NOV
04
2016

Egy hihetetlen történet 3-4. rész

családi, anya-fia

3. rész
- Anya, mi nagyon-nagyon szeretünk!- mondtuk szinte egyszerre.
Összebújva elaludtunk. Én és Pali ébredtünk elsőnek. Csak összenéztünk, és én gyorsan felöltöztem, s elszaladtam. Az első boltba vettem pár csomag gumit, és siettem haza.
Anya is felébredt és magához tért. Szó nélkül rendezte össze ruháját és a konyhába sietett. Mi is követtük.
- Tudunk valamit segíteni?- kérdeztük.
- Nem. Most egyébként is jobb, ha egyedül maradok kicsit a gondolataimmal. - felelte.
Azért odaszaladtunk hozzá, gyorsan egy puszit adtunk neki és már futottunk is ki a szobánkba.
Tornaszerelést vettünk fel és kisiettünk az udvarra, ahol kosárra dobáltunk. Kellett egy kis mozgás.
Hamar sötétedni kezdett, Anya szólt is, hogy vacsora, úgyhogy bementünk. Gyorsan lezuhanyoztunk és átöltöztünk.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet – Külföldi szeretők 4. rész

hetero

Mivel Lorenának dolgozói kedvezmény járt a munkahelyén, ezért úgy döntött, hogy beújít valami ruhát a szombati bulira. Vonzották az újdonságok, egyre jobban ki akart törni a megszokásokból, és akadt is bőven választék a ruhaboltban, de még mindig nem volt elég önbizalma a merészebb darabokhoz. Barátnői unszolására, végül egy fekete, szűkebb, magas-derekú, combközépig érő szoknya-vajszínű, pánt nélküli alkalmi felső szettre esett a választása. A tükör előtt állva végigpillantott magán. Csodálkozva nézte, ahogy a ruha a testéhez simul, és tökéletesen kiemeli az alakját. Szokatlan volt számára ez a fajta stílus, többet mutatott belőle, de legalább nem találta túlzottan kihívónak.
Szombat
Tudta előre, hogy barátnői odáig lesznek újdonsült szerzeményéért. Tetszettek neki a dicséretek, és az is, hogy majdnem egységes öltözékben indultak bulizni. A lányok többször is megjegyezték. „A Mixbe ez az alap”.

*  *  *
NOV
03
2016

Egy kis segítség sosem árt... 1. rész

hetero

Mivel már régóta nem sikerült valahogyan az ágyba csalogatnom páromat, arra a kétségbeesett elhatározásra jutottam, hogy máshogyan elégítem ki szükségleteimet... Pár barátnőm mesélt már Róla, de nem gondoltam volna soha, hogy jómagam is ilyenre vetemedem. Nem volt annyira híres Gigolo, de voltak jó kapcsolatai...
Egy barátnőmtől elkértem a számát olyan címszóval, hogy leánybúcsúztatóra lesz meglepi:D Mikor felhívtam egy mély, búgó férfi hang válaszolt, ami épp szatén lepedők közé való. Megegyeztünk egy időpontban és találkoztunk egy teára.
Mikor a kávézónál találkoztunk nem hittem volna, hogy egy ilyen férfi fog velem találkozni. Magas volt,vállig érő hullámos barna haja volt, ami igéző -szinte fekete- szemeket vont körbe. Markáns arca azonnal megfogott és akár egy ragadozó, olyan ruganyos volt a mozgása és a testfelépítése is. Mialatt beszéltünk nem mertem rá nézni és félve válaszoltam kérdéseire.

*  *  *

Egy álmom beteljesülése 1. rész

leszbi

Egy forró nyári este történt, hogy elmentünk a barátnőimmel bulizni. A sok stresszes nap után alig vártuk, hogy végre kiengedjük a gőzt, úgyhogy mint minden buli előtt, elkezdtünk már otthon „alapozni”.
Hárman megittunk egy üveg pezsgőt és néhány pohár tequilát, amitől tök jó hangulatba jöttünk. Elkezdtünk beszélgetni, először csajos dolgokról, aztán persze szóba jött a legjobb téma, amit az ember becsípve megbeszélhet a legjobb barátnőivel.. a szex!
Mindenki elmondta, hogy hogy szereti a legjobban csinálni és persze azt is milyen extrém dolgokat csinált már és kivel. Akkor tudtam meg, hogy az egyik barátnőm, Martina és én már szexeltünk análisan, a másik barátnőm, Luca viszont még sosem csinálta. Elmondtuk neki, hogy milyen érzés és meglepett, hogy Martinának és nekem szinte ugyanazok voltak a tapasztalataink. Aztán szóba jött az a téma, ami engem még inkább érdekelt, ez pedig nem más, mint hogy ki szexelt már lánnyal.

NOV
02
2016

Különleges esküvő

családi, leskelődés, anya-fia

Hogy miért is érkeztem Hollandiába? Hát azért, hogy rész vegyek a nénikém esküvőjén Vianenben egy nagyon puccos fürdőhelyen. A nénikém Helen, a munkája során megismerkedet egy itteni holland sráccal akihez most feleségül megy.
Anya a munkáját távolról is eltudja végezni én meg a héten nem megyek be a fősulira és így egy kis kellemes nyaralásnak tudjuk be ezt a kiruccanást.
Anyával a mai napot eltöltöttük Amszterdamban mielőtt tovább mentünk volna a puccos fürdőhelyre. Kíváncsi voltam a városra így hát kicsit körül néztünk.
A következő napon megérkezett Helen nénikém, hogy felvigyen minket a fürdőhelyre. Megöleltük egymást mivel már régen nem találkoztunk. Az anyu szemébe meg is jelent egy pár könnycsepp a találkozás örömére.

*  *  *

Egy unalmas ködös öszi nap éjszakája

hetero

Nehezen jött álom a szememre. Leginkább a Kati féle kaland zaklatott fel. 'Ha az a pasi nem nyomja neki a farkát a tömött trolibuszon, vagy ha a lány nem tesz megjegyzést csak arréb megy, vagy ha én nem hallom meg a megjegyzését, vagy ha nem mondok neki akkora marhaságot amit normális ember ki sem tud találni, vagy ha Ö elküld melegebb éghajlatra, vagy ha ..... vagy ha ... akkor az a faszfej igazgató aki visszaélt a hivatali hatalmával amikor Katit megerőszakolta most nem lenne egy felszarvazott ökör, aki még az is megtörténhet, hogy az én gyermekemet fogja felnevelni.' Mert ebben a történetben a legzavaróbb az, hogy Katiba teljes erővel belepumpáltam a magjaimat, amik akár ott és akkor rögtön teherbe is ejthették. 'Remélem tablettán van a kis céda'.

*  *  *
OKT
28
2016

Katám kezdete 1. rész

családi, szűz, apa-lánya

Egy vidéki városban lakom, a feleségemmel és a lányommal, Katával. Van egy szép 3 szobás társasházi lakásunk. Kata a lányom most 14 és fél éves. A feleségem Vivien 38 én pedig 41. A történetem ezelőtt kb egy évvel kezdődött. Kata már 10 és fél évesen elkezdett menstruálni, de szerencsére a szex nem nagyon érdekelte. Nem voltak kérdések és a fiuk sem érdekelték. Szépen éltük egy átlagos vidéki család életét. Viviennel jól megvoltunk, nem kacsintgatott félre egyikünk sem, hűségesek voltunk egymáshoz. Jól megértettük egymást, és a szerelem sem múlt el közöttünk. Nem igazán érdekeltek más nők. Régebben kiéltem magamat, még a házasság előtt sok barátnőm volt, de ennek a boldogító igen véget vetett. Nem is volt baj amíg Kata nem lett úgy 13 és fél. Szépen megnőtt, formás feneke és melle lett,dús fekete haja, úgy nézett ki mint egy 18 éves. Néha már öntudatlanul is rajta felejtettem a tekintetemet. Sajnos elkezdte érdekelni a szex is.

*  *  *

Profi amatőr

gruppen

Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban kifejezetten élveztem a nézésüket, azután férjhez mentem, lehiggadtam és a vágy, hogy másokat nézzek szeretkezés közben, fokozatosan elhalványult. Néha Alec - kel megnéztünk egyet - kettőt és élveztük is, de nem gyakran.
Amikor beléptem a kölcsönzőbe, még eszemben sem volt ilyesmit kivenni. Csak valami néznivalót kerestem a hétvégére. Azután valami a kölcsönző ezen szekciója felé húzott és egyszer csak ott állam, a kezemben egy élvezések gyűjteménye DVD - vel. Tudtam, hogy mennyire nem illek ide. Az öltözetem üzleti viselet volt, ami egy hivatalban tökéletesen belesimult a környezetbe, de itt feltűnő volt.