A+ A-

Angyali történet 3. rész

Vajon itt lesz-e, amikor felébredek? Evvel a kérdéssel aludtam el, de az álmom nyugtalan volt. Kint még sötét van, a redőny résein még nem szűrődik be fény. Ilyenkor, ősz vége felé későn világosodik. De a szobában halvány fény dereng. Apró csillagok hunyorgó fénye világít a plafonról, a szekrény mögül kilátszik a Hold sarlójának csücske.
Most ébren vagyok, vagy álmodok? Már régen tudom a választ: nem tudom eldönteni.
Régebben próbálkoztam avval, hogy a benyomásaimat a valósághoz hasonlítsam. Legutóbb is azt álmodtam, hogy csapágyakat tervezek és akkor azt hittem, hogy tudatosan tudom, hogy gépészmérnökként ez a tevékenységem. Pedig most tudom, hogy geográfusként a Földön szinte minden érdekel, de a csapágyak és egyéb gépelemek biztosan nem, de nem is értek hozzájuk. Az sem lehetet valóság, hogy egy hűvös, sötét szobában egy angyal mellett aludtam el. Most valóságos a szoba: a csillagok a helyükön vannak, és mellettem...
Jéé! Az lehet, hogy az angyal valóság volt? Itt látom magam mellett popójának az immár jól ismert kontúrjait a derengő fényben. Meztelenül, kitakarva alszik a meleg szobában.
Talán megérezte álmában, hogy hosszasan bámulom, megmozdul. Hanyatt fordul, mellei a légzés ütemére incselkednek velem, lábait szétvetve puncija felkínálkozik. De szeme még csukva, bár szempillája remeg, ami a félálom jele.
Nem állhatom meg, hogy ne kezdjem simogatni a nagyajkak közötti kissé szétnyílt rést. Két ujjal óvatosan még jobban szétnyitom, hogy középső ujjamat mélyebbre ereszthessem, a hüvely bejárata körül simogatom körkörös mozdulatokkal. Még mindig csukott szemmel is gyorsan reagál - ez alighanem az esti csata utóhatása - még jobban szétnyitja térdeit és apró sóhajok szállnak fel ajkáról. Hamarosan érzem, hogy puncija nedvesedik és jobb keze, még álmában, elindul a punci felé. A szétnyitott nagyajkak között hamar rátalál csiklójára és ujjbegyével kezdi simogatni, majd két ujjával morzsolgatja. Középső ujjamat benyomom hüvelyébe és belülről folytatom a simogatást. Sóhajai egyre intenzívebbek, apró remegéseket és a punci izmainak reflexmozgásait érzem. Kinyitja szemét, tekintete még (már?) homályos. Rám néz, mintha emlékezetében kutatna, azután elmosolyodik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2015. 12. 17. csütörtök 18:10
nagyon jó csak így tovább folytasd ...
#4 Andreas6 2015. 01. 12. hétfő 19:36
Jó, de egyre rövidebbek a részek.
#3 papi 2013. 11. 15. péntek 14:41
Nem rossz
#2 A57L 2013. 09. 29. vasárnap 06:35
Egész jó.
#1 Törté-Net 2007. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?