggelit rendeltem a lakosztályba. A...


Köszönöm, Covid-19!

Klári nagyon vonzó nő volt, olyan puhafaszállító – mint ahogy mondani szokták. Formás test, bársonyos kreol bőr, hosszú fekete haj, szabályos arcvonások, ringó járás, és ami a legszebb volt rajta: szikrázó, sötétbarna szemek. Valósággal égettek, ha rádnézett! Meg is pörkölődtek sokan. Már túl volt a húszon, amikor megismertem, s én is mindjárt rabja lettem.
Az akkori barátnőmet sürgősen menesztettem, s egyre azon törtem a fejem, miként férhetnék testközelbe Klárihoz. Hemzsegtek körülötte a férfiak, de csak kevesen merték becserkészni, s úgy tűnt, Klári egyiküket sem engedi a lábai közé furakodni. Vajon miért? Várja, hogy felbukkanjon az igazi? Fehér lovon vagy fekete Mercédeszen? Nekem...


Drew-Kat és Paulina-Tom története 6. rész - Befejezés

Kat megkérdezte Amyt, hogy volt-e már a hatalmas zuhanyunkban.
– Általában mi Paulinával együtt zuhanyozunk, ha csatlakozni akarsz hozzánk, szívesen látunk – invitálta Kat.
Amy óvatosnak tűnt, de éreztem, hogy szeretne csatlakozni a lányok szórakozásához. Körülbelül ekkor lépett be Rosa is, és gyorsan sikerült rábeszélnem Amyre.
– Ne aggódj, ezt megoldjuk – suttogta, és megcsókolt. – Majd később odafigyelek rád is – figyelmeztetett egy kacsintással.
Büszke voltam magamra, hogy az első sorból nézhettem a négy nőt, zuhanyozás közben. Rosa sötétsége Amy sápadt bőre mellett lenyűgöző volt. Nem szégyellem bevallani, hogy a négy gyönyörűség meztelenül a zuhany alatt egy valóra...


DEC.
29.
2022

Tetőtéri kaland

Mint minden nap estefelé ma is levittem kutyámat egy rövid sétára, így nyugtom volt tőle egész éjszakára. Apró, nagyon fiatal foxi és rengeteg a mozgásigénye. A parkhoz érve szabadon engedtem, hadd rohangáljon míg az alkonyat fényeiben látom, aztán megyünk haza.
Arra lettem figyelmes, hogy az egyik bokornál a kutya megtorpan, hangosan morog, de nem moccan semerre. Hívogattam, de nem jött hozzám, elindultam hát feléje. Mikor már elég közel voltam hozzá, a bokor túloldaláról dulakodást hallottam, majd egy alak elrohant a bokrosabb rész felé. Te jó ég! Mi lehet az – gondoltam – és a bokrot óvatosan megkerülve földbegyökerezett a lábam. Tizenéves formájú leányka zokogott remegve, két kezével...


Bevezetésem a szexuális életbe – Egy asszony meg a lánya

16 éves voltam, már a tavasz vége felé jártunk, Véronique Genest testét csodáltam a Nana c. sorozatban. Ismerősöknél voltunk vendégségben a családdal. Kati – anyuval egyidős 40-es csinos egyedülálló hölgy, anyám másod vagy harmad unokatestvére – és kis Kati a velem egykorú, szemrevaló lánya voltak a vendéglátóink. A felnőttek benn beszélgettek, mi pedig kis Katival az ő szobájában. Kis Kati szőkésbarna félhosszú haját félre fésülve hordta, egy ritka szövésű szinte átlátszó felsőt viselt, melyen átsejlettek formás keblei, valamint a szinte nyári meleg miatt egy rövid sort volt még rajta. A mellei szinte teljesen lekötötték figyelmemet, ami kis Katinak is feltűnt.
– Jól megnézted már...


A rendőrbálon

Tegnap hajnali 3-kor hívott Szilvike, az unokahúgom, és örömmel újságolta, hogy milyen jól sikerült az előző estéjük. Anyukáját, Andreát meghívták a rendőrbálra VIP vendégnek, egy kísérőt is vihetett magával, így természetesen a lányát választotta. Andrea gyönyörűen felöltözött, külön erre az alkalomra vett egy estélyit, fodrászhoz ment, új frizurát készíttetett magának, természetesen tűzvörösre festette a haját, kisminkelte magát, az egész testét felkészítette a közelgő estére. Taxival mentek, ahol már gyülekezett a meghívott elegáns vendégsereg.
A díszteremben elképesztő étel – és italkínálat fogadta a vendégeket és Andreának különlegességként egy rokokó ágyat hozattak. Az volt a...


DEC.
28.
2022

Így kezdődött minden

34 éves fiatal elvált anyuka vagyok, férjemet 6 éve hagytam el. Házasságunk nem működött de gyönyörű lányom 20 évesen szültem neki s mint egyetlen pozitív dolog emlékbe ő volt nekem a férjemtől. Nem éltünk jó házas életet, én is keményfejű voltam. Válás után sokáig nem találtam magamra, így a lányom nevelésére koncentráltam és a testem lelkem karbantartása csak később jött fel bennem. 52Kg, törékeny karcsú testalkatú vagyok egyaránt áll jól rajtam az elegáns és a hétköznapi viselet is. Hajam hullámos és fekete, szemeim barnák, bőröm hófehér, izmos sportos testem sok férfi szempár kereszt tüzébe került már.
Életemben ezek után sok udvarló jött és ment, de egy megmaradt bennem, ő Lajcsi...


Epizódok 9. rész - 3. fejezet

Másnap alig történt valami, pasik sehol, a két csaj a laptopjába merülve dolgozott én meg csak megvoltam magamnak.
Vacsorakkor a semmiből jelent meg 5 embernek is elég paella. Vagyis ez a tengeri herkentyűs verzió paella de marisco. Sárga színű rizs és rengeteg tengeri herkentyű, meg az elmaradhatatlan zöldségek. Nekem alul fűszerezett volt. Ital Cava és sherry volt. Az ízükért belekortyoltam, de nekem nem nyújtott „Úr Isten belehalok olyan finom” érzést. Nekem a savas víz jobban bejött. Alig beszélgettünk Kitti gyorsan elment aludni. Karinnal rájöttünk, nevetve konstatáltuk a munkánkról nem igen tudunk csak rébuszokban, de titokzatosan mesélni, mivel mindkettőnket szigorú titoktartás...


DEC.
27.
2022

Kislányom 3. rész

Amikor felébredtünk már dél is elmúlt. Tulajdonképpen én arra ébredtem, hogy eszeveszett éhes vagyok, Ildi meg valószínüleg a mocorgásomra. Izgatóan nyújtózott egyet, majd lassan, kelletlenül feltápászkodott.
– Nagyon éhes vagyok! – előztem meg mielőtt bármit mondana – Rendelek valamit, jó? Mi legyen, pizza megfelel?
– Meg persze. – azzal letelepedett az ebédlőasztalhoz. – Nekem kólát is kérj! – tette hozzá.
– Rögtön gondoltam. – jegyeztem meg epésen, miközben rendeltem. – Addig nem öltöznél fel? Rendben, hogy jár a borravaló a futárnak, de a látvány túl sok lenne egy pizzáért.
Felnevetett, de egy szó nélkül felment öltözni. Hamar vissza is érkezett, de lehet, hogy kevésbé...