Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tetszik, hogy ilyen könnyen, gyorsan meg tudták beszélni. 🙂 A kommunikáció nagyon fontos dolog! Írók-olvasók között is. Egy ilyen helyzetben – az előzményeket is figyelembe véve – kellett ez, bár nem mindig megy ennyire könnyen. Mondom ezt úgy, hogy olvastam ezt már régebben és akkor is ez volt a véleményem. Egy mondatot emelnék ki ebből: Talán az a legpontosabb, hogy baszott jól. Szoktam én is így érezni némelyik sztori olvasásakor is. Mint most. 😉
A kommunikáció nagyon fontos dolog! Írók-olvasók között is.
Egy ilyen helyzetben – az előzményeket is figyelembe véve – kellett ez, bár nem mindig megy ennyire könnyen. Mondom ezt úgy, hogy olvastam ezt már régebben és akkor is ez volt a véleményem.
Egy mondatot emelnék ki ebből:
Talán az a legpontosabb, hogy baszott jól.
Szoktam én is így érezni némelyik sztori olvasásakor is. Mint most. 😉