80-as évek 6. rész

Szavazás átlaga: 6.97 pont (78 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 10.
Hossz: 12 972 karakter
Elolvasva: 2 013 alkalommal
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem örültem a kocsinak, szinte WC-re is azzal mentem. Szombat délután krúzolok össze-vissza a városban, amikor egy nekem zöld tehát neki piros lámpán átbaktató gyalogos.. Rádudáltam alig-alig szigorúan hogy netemán bimbóóó... Menj már a fenébe, rámnéz, te ez a Jenő! Ő is megismert máris visszaszívtam az előző anyázást. Beült hozzám, menjünk valahova, menjünk csak úgy... Jenővel három évig jártam egy gimibe, akkor kivágták onnan, de a városi ökörkörben azért benne maradt. Mi van veled, mit csinálsz.. Ő nem ment főiskolára, valahol máshol leérettségizett, és egy hivatalnoki munkája van, már amennyire munkának lehet nevezni azt. Valaki a régiek közül? Alig-alig maradtak a városban, akikkel találkozott azok is csak hazaugrottak a szülőkhöz. Feleség, gyerek? Igen, elvette Beát... Fékeztem egy jó nagyot, csak nem azt a Beát??? Bea nem a mi giminkbe járt de a szombat esti csapatban benne volt. Köztudott volt róla hogy nem sokat kell kopogtatni a bugyiján ahhoz hogy bebocsátást nyerjen oda az ember, emiatt többen megfordultak benne. Sőt emlegettek egy 5+1-es estét is vele kapcsolatban. Nem az a kimondottan bombázó, de egy szabadszájú, vagány, nagydumás csaj, aki úgy állandóan benne volt nálam is a „dejólenne legalább egyszer” fiókba. A híre viszont félelmetes volt, az a fajta akit meg lehet csodálni, de jobb vele óvatosnak lenni, mert ha nem dugom meg úgy hogy a füle kettéálljon, akkor fennáll az a lehetőség hogy letépi a pöcsömet és lenyomja a torkomon.

Jenő is érezte a meghökkenésemet elkezdte magyarázni hogy nehogy elítéljem se őt, se Beát, nem teljesen úgy van az mint ahogy ment Beáról a duma (jó gondoltam a saját feleségét biztos védi, na meg ha már házasok akkor biztos volt köztük szerelem is, jobb ha nem bántom), félreismertük, ő csak arra vágyott hogy szeressék. Oké, én elhiszem, az tény hogy elég sokan próbálták meg szeretni.

Mi dolgod van ma este? Végül is nekem semmi, faterék mennek László-napot köszönteni falura, ugyan felajánlottam hogy kiviszem-visszahozom őket, de apa azt mondta hogy neki a kerítésszaggató elől menekülőút ha arra hivatkozhat hogy ő vezet, szóval gyakorlatilag üres az estém. Oké, akkor elmegyünk ? Nekem nem kell ahhoz hogy jól érezzem magam, akkor módosítás, induljunk most őhozzájuk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.97 pont (78 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2023. október 4. 16:45
#8
No csak no csak, megbizonyosodtál? Akkor azt mikor adod közre.
1
l
laja.jl
2023. szeptember 30. 20:15
#7
Eltért a nekem tetsző iránytól, de nem rossz így sem.
1
veteran
2023. augusztus 16. 05:18
#5
Ez is csak pornó.
1
D
Dollyka82
2023. augusztus 11. 22:39
#3
Egy pornó forgatókönyve.
1
Andreas6
2023. augusztus 10. 07:37
#2
Tetszik az írás stílusa, amúgy én is szívesen részt vettem volna az akcióban (bár én is többre értékelem, ha érzelem is van, nem csak lélektelen dugás).
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1