80-as évek 8. rész - A magyar nyelv szépsége

Szavazás átlaga: 6.71 pont (51 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 3.
Hossz: 12 725 karakter
Elolvasva: 1 549 alkalommal
Anya elment, fater dörzsölgette a kezét, hogy mikor kerülök már a gyárban az ő kezei közé, nincs-e kedvem már most bejárni? Ha éppen nem kétségbeesés volt, de erőssen elgondolkoztam hogy érdemes-e nekem a fater keze alá menni a gyárba.

Hétvégén Omega-koncert... Lenne ha lenne kivel elmennem. Szombaton dél felé elkezdem szálalni a lehetőségeket, gyakorlatilag semmi. Jenőéket jobb lenne hanyagolni, más meg ki a fene van itthon? Ahogy szálalom a lehetőségeket eszembe jut Marcsi. Ővele még általánosban voltam osztálytárs, utána ő másik gimibe ment, de azért időnként összefutottunk. Még talán második-harmadikban volt egy két-háromhetes próbálkozásuk egymással, de nem jött a boldogság kékmadara, és úgy szépen elaludt a közös ügyünk. Utána érettségi környékén futottunk össze több-kevesebb házibulikban, olyankor a hangulat és az emelkedése folyományaként mindig csókolóztunk, de sajna vagy neki volt ott a pasija vagy nekem a barátnőm, vagy mindkettő. Szóval mondhatom azt hogy tartozunk egymásnak a valamivel, na és azt is tudom hogy ő is szereti az Omegát. Oké, rongyolás hozzájuk, hátha itthon van, mert amúgy nagyon rendes kislány, olyan aki sokat jár haza. A tiszti lakótelepen laknak, faterja valami nagy tiszt, berongyolok, egyedül anyuka van otthon. Nu akkor lukra futottam, de anyuka nagyon lendületesen marasztal, hogy üljek le, beszélgessünk... Felőlem, úgyis kútba esett a tervem, majd csak lesz valami hátha közben eszembe jut mit csináljak. Én hogy vagyok, mit csinálok beszámolok, a kislánya is már lediplomázott (épp ideje volt), mondja-mondja... Egyszer csak az üti meg a fülemet hogy közben a férje meg elhagyta... Na akkor ezt még egyszer... Igen, elkezdett 18 éves csajokat hajkurászni és Mikuláskor otthagyta, átköltözött három házzal odább a nőtlen tiszti szállóra, és azóta is látja hogy lánya korabeli csitrikkel szaladgál. Na az engem nem érdekel, de ha Mikuláskor hagyta ott az december eleje, most meg július van, az testvérek között is majd hét hónap... Ez a nő már tuti pókhálós! Akkor megnézzük egy kicsit olyan szemmel is... So-so.. Asszonyos a teste, haj olyan kopottk. Va illetve bocsánat – róka vörös, mondjuk pongyolában van, de az nem baj, abból könnyebb kibontani.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.71 pont (51 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
h
hairy_pussy
2023. október 7. 08:54
#4
Nagyon remélem, hogy visszamentél anyucihoz is!
1
kivancsifancsi
2023. október 4. 16:27
#3
Andreas6-tal egyetértek ami a magyar nyelvet illeti, de nem muszáj mindig ennyire szigorúnak lenni, bár lehet, hogy használ.
1
Andreas6
2023. október 3. 06:46
#2
Igen, a magyar nyelv páratlanul szép, kár, hogy ezzel nem törődtél a történet megírása során...
1
T
Törté-Net
2023. október 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1