A+ A-

Masszőrnő 2. rész

Félig behúztam az ajtóm, lefeküdtem és egyből el is aludtam. Álmok hada nem hagyott nyugodtan aludni, szinte mind erotikus volt és mind a férjem körül forgott. Ébredés előtti álmom sajnos a fiam és köztem volt. Azt álmodtam térdel az ágyam előtt csókolgatja a hasamat, fejét rám fekteti és én simogatom a haját. Éreztem fel vagyok, de az álom csak nem múlik, hirtelen kinyitottam a szemem és rádöbbentem az álmom nem is álom. Fiam pucéran térdelt az ágyam előtt, feje a hasamon pihentette és én simogattam a haját. Mivel az arca a lábam felé volt nem láthattam, de mocorgásomra felemelte a fejét és mosolyogva mondta.
- Felébresztettelek anyucikám? - A szituáció, az anyucikámozás, mit soha nem tett eddig, teljesen megzavart és előbb az órára néztem, hogy csak egy fél órát aludtam, majd az arcába, hogy milyen helyes is ez a srác és kár, hogy a fiam...
Ettől a gondolattól azonnal fel is ültem és kérdőn nézve kérdeztem.
- Te mit keresel itt? Miért vagy pucér? - meg sem vártam a válaszát folytattam is. - Menjél szépen ki azonnal.
Fiam mint aki hallgat rám feltérdelt, ekkor láttam először, hogy mekkora is valóságban a farka, kedvem lett volna megnyalni a szám szélét, de nem kifelé ment hanem a nyakamhoz hajolt és elkezdte csókolgatni, közben pedig a kezeivel hátul a bikini felső pántjával bajlódott. Nem tűrhettem, hiába eset jól, így erélyesen rászóltam és eltoltam magamtól.
- Menjél ki, légy szíves!!!!! - felálltam és én indultam kifelé.
A mosdóban a tükörben néztem az arcom. Szemeim körül a ráncok már erőteljesen kirajzolódtak és a kialvatlanság miatt kicsi táskák alakultak ki. Nevető ráncaim is erőteljesebbek voltak, lefelé hajlottak, nyakamon a bőr is redős volt és a dekoltázsomon látszott a narancsbőr. Szőkés barna, vállam alá csüngő, dauertől göndör hajamba túrtam és kénytelen voltam tudomásul venni, hogy bizony megjelent egy két ősz hajszál is. Szinte vizsgálgattam magam, oldalra fordítottam a fejem, meghúztam a bőrt hátrafelé a fülem irányában, de ekkor hányinger fogott el, szinte leköptem a tükörben magamat, hogy mustrálom magam és nem is tartottam olyan öregnek és kicsit még vonzónak is. Nehogy már tetszeni akarjak valakinek, főleg a fiamnak. A kettősség dúlt bennem. Milyen anya vagyok? Milyen NŐ? Nő vagyok egyáltalán, vagy állat? Hisz azokat nem érdekli hogy a kölykük ha tüzelnek akkor mindegy... Nő vagyok? Igen nő vagyok és már jó egy hónapja férfi rám sem nézet, nem hogy csinált is volna velem valamit! Most rám néztek! De ez a fiam! És? Jó pasi... de hát a fiam! Állat vagyok én? Igen egy asszony állat. Nem, egy eltévelyedett bolond vagyok, hisz 15 évesen én is lestem meg apámat ahogy a kerti wc mellett pisilt. Akkor egy perverz nő vagyok? Meglestem apámat és engedtem a fiamnak, hogy nőként nézzen rám, nőként érjen hozzám, rám élvezzen és egyből az anyaságom elfelejtődött! Milyen ember vagyok én? Ez egy fertő! Ez fertő? Nincs ránk írva milyen intimitásaink vannak! Lehet nem csak én vagyok beteg? Nem, hisz a gyerek a nettről olvasott ilyet! Lehet ez másoknak a fejében is megfordult? Lehet mások is ilyen elvetendő életet élnek, csak nem tudjuk róluk? Akkor én miért nem?
Eddig jutottam az elmélkedésben és azt mondtam magamba pszichiáterhez kell mennem. Mert belebolondulok. Megmostam az arcom és a tükrön keresztül néztem a semmibe. Fogam sikáltam mikor kopogás, majd dörömbölés hallatszott az ajtón.
- Anya! Anya! Mit csinálsz? - csönd következett, de nem is akartam válaszolni, meg nem is tudtam volna hisz a számban a fogkrém habja, meg a kefe. Ismét dörömbölés, de már dühösebb.
- Nyisd ki, vagy berúgom! - ennek a fele sem tréfa, hisz átjött a határozottság ebben a pár szóban. Az ajtóhoz léptem és kinyitottam.
A fiam dühödt arcát, kétségbeesett tekintetét láttam és emelte a jobb kezét. Reflexből hátrébb léptem, de a mozdulat még fél út előtt megállt és elém térdre rogyott, átkarolta a fenekem és a csüngős pocimhoz nyomta a fejét és határozottan motyogta.
- Ezt ne csináld velem. Tíz perce bejöttél és azt hittem... - harapta el a szót és elkezdett zihálni, de olyan féltően megkönnyebbülést kiengedő lihegés volt.
Percek teltek el. A nyál a habbal keveredve folyt le az ajkamon így kénytelen voltam megzavarni az " idillt".
- Kifiam! Eedj e me iel öpnöm a abot a szamo. - biztos nem értette, hogy mit próbálok motyogni így lassan elkezdtem hátrálni a mosdó felé. Ő nem engedett hanem térden csúszott utánam. Kifacsarodva köptem a mosdóba és már érthetően tudtam mondani.
- Engedj légy szíves, had öblítsem ki a szám. - erre engedett, de tovább térdelt már mögöttem. Lehajoltam a csaphoz, hisz poharat nem használok, hogy kiöblítsem a szám, mikor megéreztem a fiam ujjait a derekamon a bikini alsóm szélénél, megmerevedtem és fáziskésésbe kerültem. Akkor kaptam csak utána mikor már a combomon volt, de ez már későnek bizonyult. Mozgásban volt az a kis rongydarab és recsegett a varrása ahogy próbáltam visszarántani, sikertelenül. A térdemnél állt meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 csaba1949 2015. 02. 5. csütörtök 06:39
várom a folytatást
#6 papi 2013. 12. 3. kedd 16:02
Tetszik
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 23. hétfő 13:40
Nafyon jó.
#4 A57L 2013. 07. 30. kedd 04:28
Nagyon jó.
#3 tiborg 2011. 09. 16. péntek 08:58
Kicsivel jobb, mint az elso resz. Oriasi lehetoseg a javitasra?
#2 masina 2009. 12. 11. péntek 08:08
jo....
#1 Törté-Net 2009. 12. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?