80-as évek 31. rész - Odahaza

Szavazás átlaga: 7.53 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 27.
Hossz: 36 666 karakter
Elolvasva: 882 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Ha nem lett volna elég Juti beharangozója, anyára rápillantva gyakorlatilag minden kérdőjel eloszlott bennem. Egy halványlila selyem blúz, hasig kigombolva (vagy be sem gombolva) széles övvel összefogva a derekán, alul meg csak egy szál harisnyanadrág. Puszi-puszi, faterral jattolunk, közben a csajok olyan puszi hogy ihaj! Ezeket fel lehetne jelenteni izgatásért! Juti meg is jegyzi hogy nagyon csini vagy ma este, anya visszakacsint, hogy de hiszen titeket vártalak. Mi a fene van ma a csajokkal, telihold van? Ja nem, az a . Akkor meg? Valaki búgatóport szórt szét a környéken? Az egész országban? Örök rejtély. De gyertek üljünk le hamar vacsorázni, biztos hosszú volt az út, és nem álltatok meg útközben (dehogynem, csak nem enni! ).
Juti még gyorsan azért előkap pár párizsi ajándékot, Eiffel-torony ami kötelező, faternak egy igazi eredeti francia , ez-az, figyelek, de a popsiékszer az nincs köztük. Fater persze azzal kezdi hogy megbontja a , Juti kioktat minket hogy a franciák nem étkezés előtt, hanem étkezés után isszák a illetve a brandyt. Jó akkor majd iszunk kaja után is, akkor megbékélsz? Én részemről nagyon éhes vagyok, hiszen az üzemi ebéd volt utoljára, be is látom Juti megjegyzésének az alapját hogy nem meri addig főzni a kedvencemet amíg azt nem mondom hogy elég. Ahhoz tényleg vagontételben kellene főznie. Vacsora közben félig-meddig beszámolunk a nászútról, persze csak a publikus részről, aztán elpanaszoljuk hogy jártunk a Stazival. Fater is belehümmög, hogy az ő gyárukban is van pár beépített ember, de csak a személyzetis tudja kik azok. Végül is, a fater gyára félig-meddig hadiüzem, illetve majd akkor lesz teljesen ha kitör a világháború.
Végül én is bezabáltam azt a rengeteg kaját amit anya elémrakott, meg a repetát is, akkor most olyan könnyed franciás módon lehet megint . Fater nagy huncutul belengeti hogy és a nászúton nem is szexeltetek? Lazább hangulatban visszaszerválom hogy de igen, hát mit gondolsz miért mentünk mi el? Oké jön a return, hogy akkor ennyi idő után biztos unjátok már egymást, nem baj ha ma este egy kicsit ő akarja elcsábítani a feleségemet? Rámjött egy jogerős csuklás, pont a fatertól nem vártam volna ilyen laza beszólást, Juti pedig mintha csak erre várt volna, csábító arccal és búgó hangon: Kedves Tibor, én is ebben reménykedtem. Zsuzsa, gyere csak egy kicsit, ezt beszéljük meg mi nők.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.53 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
B
Bumbum
2024. június 3. 07:31
#4
Nagyon jó!
1
kaliban
2024. május 27. 19:48
#2
Nekem még mindig tetszik. 👍
1
T
Törté-Net
2024. május 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1