A+ A-

A szöszke és a fekete

Szeretek meztelenkedni. Na nem nyilvánosan, de nyáron mikor meleg van és süt a nap szívesen süttetem magam. Magyarán szoktam nudizni. Tudom hogy ez a kis farkincásoknak nem tesz jót, de akkor is élvezem. Erotikusan mindíg felizgulok mikor nincs rajtam semmi. Már megtanultam kontrollálni a farkam működését, így akármennyire szexisnek találom a dolgot nem szokott merevedésem lenni. Aki ismeri az Omszki tavat, de nem is azt hanem az út túloldalán elhelyezkedő többit, az tudhatja, hogy kevés olyan hely van ahol magányosan, maximum egy két szomszéd között nudizhat az ember. Ha szerecséd van akkor olyan helyet foghatsz ki ami jobbról is és balról is nádassal van védve. Így egy kis szigeted van ahol szinte senki nem láthat téged, Te pedig nyugodtan hódolhatsz szenvedélyednek.
Szóval. Egy forró nyári nap volt. Az egyetem szünetelt, barátnőm a szüleivel nyaralt éppen. Így hát gondoltam, mivel nincs messze tőlünk, felpattanok a biciglire és kitekerek egyett napozni. Persze azt hozzá kell tennem, hogy a tavak vize is nagyon jó, hamar felmelegszik.
Gyorsan összepakoltam egy hátizsákba törölközőt... más nem is kell, aztán uzsgyi. Hamar odaértem és így egy kellemes helyet tudtam megkaparintani a nádas közötti tisztások egyikén. Pont egyemberes hely volt, nem kellett attól tartani, hogy bárki meglephet. A part szinte függőleges és négy méter magas. Fák vannak. Aránylag korán volt még de már így is eszméletlen meleg volt a levegő, meg a biciglizés közben is megzzadtam egy kicsit, úgyhogy gyorsan ledobtam a ruháimat és be a vízbe. Úsztam kb tizenöt percig, majd kivánszorogtam a partra és leültem a derékig érő vízbe. A nap lassan feljebb hágott az égen én meg körbenéztem a tavon. A Jet - skisek már elkezdték mindennapos rohangálásukat a vizen fel s alá. Éppen egy szörföst néztem amikor hallottam, hogy a mellettem levő "fülkébe" is érkeztek. Nem láttam semmit és senkit csak vihogást hallottam. Na lányok jöttek. Hátha láthatok egy két feszes cicit ha bemmennek a vízbe gondoltam de az is lehet hogy nem monokiniznek. Nembaj. Akkor is látok pár mellet csak betakarva.
Lassan elcsitult a szomszédból a zaj, halk sustorgás kezdődött. Nem értettem belőle semmit, úgyhogy nem is figyeltem oda többet. Kimásztam a vízből és lefeküdtem a törölközőre. Farkam a vízben annyira összehúzódik, hogy szinte felfelé áll és csak pár centi az egész. Pár percnyi napozás után azonban kiengedett és kókadtan feküdt be a combjaim közé. Néha el szoktam játszani vele, gondolok valami erotikusra, vagy párszor meghúzogatom, hogy merevebb legyen, de mindíg csak annyira, hogy senki se vegye észre, ha netán mégis arra járna, hogy min jár az eszem. Most is a kezembe vettem és párszor felhúztam a bőrt a makkomról teljesen, majd vissza. Hú... Ez nagyon jó. Na de nem szabad. Abbahagytam és tovább bámultam a vizet. Közen a másik "fülkébe" is megjöttek a napozni vágyok. Egy kisgyermekes család. Őket sem láttam csak hallottam az apuka dörmögöhangját és a gyerek visítását.
Pár perc múlva halottam hogy valaki, vagy valakik a lányok közül bemegy a vízbe. Még nem láttam semmit, mert a nádas belógott a vízbe, de pár másodperc múlve feltűnt a vízben egy szőke rövid hajű lány. Erőteljes karcsapásokkal úszott befelé.
- Gyere Bea! Tök jó a víz! - kiáltotta kifelé, miközben a hátán úszott.
Mikor megfordult észrevett engem, kicsit elcsodálkozott, majd egy halvány mosolyt küldött, vagy csak én éreztem így. A lényeg, hogy pár másodperc múlva már megint oda nézett ahol a barátnője lehetett.
- Jó megyek! - hallatszott a nádas túloldaláról.
Újabb lubickolás és egy fekete hosszúhajú lány hátát pillantottam meg. Éppen derékig állt a vízben és NEM volt rajta a fürdőruha felső! Oha. Kezd érdekes lenni a dolog. Lehet hogy a másikon sincs? A melleiből még nem láttam semmit. Pechemre, belement a vízbe anélkül hogy megfordult volna. Sebaj! Majd kifelé.
Tovább feküdtem a napon, kicsit széttettem a lábam, csak pár centire és lopva a lányok felé pillantottam.
A Beának nevezett lány odaért barátnőjéhez, majd az súgott neki valamit. Sejtettem, hogy mit és sejtésem beigazolódott, mert a fekete hajtömeg is megfordult és rám pillantott. Már túl messze voltak ahhoz hogy leolvassam az arcáról a reakcióját, de úgy rémlett, hogy ő is elcsodálkozott kissé. Túl messzire úsztak már be, úgyhogy figyelmemet máshova fordítottam.
A másik oldalamon egy labdát hallottam amint a vízre csattant, majd újra a gyerekvisítást. Na, már csak ez kellett! Itt fognak hangoskodni egész nap.
A lányok közben megfordultak és kifelé igyekeztek. Figyeltem őket és nem tudták megállni, hogy ne vessenek egy újabb pillantást felém. Mikor leért a lábuk fölálltak és kifelé igyekeztek. Oha! A szőkén sem volt fürdőruha! És a mellei! Feszesek és kör alakúak voltak, cseppet sem lógtak. Mellbimbói a hideg vízben kis ponttá zsugorodtak és merevek voltak. Bea mellei nem tetszettek annyira, de azért neki is formás idomai voltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (472 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 vakon54 2017. 09. 10. vasárnap 02:03
Jooó csak a folytatás hiányzik 10 pont.
#27 listike 2014. 04. 14. hétfő 08:05
Jó volt. És a folytatás?
#26 A57L 2013. 07. 11. csütörtök 06:20
Jó írás.
#25 mikee 2006. 12. 31. vasárnap 08:34
igen jó kis történet. orgazmusok száma: 3 -> 3x10p :)
#24 nudistalány 2006. 12. 21. csütörtök 21:29
Na, ilyet akarok én is, csak 2 pasival, nem tudjátok merre lenne erre alklamas hely? :)

Puszi nektek!
#23 Bax 2004. 11. 25. csütörtök 21:47
Ez csak úgy lehetséges, ha kiveszik valamelyik bordáját. Egyébként ez a töri kúúrva jó!!!!!
#22 Veron 2003. 05. 7. szerda 15:30
Ez az önszopás szerintem is meredek. Legutoljára a Shop stop c. filmben láttam olyat, h valaki megpróbálja bekapni a saját farkát. Viszont a pasinak kitört a nyaka mikor elérte... (gyertyából lógatta rá magára). Ígyhát kissé kételkedve olvastam, hogy: " Kivettem a szájából és lehajoltam én is, annyira hogy a makkomat bekaptam, megnyálaztam és visszaadtam neki, hogy szopja tovább" (főleg mivel előtte arról ír milyen kicsi volt...) Kérlek srácok, világosítsatok föl, hogy ez mennyire lehetséges...
#21 Yoni 2003. 05. 5. hétfő 08:10
meg egy par ilyen mese es elfognak kuldeni a munkahelyrol !!!!!!10
pont
#20 donGoo 2003. 01. 21. kedd 23:39
király! hol az a hely a dunaparton?,ott lakok de még nem láttam a szigetet...
Segítsetek!!
Bevallom Elmentem közben...
#19 Bustyó(Makó) 2003. 01. 20. hétfő 10:39
Hú ez kész JÓ vót KIVERTEM
#18 TheChronic 2003. 01. 20. hétfő 00:22
Szóhoz sem jutok.A legjobb nem-leszbi történet.Halljátok?! A LEGJOBB!!
Minden dícséretet megérdemel.Filmszerü,pörgös,végig izgalmas,mégsem megy át mesébe.Ide nekem ezeket a csajokat!! :-D
#17 Missy 2003. 01. 18. szombat 01:25
Ezentúl csak az Omszkira fogok járni, de hogy magadnak furulyázol? Egy kicsit meredek!
#16 Su 2002. 09. 2. hétfő 20:28
hmm... elég jó volt...:)
#15 isten 2002. 07. 4. csütörtök 00:45
A fekete jó volt!!!!
#14 GABO 2002. 06. 26. szerda 16:14
Huuhhh, de elfáradtam de ez 10-est ér. Ha mindenhol a nudizás ilyen hasznos lenne ...
#13 Höyye lány 2002. 06. 25. kedd 22:20
Hát ez...huhh...ööö...Nagyon nagyon jó volt! :))
#12 gankszta 2002. 06. 19. szerda 15:02
a saját dolgo számbavétele gas blue jeans
#11 sam8 2002. 06. 17. hétfő 22:20
te öreg elég hajlékony vagy ha a sajátodat is be tudod kapni
#10 Passz 2002. 06. 14. péntek 00:08
Jó! :)
#9 War Mage 2002. 06. 12. szerda 14:19
hmm.. nem is tom.talán 10 pont de lehet hogy csak 10 pont..:)