A+ A-

Gimis lányok 11. rész - Szerszámok az öltözőben

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. október
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
A félhomályos öltözőben csak egy villanykörte világított. Pam és Cissy egymás mellett feküdtek egy matracon, lábuk fel volt emelve a mellükhöz. June Pam fölé ereszkedett, Marjie pedig Cissy fölé. Mindkettejük ágyékára kötve egy-egy kemény gumiszerszám virított, mint két húszcentis igazi fasz.
- Mondtam, hogy elintézzük azt a baszást - mondta Marjie, és előbb Pam-re, aztán Cissy-re nézett. - Ehhez nem kellenek fiúk. June és én is nagyon jól tudunk kefélni.
- Sőt, még jobban! - mondta June.
Marjie és June egymásra pillantott, mintha jelet adnának egymásnak, aztán egyszerre hatoltak be az alattuk fekvő lányokba. A két gumiszerszám tövig süllyedt a puncikba. Pam és Cissy felsóhajtott. Marjie és June elkezdte ki-be mozgatni a dákókat, és a lányok alattuk nyögdécselni kezdtek.
A gumifarkak nem voltak olyanok, mint az igaz farkak. Nem jött ki belőlük semmi, nem remegtek, nem foltak olyan finom tapintásúak, de legalább jó mélyen a lányokba fúródtak. Pam és Cissy nagyon élvezte a dolgot, fiatal puncijuk teljesen rászorult a dákókra.
Pam gyengéden magához húzta June-t. A vörös hajú lány szája Pam-ére csúszott. Behunyt szemmel csókolóztak, és Pam megpróbálta elképzelni, hogy egy puha ajkú fiú keféli éppen.
- Ez nagyon jó! - sóhajtotta, amikor szétvált a szájuk.
- Nekem is nagyon jó - mondta June. - Ez a gumifarok a csiklómhoz szorul, nagyon kellemes...
Pam és June mellett Marjie egyre gyorsabban és egyre élénkebben kefélte Cissy-t. A szőke kiscsaj hevesen nyögdécselt, miközben Marjie hatalmas szerszáma újra meg újra beléhatolt.
- Ribanc! - nyögte Marjie. - Szét foglak kefélni, te kis faszszopó kurva!
- Csináld, kérlek! - kiáltotta Cissy, és Marjie hátába karmolt.
- Mondd, hogy szeretsz szopni! - követelte Marjie. - Hallani akarom, ahogy kimondod. Mondd már ki!
Még keményebben kefélte az alatta nyöszörgő szőkeséget.
- Szeretek szopni! - sóhajtotta Cissy. - Lassabban, kérlek!
- Te mocskos ki ribanc! - kiáltott rá Marjie, és még jobban begyorsított. - Ha már annyira szereted a faszt, ezt is szeretni fogod!
Rányomta Cissy-t a matracra, és teljes erőből kefélte. Cissy puncijából valósággal fröcskölt a nedv, még a fenekére is ráfolyt.
June folyamatosan baszta Pam-et, de közben mindketten Marjie-t és Cissy-t figyelték.
- Baszd meg, te kis ribanc! - nyögte Marjie. - Baszd meeeeeeeg!
És olyan erővel kefélte a lányt, hogy Cissy arca beletorzult.
Cissy hirtelen remegni kezdett. Hangosan felnyögött, mintha a dákó átszaladt volna rajta. Mintha a puncija be akarta volna szippantani.
- Óóó, kicsim! - myögte Marjie, és telecsókolta Cissy arcát. Most, hogy Cissy élvezett, kissé lassabban kefélte. - Óóó, kicsikém!
Pam felnézett June-ra, aki gyorsabban és mélyebben kezdte kefélni. June őrült szenvedéllyel mosolygott le rá.
- Rajta! - szorította össze Pam a fogát. - Bassz meg! Hadd élvezzek el!
June sötét haja Pam arcába hullt, de egyikük sem törődött vele. A lány Pam szájába dugta a nyelvét, és Pam jó mélyen be is szívta, közben próbált összhangban mozogni June lökéseivel. Volt benne valami furcsa, hogy egy lány keféli, valami izgatóan furcsa. A puncija rácuppant a ki-be csúszkáló, felforrósodott gumiszerszámra. June mosolygott, és még jobban rákapcsolt. Pam minden egyes lökéstől felnyögött. A gumifasz könyörtelenül súrolta a csiklóját.
- Elélvezek! - kiáltott fel. - Mindjárt...
Szemei előtt felrobbant a világ. A puncija lüktetni kezdett a csúszkáló rúdon, és finom, illatos nedv csapódott ki belőle.
- Ohhhhh, bassz, bassz!
June tovább mozgott a szerszámmal, pedig Pam könyörgött, hogy hagyja abba. Végül le kellett rúgnia magáról a lányt. Jane hátragördült a matracra, és vadul nevetett.
Marjie odamászott hozzá. A szerszám, amivel Cissy-t baszta, még mindig ott volt a derekán, és csöpögött róla Cissy nedve. Lefeküdt June mellé, és hatvankilencezni kezdtek. Mindketten a szájukba vették az egymás derekán lógó dákót, és hevesen szopni kezdték. Amikor egymásra gördültek, Pam és Cissy oda ült melléjük. A két feltüzelt lány a matrac közepén leoldotta egymásról a műszerszámokat, és paskolgatni kezdték egymást velük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 04. 7. hétfő 05:20
Tetszik
#6 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:48
Köszi!
#5 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:03
Nem rossz.
#4 Pavlov 2007. 11. 22. csütörtök 21:11
13 részes, és már mind feltöltöttem. Ha kell valakinek, elküldöm összegyűjtve, pdf-ben is.
#3 kiscsávó 2007. 11. 21. szerda 18:22
hány részes ez a történet? remélem lessz még folytatás.. csak így tovább
#2 lajos 2007. 11. 20. kedd 09:14
jo a sex
#1 Törté-Net 2007. 11. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?