80-as évek 10. rész - Nagymarcsi

Szavazás átlaga: 6 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2023. november 23.
Hossz: 30 762 karakter
Elolvasva: 1 199 alkalommal
KisMarcsi éjszaka, Kati napközben... jobb ha inkább lepihenek ahogy hazaértem. De a pihenésből kiugraszt az, hogy a strandról hazafelé jövet a felüljárón felfelé kapaszkodva mintha egy picit volna a motor... gyújtás. Jó-jó, tudom hogy ott van a +/ – másfél fok tűrés, ezek szerint igencsak kihasználtam. Szerszámkészlet, leballagok, gyújtás most már aztán hajszálpontosra... próbakör, ki egy másik felüljáróra, hááát, egy picit, mintha, talán-talán... lehet ebből szelepállítás is lesz? Öreg jószágot többet kell simogatni. Szelep után másik próbakör, úgy harap a járgány mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva, akkor eresszük el a lovakat, de azért szijjel ne szaladjon ám a ménes!
Ki a városból két faluval arrébb, át a bekötőúton a másik főútra, onnan vissza a városba, csak éppen akkor pont Marcsiék felé vezetett az utam, és látom világos van az ablakban, mi lenne ha felugranék? Minimum kisMarcsi címét megkérdezni ha nem túl nagy pofátlanság. Hiszen mondhatom azt hogy segíteni akarok neki berendezni a lakását...
Leparkolok, felcaplatok a negyedikre, kopogok mert a csengő ki van kötve. Kis kukkolóablak kinyílik aztán szinte kivágódik az ajtó, egy kéz beránt, ajtó becsap, és egy nyelv furakodik a számba szinte a torkomig. Nah, fasza, akkor most lehet megint a fülemen lélegezni... addig amíg tart a csók, próbáljuk meg feltérképezni a helyzetet, és valami csapásirányt kidolgozni. Végre levegő, és behúz a nagyszobába. Kislámpa ég, látom hogy egy fehér hálóing a mai toalett. Mondjuk a tegnap esti az jobban állt rajta, igaz akkor egy randiszintre volt felkészítve, most pedig egy „sima” alvásra, amibe ezek szerint alaposan belerondítottam. Na de először a letolás.

– Reggel az állomáson az infarktust hoztad rám.
– Nem akartam, Marcsinak ígértem meg hogy egy puszival elbúcsúzok tele, de olyan volt a helyzet hogy inkább nem váltottam be.
– Én attól tartottam hogy együtt fogunk hazajönni, és világosban a szomszédoknál elindult volna a pletyka.
– Nem, nem, tudom hogy milyen a helyzeted, soha nem tennék olyat amivel ártok neked, vagy a hírnevednek. De te az éjszaka után azt mondod hogy lett volna esélyem onnan egyből idejönni veled? Na igen, már ki vagyok pihenve, úgy jön a szöveg, hogy a borjút visszadumálnám az anyjába.

– Legalább jó volt a lányommal?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. november 28. 14:59
#2
Közepes lett szerintem.
1
T
Törté-Net
2023. november 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1