A+ A-

Masszőznő 3. rész

Alvás közben máskor is sokat forgolódok. Most meg még inkább és egy ilyen fordulás közben megakadt a lábam valamiben. Félálomban felnéztem és a fiam ült a lábamnál az ágy szélén a falnak döntött háttal még mindig meztelenül, felhúzott térdekkel amiket a kezével átkarolt. Láttam a szőrös fenekét és a csupasz herezacskóját.
- Mit... keresel... itt? - kérdeztem elnyújtva szinte alvás közben.
Nem válaszolt hanem éreztem feltérdel és az ágyamon mászva mellém feküdt a vállamra téve fejét, mint régen gyerekként és a fülembe súgta.
- Anya! Köszönöm... rettenetesen élveztem, mindig ezt csinálnám... - szemem ki sem nyitottam csak a tenyerem a szájára tettem.
- Ne... bánts. !... Kérlek! - próbáltam álmosságtól elcsukló hangon mondani - épp ... eléggé ... zavar a dolog... ami történik. - kezdtem éledezni, de a szeme még égett az kialvatlanságtól, a szám kiszáradt, éreztem alvás szagú.
Csukot szemmel felültem és kivánszorogtam a wc - re, majd a fürdőbe és a konyhába. Mikor vissza mentem, már majdnem éberen a fiam ugyan ott feküdt a könyökén támaszkodva a fejét a tenyerébe pihentetve. Én leültem, majd az ágy varázsa hatására lefeküdtem. István fiam azonnal kihasználva ezt, féloldalt fekve a fejét a vállamra térdét meg pont a bugyimra tette. Nem várta meg, hogy megszólaljak Ő kezdett beszélni.
- Miért zavar az Téged, hogy az eddig is szoros kapcsolat még szorosabb lett köztünk. Én rég álmodozom erről, rég megszerettem volna tenni, de nem volt merszem... - ismét belé fojtottam a szót.
- A gyermekem vagy, én az anyád, épp elég bűn ami eddig megtörtént ..... - próbáltam előadni a felelősségteljes felnőtt anyát, de most a fiam fogta be a számot, de Ő nem a tenyerével, hanem a szájával.
Oly hirtelen tapadt a számra, oly erővel nyomta a nyelvét a számba, hogy nem tudtam mit tenni. Toltam el magamtól, de a nyelve elkezdett játszani az enyémmel. Oly profin csinálta, hogy elolvadtam. Mindig is szerettem csókolózni, de be kell valljam a férjem egyáltalán nem tudott és nem is akart. Így nehéz szívvel, de bontottam a csókot és azt hittem csak magamban konstatálom, de akaratlanul is félhangosra sikeredett.
- Ebben aztán profi a kiscsákó... - kaptam a szám elé, de már későn. Láttam a fiamon az elégedettséget és így már nagy mellénnyel kezdett a mondókájába.
- Kérlek segíts, hogy másba is ily profi lehessek! Mikor maszturbálok tovább tart, sőt ... Veled meg szinte azonnal elélvezem. Mi a baj velem? - mivel hallgattam folytatta - Ja és ne hablatyolj, minden félét én szexuális felvilágosítás ezen részét szeretném most megkapni Tőled!
Gondolkodtam és arra jutottam talán tényleg segítségére lehetek ebben a dologban.
- Hosszú szövegelés helyett saját tapasztalatunkat mondom el. Tudod mikor apáddal megismerkedtünk én 17, Ő 18 éves voltunk. Poroszos nevelést kaptunk mindketten és a szex az tabu volt mindkettőnk családjában, a vallásosság pedig megkövetelte a házasság előtti szűziességet. Így csak titokban tudtunk szexszelni apáddal és azt is petting formájában. Mivel akkor még nem éltem át igazi orgazmust nem is vártam sokat, megelégedtem azzal amit ebből kapok. Öt, tíz percesek voltak ezek a játékaink, amíg apád el nem élvezte. Házasságkötés után a behatolás után is ilyen gyorsan végződtek együttléteink. Mivel abban az időben a szülőkkel nem beszélhettük meg ezen dolgokat, baráti társaság szinte nulla volt, a munkahelyen ilyen téma tabunak számított az internet meg még sehol sem volt, így az hittük ez így helyes. Tán fél évig is így éltük életünk, mikor is egy lagzi után apád elég kapatos állapotban volt, de akarta a szexet. Ereje nem volt, így azt kérte lovagoljam meg. Az alkohol letompította, de csak annyira, hogy még merev volt, de nem tudott elélvezni. Magam hibáztatva egyre gyorsabban, egyre vadabbul lovagoltam jó 20 percen át, míg addig ismeretlen bizsergés el nem kezdett bennem dolgozni és el nem ért az addig ismeretlen orgazmus. Akkor azt hittem meghalok olyan jó volt. Izzadságtól lucskos testtel, csillagokat látva, örömkönnyek közepette lefordultam apádról. Ő ebből semmit nem vett le, tán örült is, hogy alhat, én meg csak forgolódtam, töprengtem. Hetek teltek el ismét és jöttek a gyors aktusok, hiába értem el apádnál, hogy én lehessek felül, mire elkezdődött volna nálam valami bizsergés addigra apád már rég fél haton volt merevedéségileg. Egy szabad délutánon a lábam közé kaptam a párnám és jó negyed óra, húsz perc párnán való lovagolás után ismét éreztem valami hasonlót, mint azon a különleges éjszakán. Gondolkoztam rajta és rájöttem nekem hosszabb idő kell a beteljesüléshez és nem elég csak a csikló ingerlése, kell valaminek bennem is lenni. Nagy, mély levegő és leültem apáddal beszélgetni erről. Mindig is megtudtunk mindent beszélni, így ezt is. Egy gyors bemutató után, mikor előtte csináltam végig megértette mit is akarok, bár ekkor is már Ő rég a tenyerébe élvezett mire én elértem egy szintet, és megígérte próbál utána olvasni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 03. 7. kedd 15:42
Jofele.megy a pont
#8 A57L 2016. 07. 31. vasárnap 08:30
Jó a történet.
#7 csaba1949 2015. 02. 5. csütörtök 07:00
jó a gyógyitási módszer
#6 papi 2013. 12. 3. kedd 16:03
Így tovább
#5 Bikmakkocska 2013. 09. 23. hétfő 13:57
Fura egy tanítás.
#4 tiborg 2011. 09. 17. szombat 01:29
M ikor lesz "consumatum est"?????
#3 masina 2009. 12. 18. péntek 01:34
jóóóóó
#2 masina 2009. 12. 18. péntek 01:33
jóóóóó
#1 Törté-Net 2009. 12. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?