A+ A-

Anális szűzteleintés

Ő 16 volt én 17 és már egy éve együtt jártunk. Túl voltunk már az első közös szexuális kalandunkon. Mindkettőnknek az volt az első és többé- kevésbé sikerült is. Egy május végi vasárnap a közeli folyó partján sétáltunk és a nyári táborokról beszélgetünk, nem csak mi kerülhetünk felidézet emlékek hatása alá, hanem egy középkorú pár is akik nem mesze tőlünk összeölelkezve sétálgatott és időnként olyan hévvel csókolózott mintha velünk egyidősek lettek volna. Nem sokat törődtek velünk így nem is rejtették el sexuális túlfütőtségüket, az asszony csókolózás közben a lábaival megpróbálta átölelni a partnerét. Időnként felénk pillantottak ugyan de lehet csak azért, hogy nehogy utolérjük őket. Egy kisebb de sűrű bokorcsoport takarta el előlünk őket így újból tudtam a barátnőmre figyelni. Elhaladtunk a bokrok mellet és vagy tíz méter után tudatosult bennem, hogy a párocska nincs elütünk. Nem bírtam és szóltam a Évinek(barátnőm):
- A nyany és a pasija a bokorban éppen dugnak.
Évi rám nézet és elképedéssel az arcán csak ennyit mondott:
- te kukolni akarsz?
-Miért ne, szóltam és már húztam is a bokrok felé. Nem azon az oldalon leselkedtünk ahol sejteni lehetett, hogy vannak hanem az ellenkező oldalról másztunk be a bokrok közé. A hangok egyértelműen ara utaltak, hogy valami készül de még nem látunk semmit. Lassan csúsztunk előre amíg szinte közvetlen közelükbe nem értünk. Már jó ideje megkezdték mert a ruhájuk félig lerángatva hevert szanaszét a férfi az asszony előtt térdelt és nagy hévvel nyalta annak punciját. Az asszony mellei szabadok voltak és egyik kezével masszírozta őket amíg a másik kezével a pasija fejét szorította a puncijához. Nagyokat nyögött és csípőjével körözött a bizonyára veszettül dolgozó nyelv előtt.
Elengedte a melleit és mindkét kezével a férfi hajába kapaszkodott és rángatta fel le, lassan szinte már sikoltozott így én is pozíciót válthattam, becsúsztattam a kezem Évi nadrágjába majd a kis selymes bikini alá egy kicsit ellenkezet de hamar oldódót a görcse. Újaimat a selymes szőr között csusztatam előre és hamar megtaláltam meleg puncijának legérzékenyebb pontját mert a fejét a mellemre hajtva egyik kezével átölelt a másikkal a nadrágon keresztül a farkamat simogatta. Az asszony lassan a csúcsra jutott mert ordított egy nagyot és a pasi fejét valósággal benyomta a puncijába. Szemei a távolba bámultak, légzése lassan ált vissza normálisra és csak akkor engedte ki a pasi fejét a lábai közül. Most láttam élő puncit Évién kívül először, dús szőrerdő borította, nem úgy nézet ki mint Évié sokkal vadabb és be kel látni izgatóbb volt. Teljesen nedvességben úszott gondolom a pasi nyálától meg a saját nedvétől.
Már-már robbant a farkam de Évi abbahagyta a simogatásom kezét a kezemre tette és irányította a nem túl tapasztalattal rendelkező kezemet. Lennebb nyomta a kezem, hogy hüvelye bejáratát is megérinthessem, majd főnebb húzta, hogy a nedvességet szétkenve a csiklóján izgassam tovább. Száját a számra tapasztota és oda suttogta bele gyönyörét:
- most kedves kicsit erősebben, gyorsabban ahhhh ...ohhh most lassabban kérlek.
Annyira elfoglalt a saját kis játékunk, hogy észre sem vettük, hogy a párocska már megkezdte a második menetet. Most a nő térdelt a férfi előtt és nagy szakértelemmel szopta nyalta a FASZÁT. Óriási volt nem is tudom, hogy fért be a nő szájába de neki nem okozott gondot mert gyors fezmozgásokkal szánkóztatta a faszt a szájában. Bal kezével a verte míg a szájával csak rásegített a jobb keze a combjai közé vándorolt és punciját simogatta. Évi eközben a saját orgazmusával volt elfoglalva de a férfi horkantásaira lassan ő is felfigyelt:
- Mekkora fasza van, ez volt az első reakciója. Egy kicsit rosszul éreztem magam mert én ekkora fasz mellet labdába sem rúghatok ezt Évi is megérezhette mert rátette a kezét a nadrágom dudorára:
- Én is szopni akarok, itt és most, nem is várta meg, hogy mit szolok máris letérdelt ellőmbe és rángatta le rólam a nadrágot. Ez a sietség okozta a "vesztünket" a halk neszezést meghallotta a nő és anélkül, hogy abbahagyta volna a szopást felénk nézet, szemünk összevillant, legnagyobb rémületemre kivette a fasz a szájából, én már vártam, hogy ránk kiabál de ehelyett cinkos mosollyal a száján újból nyalni falni kezdte azt az óriási faszt. A pasi nem vet észre semmit sőt még Évi sem. A nagy rémület a farkamra is hatással volt mert Évi nagy bánatára csak lassan éledt fel de nem hagyta magát kezével egészen lerántotta a bőrt a farkamról majd meleg és nedves szájába fogadott be úgy, hogy még azelőtt sohasem. Apró szívásokkal és gyengéd faszveréssel élesztgetett nem is hiába. Kezeimmel segítetem neki amíg a csípőmet emelgetve valósággal keféltem a száját. Ez nagyon tetszet neki mert abbahagyta a faszverést és átölelte a fenekem úgy biztatót gyorsabb mozgásra. Nyelvét leszorította és csak szívta a farkam, nem volt annyira jó de hát nemigen volt nagyobb tapasztalata.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2019. 02. 4. hétfő 09:45
tetszett.
#9 deajk2008 2016. 09. 15. csütörtök 11:08
tetszett szeretem az anális szex...
#8 A57L 2014. 02. 24. hétfő 05:18
Nem rossz.
#7 papi 2013. 11. 1. péntek 06:38
Nagyon tetszett.
#6 genius33 2012. 10. 5. péntek 07:21
Elég jó smile
#5 cicuus 2008. 08. 16. szombat 00:09
bocs de sztem a bikini helyett tangát akartál írni, mert minek lenne a nadrág alat bikini...
#4 jozsi 2007. 09. 26. szerda 15:27
nagyon tetszett
#3 MOrzsok 2005. 01. 17. hétfő 15:49
Szűzteleintés? Az meg micsoda? Esetleg Szüzetlenítés..vagy ilyesmi...
#2 Chris 2004. 08. 10. kedd 14:12
te szerencsétlen az ujj az rövid "u" és 2 "j". Ezt már az általánosban tanítják.
#1 Törté-Net 2004. 07. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?