A+ A-

Ahogy a nővérem szereti...

Gyors mozdulattal kivágtam az ajtót és berobogtam a fürdőszobába. Már menet közben markoltam a farkam, hogy nehogy ne bírjam ki a vécéig. Alig hajtottam fel az ülőkét, már nagy erővel pisiltem is a kagylóba. Megváltás volt az érzés, ahogy az órák óta feszülő hólyagom lassan elernyed. A plafonra néztem, és nagyot nyögtem, mikor éreztem, hogy végre nem akar szétrobbanni. Mikor végeztem, és elraktam a farkam, észevettem, hogy a nővérem áll a fürdőszoba ajtajában és engem néz.
- ez jól esett, mi? - kérdezte, mintha nem zavarná, hogy meglesett.
- Ja - mondtam kurtán és elkezdtem kezet mosni.
- Én is a vécére várok - mondta és belépett a fürdőbe.
Egyszerűen letolta a nadrágját és a bugyiját, ráült a vécére, és mintha ott sem lennék, csurgatni kezdett. Egyenletes sugárban pisilt, miközben mindkét lábával kissé pipiskedett. Én eléggé meglepődtem és zavartan habosra szappanoztam a kezem. Aztán a csorgás abbamaradt, Ő pedig tépett egy darab vécépapírt, felállt és a lába közé nyúlva megtörölte magát, majd a vécébe dobta a papírt és lehúzta. Eközben én már leöblítettem a kezem. Csak ezután húzta fel a bugyiját, majd a nadrágját, így elég időt hagyott, hogy lássam a szinte csupaszra borotvált szeméremdombját. Mellém lépett és mivel én már a törölközővel bíbelődtem, egyszerűen kezet mosott és vizes kézzel kisétált a fürdőszobából, miközben a nedves tenyerét végigsimította az arcán. Nem tudtam, hogy mit gondoljak, igyekeztem egyszerűen úgy gondolni a történtekre, mintha a nővéremnek legalább annyira kellett volna pisilni, mint nekem, és nem akart várni.
Ezután hetekig, vagy talán hónapokig nem történt hasonló furcsaság, hacsak az nem, hogy időnként eszembe jutott az eset és a nővérem meztelen alsóteste, amire párszor jól ki is vertem a farkam.
Aztán egy szombat délután, amikor az egész család sziesztázott, a folyosón elmentem a fürdőszoba előtt, és hallottam, ahogy a nővérem a vécén ülve pisil. Mivel a vécé ajtaja két ujjnyira nyitva volt ezért megálltam és néztem, ahogy befejezi, és ahogy már korábban is láttam, feláll, tép egy papírt, majd miután használta, a vécébe dobja és csak ezután húzza fel a bugyiját. Most viszont csak egy bugyi és egy vékony top volt rajta. Gondoltam, most én jövök, ezért ahogy felhúzta a bugyiját, én beléptem a vécébe, és szóltam, hogy ne húzza le, mert én is pisilek. A nővérem félreállt, én pedig felhajtottam az ülőkét, elővettem a farkam és a vécécsésze közepére célozva pisilni kezdtem. Mivel túl voltam három sörön, ezért elég sokáig csobogott, a nővérem pedig nem zavartatta magát, egyszerűen végignézte. Aztán mikor befejeztem megráztam a végét, és eltettem a farkam. A nővérem ekkor kezdett kezet mosni, én mellé álltam és én is a csap alá tartottam a kezem. Ő beszappanozta az én kezem is, majd egyszerre öblítettük le. Miután végeztünk, felém fordult:
- még egy sört?
- Elég volt, köszi. Neked egy üdítő? - kérdeztem és finoman a fenekére csaptam, miközben elindult kifelé.
- Hé! - nézett vissza tettetett felháborodással, majd az ajtóra mutatott - nyitva van az ajtó... Bárki megláthatja, hogy a seggem fogdosod. Ha gondolod, hozhatsz egy üdítőt - mondta és kiment, miközben az emelet felé mutatott.
A házunk emeletén van egy nagy, fákkal körbenőtt erkély, ahová előszeretettel szokott elvonulni a család néhány tagja. Kimentem a konyhába és magamhoz vettem két jó nagy poharat, egy két literes üdítőt, meg egy ásványvizet magamnak. Felmentem az erkélyre, ahol a nővérem a toppja nélkül, a fehér tangájában a hasán feküdt. Mellé ültem és töltöttem az üdítőből a poharába, majd odanyújtottam neki. Ő szinte egy húzásra megitta és felém nyújtotta a poharat. Én újra teletöltöttem, majd magamnak is öntöttem egy pohár ásványvizet, majd a felét én is lassan megittam.
- még egy - két pohár, és újra mehetek pisilni. A francba, így sosem barnulok le... - mondta, Miközben felém nyújtotta a naptejét. Én elvettem, nyomtam egy adaggal a tenyerembe, és lassan elkezdtem bekenni a vállait, a hátát és a derekát. Ez nem volt szokatlan, elég sűrűn előfordult, hogy naptejjel, vagy testápolóval bekentem a hátát, korábban nem is tulajdonítottam jelentőséget a dolognak. Mondjuk régebben mindig fürdőruha volt rajta, még akkor is, ha a felsőjét kikötötte. A mostani tanga viszont nem takart semmit. A félig szétnyitott combjai között láthattam, hogy annyira vékony, hogy a szeméremdombjait sem takarja egészen, inkább közéjük csúszik. Végigmentem a hátán és a derekán, amikor újra nyújtotta a flakont.
- a combomat is. - kérte és még jobban szétnyitotta a lábait.
Én újra nyomtam egy adag krémet a tenyerembe és a bokájától elindulva lassan végig bekentem a lábát, egészen a feneke és a combja találkozásáig.
- a seggem meg leéghet, öcsi? - hallottam a fürdőlepedőn pihenő hajzuhatagból.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (195 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 14:58
Kedves Gabe!
Lesz folytatás? Mert kellene!
#21 papi 2015. 11. 29. vasárnap 21:48
Egész jó
#20 feherfabia 2015. 05. 3. vasárnap 07:36
Nagyon jó!
#19 papi2007 2013. 07. 10. szerda 13:49
igazi pervez tesok, és izgatóak is
#18 A57L 2013. 06. 29. szombat 12:19
Gabe jók a történeteid,ez is tetszik.Remélem folytatod őket.
#17 tiborg 2011. 10. 30. vasárnap 04:25
OK, csak kevesebb pisilest(jovendo sztorijaidban)
#16 Zoli bácsi 2009. 10. 22. csütörtök 19:22
Kedves Gabe!
Lesz folytatás? Mert kellene!
#15 Laci 2009. 10. 22. csütörtök 17:38
nagyon jó a történet, nekem tettszik!!!!!
Csak igy tovább!!!
#14 free 2009. 05. 12. kedd 11:56
nagyon állat a történet....
#13 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 19:51
bajnok
#12 Tom 2008. 10. 31. péntek 23:54
Kicsit perverz, de izgi történet.
#11 nyiregyboy 2008. 10. 29. szerda 02:50
Nagyon jó törtéet várom a folytatást. a pisiszex nagyon isizgató tud lenni, kár, hogy nem sok lány szereti.
#10 Mindenlében 2008. 10. 28. kedd 22:30
Ez nekem túl perverz... ha a pisillgetős rész kimaradna akkor viszont azt mondom h tuti:D
#9 Nóra 2008. 10. 28. kedd 21:01
Nekem tetszik, lehetne kicsit kidolgozottabb, de nem vagyunk profik... Én várom, hogyan alakultak a további események! Ne fogd vissza magad, lehet nagyon is izgi a pisiszex, legfeljebb legközelebb küld a bizarr kategóriába! Puszika!
#8 T.O. 2008. 10. 28. kedd 20:58
Kegyetlen!!!Mégg!:))
#7 T.O. 2008. 10. 28. kedd 20:49
Kegyetlen!!!Mégg!:))
#6 Dr House 2008. 10. 28. kedd 12:59
Incifinci!

Nem értem miről beszélsz. Gyak. minden pasi tud álló farokkal pisilni, sör mennyiségtől függetlenül. Az, hogy pár húzással elélvezett, meg talán az írói szabadság része és a felfokozott hangulat érzékeltetésének írói eszköze.

Nem mintha a Torte-net.hu oldalain néhol nem szerepelnének oltári baromságok biológiai megvalósíthatóság tekintetében, de ez most mégsem az ... (szerintem)
#5 incifinci 2008. 10. 28. kedd 10:14
Nem a reggeli ébredés után, hanem napközben, 3 sör elfogyasztását követően álló farokkal pisilni, majd rögtön pár húzással elélvezni, ez biológiailag nem semmi teljesítmény.
#4 Dr House 2008. 10. 27. hétfő 15:09
Végül is..nem rossz...csak annyit olvastam a pisilésről, hgy most nekem kell de nagyon...
#3 Anonymus 2008. 10. 27. hétfő 08:03
kár hogy pisi-szexes különben jó lenne