NOV
11
2016

Az női orgazmus csodája

hetero

És eljött a vasárnap. Randi Amergoval.
Izgultam, de nem készültem különösebben rá. Álltam és vártam őt valamikor este 7 óra tájban egy belvárosi parkoló járdáján. Épp megfordultam a cipőm sarkán, mikor szembe velem megpillantottam. Határozott, de laza lépésekkel, elegáns fekete nadrágban és ingben (pont, mint a képeken) sétált felém.
Nem is tudom miért, de egy pillanatra képzeletben oldalra néztem, hogy ez a férfi tuti felém igyekszik? És nincs a hátam mögött egy szebb, csinosabb lány? De nem. Felém tartott még mindig, rám mosolygott, hozzám jött… és előttem állt meg. Élénk, szikrázó szem. Próbáltam leplezni az örömömet! Volt már nem kevés jóképû férfi az életemben, de ő! Ő felülmúlt mindenkit! Elolvadtam. Csak most már tudjam leplezni az elragadtatásomat. Nem kell, hogy észrevegye rajtam.

NOV
10
2016

Egy teljesen normális család 5. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Anikó persze nem ment el hazulról, hanem fivéreivel együtt Dávid szobájában volt. Mind a hárman anyaszült meztelenek voltak, és közösen maszturbáltak, amihez az is hozzátartozott, hogy hol Anikó elégítette ki a fiúkat, hol pedig azok őt.
Amikor mindhárman többször is kielégültek, Anikó – aki egymás után három csodás orgazmust is köszönhetett fivéreinek – hóna alá vette a ruháit, és Andréval együtt kiment a szobából. Hogy anyjukat ne ébresszék fel, csak némán búcsút intettek egymásnak, amikor Anikó a szobája felé indult.
– Nocsak! – gondolta csodálkozva, amikor az ajtaja alatti fénycsíkból meglátta, hogy odabent ég a villany. – Égve hagytam?
Megvonta a vállát és belépett a szobába, de ott a meglepetéstől földbe gyökerezett a lába.

*  *  *

A gyakornokok

gruppen, iroda, anál, vibrátor, bilincs, munkatárs

Szeretem a gyakornoki programot. Mindent megcsinálnak, amit kérek, mert tudják, különben repülnek. És még lelkesek is. Ülök a székben, combjaim között Kata feje mozog, mögötte pedig Zsuzsa szorgoskodik Ferin. Kata roppant ügyesen lefetyel, bár kezei hátra vannak kötözve, így copfjánál fogva kell tartanom. De hát nem csak az ő forró szájától vagyok nedves, hanem attól is, ahogy elnézem közben Feri ágaskodó farkát, ahogy ki-be jár Zsuzsa szájában. A lány néha elkalandozik a golyók felé, közben tovább pumpálja az ágaskodó faszt. Szemmel láthatóan élvezi, még ha nem is fogadhatja magába. Másik keze nedves punciját simogatja, csiklóját dörzsöli, és halkan nyögdécsel. Feri megfogja a fejét, úgy húzz farkára Zsuzsa száját, és lassú, hosszú mozdulatokkal baszni kezdi a száját, miközben hangosan hörög. Látom, ahogy szeme kezd elhomályosodni, kénytelen vagyok megállítani őket.

NOV
09
2016

Én és a főnököm - Ötödik lélegzetvétel

hetero, munkatárs

Kristóf a Szofi lakásához közeli utcákban körözött. Nem tudta, mit tegyen. Felmenjen vagy hazamenjen. Fel kell mennie, belepusztul a vágyba, ki kell elégítenie Szofit! Úristen! Miért kellett elmondania, hogy ki van éhezve? Olyan merevedése lett ettől a mondatától! De már nagyon késő van, mit mond a feleségének, hol volt! Nem tudna épkézláb magyarázatot adni, mit csinált és kivel volt. Talán a legjobb az lesz, ha hazamegy. Igen, hazamegy, a vágya is csillapodik már. Végre! De mi lesz így vele? Ha egyszer eljutottak már idáig, máskor is megtehetik. Képtelen ellenállni neki! És mi lenne, ha megtennék? Ha egyszer engednének a vágyaiknak. Lehet, nem is lenne jó és akkor kiábrándulnak egymásból és nem éreznék ezt a kínzó vonzalmat. Ennek nem adott sok esélyt, de elgondolkozott rajta. Valószínűleg azért, mert ez egyfajta kiskaput ígért neki, arra, hogy megtehesse. Megteszem, azért, hogy később ne akarjam megtenni! Lassan hazaért.

*  *  *

Különlegesre vágyott

gruppen, anál

Péter vagyok 33 éves, Párom Dóra 40 éves két gyermek anyja. A történet, amit leírok nektek egy hosszú hétvégén történt egy fülledt nyári estén. Válása után párommal több időt tudtunk egymásnak szentelni, többször maradtunk kettesben, ami jót tett önbizalmának. Ennek ellenére még mindig nem volt újra teljesen felszabadult, újra igazi nő. Szerettem volna, ha újra nyit a világra, és elhiszi újra, hogy bármelyik férfit megkaphatja, vagy bármelyik pasi m……....! Ezen hétvége előtt már sok mindent kipróbáltunk közösen, és sok mindenről beszélgettünk, vágyainkat feltárva egymás előtt.
Felvetődött, hogy bebizonyíthatná önmagának, hogy valóban az a Nő még mindig, aki korábban. Ezért is választottunk egy wellness szállodát, hogy minden tökéletes legyen számára. A cél az volt, hogy este felcsíp valakit, aki megtetszik Neki. Nap közben mindkettőnkre mindenféle kényeztető programok vártak, még én is nagyon élveztem őket.

NOV
08
2016

Eső után

hetero

A lakásba való bejutás némileg könnyebben ment, mint az imént a kapunál. Beléptek a lakásba, ami barátok között is tipikusan legénylakás volt. A nő nem törődött vele különösebben, első útja a fürdőszoba felé vezetett volna, ha a férfi nem állja útját azzal, hogy inkább most ad törölközőt neki, meg valami ruhát mintsem rárontson fürdés közben. A nő értékelte az ötletet, addig is levette elázott kabátját és szomorúan vette tudomásul, hogy aznap este bizony kénytelen lesz valami otromba férfiruhában hazamenni, mindenesetre eldöntötte, hogy követel egy ernyőt magának. A férfi hozta a törölközőt, és nem tudta nem észrevenni, hogy – így világosban – mennyire szép az a nő, mennyire kiemeli bájait az a vizes ruha, észrevette, ahogy még mindig ágaskodó mellbimbójára feszül a blúza és a mellei ritmikusan, lágyan emelkednek és süllyednek a nő minden egyes lélegzetvételekor.

*  *  *

Elso biszex kalandunk

gruppen, férj-feleség

A szombati ebed vegeztevel ulunk a kaliforniai lakasunk konyhajaban asztalnal, s beszelgetunk.
Forro nyari nap van, orult meleg, rajtad egy lenge kis ruhacska van, szexi vagy nagyon, mint mindig. A beszelgetes temaja hogy-hogynem a szexre terelodik, mikoris felelevenitjuk az elozo ejszaka torteneseit. Latom Rajtad, hogy nagyon hangulatba kerultel, egyszercsak elokerul a swinger klub tema. Erzem magunkon, hogy ez alkalommal mashogy beszelunk rola, most olyan kozelinek tunik, olyan elerhetonek. Elont az izgalom, tudom, hogy nem sok valaszt el minket, hogy kocsiba uljunk, es ellatogassunk egy ilyen helyre. Egyre messzebb sodrodunk a temaban, s egyszer csak rakerdezel:
- Dragam, mit szolnal hozza, ha elmennenk egy ilyen helyre?
Nem mondok semmit, izgatottan es dobbenten ulok, latod rajtam, hogy gondolkozom, majd kisvartatva kinyogom a valszt:

NOV
07
2016

Egy hihetetlen történet 5. rész

családi, anya-fia

Ma megbeszéltük, hogy kicsit később jön haza Anya. Palival elhatároztuk, hogy kis meglepetést készítünk elő neki. Nagyon szerettünk volna valami kis örömet vinni a szürke mindennapjaiba. Miután hazaérkeztünk, villámgyorsan kitakarítottunk, vacsorát készítettünk (persze itt nem nagy főzőcskézésre kell gondolni, főtt tojás, virslinek főzővíz, kis sajtok). Inkább a terítésre helyeztünk nagyobb hangsúlyt. Gyertyát is gyújtottunk. Gyorsan megvacsoráztunk, és megfürödtünk. Alig lettünk készen, csörgött a telefon. Anya volt. Jelezte, hogy jön. Mi az ajtóban izgatottan állva, mint két lakáj vártuk, hogy megérkezzen.
Hamarosan kulcscsörgést halottunk, mi kitártuk az ajtót, és két oldalról meghajolva jeleztük széles karmozdulattal, hogy fáradjon be. Anya meglepődött, de nem szólt semmit. Elvettük táskását és intettünk, hogy fáradjon beljebb. Láthatóan zavarban volt.

*  *  *

Meztelen konditerem

hetero, vibrátor

Bocca mesélt róla, hogy egy új, alternatív terem nyílt a Barackov mellett. Éppen guggoltam a hetven kilóval és a combjaimra koncentráltam. Élvezem, ahogy feszül az izom, ahogy dolgozik, ahogy él. Élek tőle, majdnem annyira, mint a szextől. Ő pedig ott állt és figyelt, hogy tudjon segíteni, ha kell.
– Csajszi, ki kell próbálnod.
Csak bólintottam, beszívtam a levegőt és visszaigazítottam a rudat az állványra.
Leráztam a karom és a lábam, aztán kicsit sétáltam és gondolkodtam azon, amit mondott.
– Mi is ez? Ruha nélkül kell edzeni? A fiúk is?
Bocca elvigyorodott.
– Naná. Képzeld, ott van több száz kiló tesztoszteron és mind csupasz.
Elmerengtem és óvatosan Boccára pillantottam, mert hirtelen nagyon forró lett valami. Tényleg rég volt már pasim, mert akármilyen puhánnyal nem állok össze. A szép néger lány a futópadra állt és megindult.

*  *  *