80-as évek 19. rész - A szilveszter

Szavazás átlaga: 7.73 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 19.
Hossz: 28 396 karakter
Elolvasva: 619 alkalommal
Elérkezett végül az amiért félszívvel tartottam a kapcsolatot Katikával... naná hogy szilveszterkor buli volt a vidéki dolcevitában. Elég jó alaposan megvágtak, hogy én fizessem a beugrót mind a négyünknek, na jó, most az egyszer...  
Tájékozódás, hogy akkor megjelenés. Oké hogy álló szerszámmal, de... végül is ez egy házibuli, ami majd el fog fajulni (és ez most nem talán hanem biztos), szóval legalább emberi külső. Katika az bedobta magát először láttam úgy megjelenni mint nő, egy addigi saját magához képest elegáns ruhában, haj, smink megcsinálva. Oké, tudom ez Petrának szól. Jenő egy nadrág-póló Bea meg egy olyan ruha amire mostanában azt mondanák hogy retro, az a pin-up stílus, piros fehér pöttyökkel. Elöl jó alapos kivágás, válltól vállig (látszott rajta hogy kellene még vagy tíz centi a mellbőségben hogy igazán jól nézzen ki), derékban szűk, onnantól megint bővül, szóval azért meg lett adva a módja.
A helyszín tényleg a sztyeppén amikor lefordultunk a műútról még zötyögtem egy kicsit szerencsére nincs sár, végre megvan. A párttitkár elvtárs megadta a módját az nem is tornác hanem terasz, bent egy nagy étkező, amiből éppen csak egy derékig érő polc amivel le van választva a konyha. A konyha az lényeges, minden házibuliban előbb-utóbb az lesz a buli lelke. Meg volt még nyitva egy nappali jellegű szoba, meg három hálószoba (vagy vendégszoba) szóval el is lehet szóródni majd amikor oda kerül a sor.
A háziasszony Petra, az olyan nő volt akit az ember sajnál hogy nem a pasikat szereti. A házigazda meg háááát... olyan csenevész fajta. A létszám... hét nő, és tizenegy férfi velünk együtt, de igencsak az idősebbik korosztályból, így a buli elején inkább laza eleganciás megjelenéssel.
Jenő és Bea rávetették magukat a kajaasztalra, már idefelé jövet beszélgettek arról hogy ma még nem is ettek, mert majd itt megvacsoráznak. Katika elveszett Petra ölelő karjai között.. akkor terepfelmérés. Körbe jártam, bemutatkoztam mindenkinek hogy először vagyok itt, nézzék el ha nem tudom az itteni illemszabályokat, de remélem kellemes esetében lesz részünk. Végül a nappaliban állapodtam meg két nő négy férfi felállás... de most még úgyis csak a bemelegítés ideje volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2024. március 23. 10:21
#2
Ez az Évike nekem is kellene.
1
T
Törté-Net
2024. március 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1