Hírek

JAN.
2.
2023

Ajándék hintaló 5. rész - Szerető gyermekem

Röviddel a férjem halála után letelt a GYES-em, így munkába kellett állnom. Hogy eltereljem a gondolataimat a veszteségemről, beiratkoztam a Műszakin egy mérnök-közgazdász kurzusra, és ezzel párhuzamosan elvégeztem egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot is. A kurzusok végeztével a munkahelyemen így hamarosan átnyergeltem pénzügyi vonalra.

A könyvelői kurzuson jó kis csapat verődött össze az ország szinte minden szegletéből. Magammal együtt huszonegynéhány, fiatal férfiak és többségében nők nagyon jó kis társaságot alkottunk. Többször elmentünk közösen bulizni is. A srácok közül páran próbáltak közeledni hozzám, de nekem egyelőre nem volt kedvem egy új kapcsolathoz. A tanfolyam...


Az új szomszédaim

Utálok boltba járni, ezért amikor mégis muszáj, igyekszem egész hónapra bevásárolni, hogy többször már ne kelljen. Ez a nap is egy ilyen volt. Kipakoltam a taxi csomagtartójából az élelmiszerekkel telepakolt szatyraimat, a kartondoboznyi tejet és a zsugor ásványvizet, majd felnyaláboltam mindent és megindultam a lépcsőház felé. Az ajtóban majdnem nekiütköztem, egy behemót nagy embernek, aki munkásruhába öltözve, mogorva arckifejezéssel jött ki a lépcsőházból. Morgott valami köszönés félét, én vissza köszöntem, majd megindultam súlyos terhemmel, a legfelső, negyedik emeletre. Félúton, találkoztam egy másik nagydarab fickóval, ő is munkásruhában volt. Vele is köszöntöttük egymást, majd...


DEC.
31.
2022

Kamaszkorom perverz jàtékai 2. rész

Aznap semmi máson nem jártak a gondolataim, mint ez este történteken, és többször is kivertem a wc-n.. utána mindig lelkiismeret furdalás gyötört, de ez kis idő múlva újra vággyà érett és nem múlt, sőt ahogy közeledett az este még erősebb lett... szinte egész nap nem találkoztunk, de miután 6utan már végzett a leckével és az anyja Is elment dolgozni bejött a szobába (ahogy máskor is tette)de most nem kérdezte, ahogy szokta, hogy van-e kedvem játszani, de hallgatása és ahogy ült csak ott elárulta őt, hogy nagyon akar valamit.. Félve attól, hogy esetleg a tegnapi dolog még sem volt neki ínyére megkérdeztem, hogy van – e valami baja tán, erre ő azonnal rávágta, hogy nincs semmi!
„Jó, csak...


A mozi előtt

Zsuzsival, a feleségemmel eldöntöttük elmegyünk moziba. Már régen nem voltunk együtt moziban sem, mert Ő nem szeret velem moziba járni, utálja, ha a combját, combközét simogatom, mert „nem szexelni jár moziba”.
Ennek ellenére hosszú idő után elmegyünk ma megnézni egy jó filmet. A készülődésén nagyon csodálkozom, mert azt gondoltam, felvesz egy farmert, nehogy kísértésbe essek, ehhez képest teljesen más ruha kerül csinos testére.
Tusolás után bekeni magát finom illatú testápolóval, majd előkészíti a ruhácskáját, amit fel készül venni. Igazából nem mondható, hogy ruhája lenne, mert nem sok szövetből készült az biztos.

Felhúzza izgató lábaira a testszínű combfixet, öröm nézni,...


Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk a szokásos kis szilveszteri statisztikával nektek: a 2022-es évben rekordszámú, 541 új történet (könyvhöz viszonyítva majdnem ötezer oldalnyi!) és 104 új képregény (több, mint 5400 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy a most következő új évben is sok-sok remekművet olvashatunk a tollaitokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség

DEC.
30.
2022

Egy hobby író kalandjai - A második élet kezdete 2. rész

A tavaszi reggel fényei, a gyomrom korgása, és a hólyagom együttes erővel ébresztettek fel. Ava még bőven aludt, a vékony paplan finoman rajzolta körbe a testét, kissé csapzott haja pedig a fehér párnán nyugvó fejét emelte ki. Nyugodt arca szinte mosolyt sugárzott, lehet, hogy csak én láttam annak, de gyönyörűnek találtam. Pár pillanatig magamba ittam a látványt és a hangulatot, aztán kénytelen kellettlen engedtem a természet sürgető szavának. Behúztam a háló ajtaját, a csomagokat szerencsére a nappali részben rakták le. Magamhoz vettem a szükséges dolgokat a telefonomat, és birtokba vettem a fürdőszobát. Miután végeztem a reggeli toalettemmel, kiadós reggelit rendeltem a lakosztályba. A...


Köszönöm, Covid-19!

Klári nagyon vonzó nő volt, olyan puhafaszállító – mint ahogy mondani szokták. Formás test, bársonyos kreol bőr, hosszú fekete haj, szabályos arcvonások, ringó járás, és ami a legszebb volt rajta: szikrázó, sötétbarna szemek. Valósággal égettek, ha rádnézett! Meg is pörkölődtek sokan. Már túl volt a húszon, amikor megismertem, s én is mindjárt rabja lettem.
Az akkori barátnőmet sürgősen menesztettem, s egyre azon törtem a fejem, miként férhetnék testközelbe Klárihoz. Hemzsegtek körülötte a férfiak, de csak kevesen merték becserkészni, s úgy tűnt, Klári egyiküket sem engedi a lábai közé furakodni. Vajon miért? Várja, hogy felbukkanjon az igazi? Fehér lovon vagy fekete Mercédeszen? Nekem...


Drew-Kat és Paulina-Tom története 6. rész - Befejezés

Kat megkérdezte Amyt, hogy volt-e már a hatalmas zuhanyunkban.
– Általában mi Paulinával együtt zuhanyozunk, ha csatlakozni akarsz hozzánk, szívesen látunk – invitálta Kat.
Amy óvatosnak tűnt, de éreztem, hogy szeretne csatlakozni a lányok szórakozásához. Körülbelül ekkor lépett be Rosa is, és gyorsan sikerült rábeszélnem Amyre.
– Ne aggódj, ezt megoldjuk – suttogta, és megcsókolt. – Majd később odafigyelek rád is – figyelmeztetett egy kacsintással.
Büszke voltam magamra, hogy az első sorból nézhettem a négy nőt, zuhanyozás közben. Rosa sötétsége Amy sápadt bőre mellett lenyűgöző volt. Nem szégyellem bevallani, hogy a négy gyönyörűség meztelenül a zuhany alatt egy valóra...