kaliban hozzászólásai

k
Nem:
férfi
Születési dátum:
1968. december 22.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
247 db
kaliban
ma 22:13
Történetek: Vigyél haza 1. rész
Kedves Selymi! Nagyon tetszett. Talán azért is ragadott magával a sztori, mert én is hasonlóan nyámnyila, introvertált fiatal voltam, ezért mélyen át tudtam érezni a srác helyzetét.
Bízom menne, hogy sikerült nekik és egy szép, igazi, komoly kapcsolat alakul ki köztük. Várom a folytatást és gratulálok! (10 p)
1
kaliban
2024. április 30. 17:19
Történetek: 80-as évek 28. rész - Nászéjszaka
Az előzményekben írta, hogy Juti kaposvári. A Csokonai bálban is voltak és a Füredi laktanya is szóba került.
Egyszóval "falubéli'! 😀
Tényleg nagyon jó a sorozat, nekem nagyon bejön, pláne így hogy a helyszínek is ismerősek.
2
Ez egy válasz levim 2024. április 30. 15:21-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. április 30. 14:39
Történetek: A cserkészlány
Lányok! Ha Lacira nem hat a bíztató szó, a noszogatás, a hízelgés, a csillag, akkor más módszert kell találni. Lehet, hogy inkább egy kiadós fenekelést kellene kilátásba helyezni a számára? 😀 Ez volna a szép, Wlacit a saját fegyverével legyőzni és jó útra tériteni. 😉 Melyikőtök vállalja a büntetést, a Domina szerepét? 🤩 
Éva, nincs kedved megírni? 😍
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 30. 13:23-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. április 30. 14:26
Történetek: A cserkészlány
Kedves Laci!  Nem éppen szívem csücske az S/m (bár a fenekelés még messze van a vad S/M től), de mind a Pálca mesék, mind pedig a Cserkészlány nagyon tetszett. Mindkettőnél tökéletesen mutattad be az okokat, a büntetés iránti vágyát a lányoknak. Nem önkényes erőszak jelent meg a sztorikban, hanem a vezeklés, fegyelmezés igénye, s mindez tökéletes stílusban. Gratulálok és nagyon sajnálom, ha tényleg feladod a negatív pontozás miatt. Nekem is többször mondták már, hogy ne foglalkozzak a lepontozókkal, most neked is csak ezt tudom ajánlani. Kitartás!
1
kaliban
2024. április 18. 17:53
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit megerőszakoltak
Kedves Éva Dr.!  Lehet még jelentkezni ilyen kezelésre? 😀 Azt még nem tudom, hogy milyen problémával álljak elő, de valamit majd csak találunk. Ha lehet, akkor kérem mindkét asszisztens bevetését, sőt ha a doktornő is beszáll, az még jobb! Ja, és a legfontosabb: Én nem szeretném elfelejteni a kúra egyetlen pillanatát sem. 🤩
Viccet félretéve: Lányok, ez is baromi jó lett, "meredten" olvastam, minden sorát. Gratulálok és várom a folytatást!  10 p.
1
kaliban
2024. április 17. 17:57
Történetek: Falusi szomszédolás
Nagyon szépen megírt, érzéki, izgató történet.
A fiú érzelmi változásának bemutatása remekül sikerült. Nekem nagyon tetszett, gratulálok! 10p
Az utolsót fél mondat miatt pedig reménykedem, hogy lesz folytatás is.
2
kaliban
2024. április 12. 16:44
Történetek: A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 1. rész – Bevezető ismerkedés
Kedves Éva és Lolamackó! 
Leesett az állam. Az várható volt, hogy ha két ilyen jó tollú, bár eltérő stílusú szerző összefog, akkor abból csak jó dolog sülhet ki, de minden elképzelésem felülmúltátok.
Ez a bevezető, ízelítő elég volt hozzá, hogy megismerjük a főhőst, a motivációját, hátterét és izgatottan várjuk a folytatást. Köszönöm és gratulálok!
3
kaliban
2024. március 29. 20:21
Történetek: 80-as évek 22. rész - Dorottya
Oh! Azok a régi szép Dorottya napok!
Gyermek korom szép emlékeit idézted meg, köszönöm. Tényleg van valami kötődésed a városhoz? Nagyon szemléletes volt a helyszín és a programok bemutatása. A sztori pedig egyre jobb. Gratulálok!
1
kaliban
2024. március 18. 20:12
Történetek: Utazások a világban 7. rész- A zürichi szendvics csillapítja az éhséget
No azért a mesebeli Éváért én tenném tűzbe a kezem. 😀 Az igaz hogy most Markó őt is maradásra bírta, de kérdés meddig tart ki a pillangóreptetés. Kíváncsi vagyok, folytatja-e Lolamackó és milyen fordulattal tudja még boldogabbá tenni a két kódorgó csajszit.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. március 18. 19:21-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. március 15. 21:43
Történetek: Wendy 2. rész
Ez továbbra is nagyon jó, Wendy egyre jobban belejön mind a szakmai munkájába, mind ez egyre szabadosabb szexelésbe. Az előző rész elején kifogásolt hosszú, bevezető  Business school most szépen belesimult a sok szex epizód közé, egyáltalán nem volt zavaró. A változatos akciók pedig nagyon izgatóak voltak. Továbbra is csak gratulálni tudok!
1
kaliban
2024. március 12. 06:48
Történetek: Salsa boldog házassága
Éva ne törődj a fanyalgókkal, nekem tetszett. Jót vigyorogtam rajta. Salsa, nem akarsz megírni egy visszavágót? Megérne néhány ezer karaktert egy fordított szituáció!
1
kaliban
2024. március 3. 15:51
Történetek: Wendy 1. rész
A bevezető, a szakmázás kicsit hosszú volt az elején, de kellett, hogy megismerjük Wendyt. Aztán a hétvégi kiránduláson felpörögtek a dolgok, csak pislogtam, ahogy megismerhettem Wendy másik oldalát is. Nagyon várom a folytatást. A fordításról pedig csak ódákat tudnék zengeni. Gratulálok!
1
kaliban
2024. február 29. 17:28
Történetek: A kis csavargó
Nem kell folytatás, ez így tökéletes, ahogy van. A szívem belesajdult ebbe az érzelmi hullámvasútba, de mégis imádtam olvasni. Köszönöm.
4
kaliban
2024. február 27. 16:28
Történetek: Kollégisták a COVID idején 3. rész - A csomag érkezése
Egyre jobb! A fizikai vágyak mellett, most már előkerültek a lelki, érzelmi vonalak  is.
A régi barát elvesztése és egy új igaz barátság kialakulása, tiszta érzelmi hullámvasút.
Az akció pedig egyre jobban alakul. Várom a folytatást. A dícséret után némi bírálat:  Ó, basszus, mindjárt cumizni fogok, készülj fel!   Értem, hogy mi lehetett az eredeti, de magyarul a cumizni fogok, egészen mást jelent. Pld:  a Mindjárt elélvezek! - helyesebb lett volna.   A másik: Bassza meg, ez olyan meleg!  A buta amcsi,  a HOT jelzőt teszi mindenhez (több mint 10 szer fordul elő az írásban). Nagyon sok olyan magyar jelző van, amivel nyugodtan helyettesíteni tudod, természetesen a szövegkörnyezet függvényében, Pld: forró, izgató, izgalmas, élvezetes, finom, kurva jó ...stb. További jó munkát.
4
kaliban
2024. február 26. 21:31
Történetek: Utazások a világban 5. rész – Utazás a luxushajón, ahol dúl a szex és a szerelem
Hűha! Erre nem is gondoltam. 😱 Lehet, hogy az új Lolamackó inkább összekuszálja és nem összeboronálja a szálakat? 😉 Bevallom, én reménytelenül romantikus alkat vagyok, és bízom benne, hogy heppiend lesz a vége.
2
Ez egy válasz Éva596 2024. február 26. 14:07-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. február 20. 20:15
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 2. rész
Kedves Éva! Hoztad az elvárt színvonalat. Nagyon tetszett ez a rész is. Az otthoni "felkészítés, oktatás" és a jól sikerült gruppen után, most már tényleg csak a swinger van vissza. Igen magasra raktad a lécet, de bízom benne, hogy a folytatással is lenyűgözöl bennünket.
1
kaliban
2024. február 6. 17:47
Történetek: Kollégisták a COVID idején 1. rész - A beköltözés
Kedves k.gerry8888!  Ez akkor most fordítás,  vagy az eredeti ötlet alapján te írtad? Ha fordítás, akkor illett volna a címkézésnél megjelölni. Ennek ellenére nekem tetszett. Ha "csak" fordítás, akkor sem rossz munka, csak nagyon kevés helyen éreztem magyartalannak. pld: ágyszivacsomat (inkább martac, vagy ágybetét). Első nekifutásra jó munka és a történet is izgalmasan indul. Várom a folytatást! 
Üdv: Kaliban
4
kaliban
2024. január 31. 21:59
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 1. rész
Éva!  Sok írásod olvastam már, az S/M nem a világom, de azok közt is akadt jónéhány ami tetszett, de ez, ez mindent felülmúlt. Nagyon tetszett, szerintem ez az egyik, legsikerültebb írásod. Cselekményes, érzelmes, érzéki, izgalmas és izgató. Gratulálok! 10p
2
kaliban
2024. január 31. 18:03
Történetek: Ki vagyok én?
Nekem tetszett. Nagyon jó, ahogy bemutatod, hogyan változik át, a rajongás, bizonytalansággá, majd 
félelemmé. Tetszik, a lány hozzáállásának változása, ahogy fokozatosan önmagára talál, ráébred a kiszolgáltatottságára és kiábrándul a fasziból.
2
kaliban
2024. január 26. 19:55
Általános -> Hibák az oldalon
Szerintem a gruppen, csupán a résztvevők számát határozza meg, nem pedig a nemi irányultságot. Egy édes trió még nem gruppen. Abban igaza van a szerkesztőknek, hogy a biszex jelzés nem elég egyértelmű, nem mindegy hogy a fiúk v. a lányok esnek egymásnak.
A nemi viszonyok szerint elég lenne a hetero/homo/leszbi címke, ha egyszerre többet is lehetne jelölni, ekkor a biszex címke sem kellene.
Ezek alapján az Isztambuli történet a hetero/leszbi jelzést érdemelné.
Ez alapján ha a férfiak is akcióznak egymással egy alapvetően hetero sztoriban akkor a hetero/homo címkét érdemelné. Extrém (tényleg mindenki-mindenkivel) esetben jelölhető akár mindhárom kategória. A "tiszta" helyzetekben pedig a három közül valamelyik.
A létszámot illetően pedig lehetne duó/trió/gruppen címke.
3
kaliban
2024. január 24. 17:47
Történetek: A múlt visszaköszön
Szerintem szuper lett. Nagyon is jól megírt, élvezetes, békülős szex, de azért az érzelmi hátterét is jól bemutattad. Gratulálok! Ment a 10 p. és én is várom a további írásaid.
1