kaliban hozzászólásai

k
Nem:
férfi
Születési dátum:
1968. december 22.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
255 db
kaliban
2024. január 31. 21:59
Történetek: Könyvelő lány elcsábítva 1. rész
Éva!  Sok írásod olvastam már, az S/M nem a világom, de azok közt is akadt jónéhány ami tetszett, de ez, ez mindent felülmúlt. Nagyon tetszett, szerintem ez az egyik, legsikerültebb írásod. Cselekményes, érzelmes, érzéki, izgalmas és izgató. Gratulálok! 10p
2
kaliban
2024. január 31. 18:03
Történetek: Ki vagyok én?
Nekem tetszett. Nagyon jó, ahogy bemutatod, hogyan változik át, a rajongás, bizonytalansággá, majd 
félelemmé. Tetszik, a lány hozzáállásának változása, ahogy fokozatosan önmagára talál, ráébred a kiszolgáltatottságára és kiábrándul a fasziból.
2
kaliban
2024. január 26. 19:55
Általános -> Hibák az oldalon
Szerintem a gruppen, csupán a résztvevők számát határozza meg, nem pedig a nemi irányultságot. Egy édes trió még nem gruppen. Abban igaza van a szerkesztőknek, hogy a biszex jelzés nem elég egyértelmű, nem mindegy hogy a fiúk v. a lányok esnek egymásnak.
A nemi viszonyok szerint elég lenne a hetero/homo/leszbi címke, ha egyszerre többet is lehetne jelölni, ekkor a biszex címke sem kellene.
Ezek alapján az Isztambuli történet a hetero/leszbi jelzést érdemelné.
Ez alapján ha a férfiak is akcióznak egymással egy alapvetően hetero sztoriban akkor a hetero/homo címkét érdemelné. Extrém (tényleg mindenki-mindenkivel) esetben jelölhető akár mindhárom kategória. A "tiszta" helyzetekben pedig a három közül valamelyik.
A létszámot illetően pedig lehetne duó/trió/gruppen címke.
3
kaliban
2024. január 24. 17:47
Történetek: A múlt visszaköszön
Szerintem szuper lett. Nagyon is jól megírt, élvezetes, békülős szex, de azért az érzelmi hátterét is jól bemutattad. Gratulálok! Ment a 10 p. és én is várom a további írásaid.
1
kaliban
2024. január 18. 23:38
Történetek: Tökéletes terv
Nekem tetszett! Lesz folytatása? Kíváncsi lennék, hogy a mama után merre billen a mérleg nyelve, az érem melyik oldalát választja a fiú.
1
kaliban
2024. január 18. 22:16
Történetek: Szomszédok - Jutka esetei
Az agyam eldobtam, mikor leesett, hogy ezek a Szomszédok azok a Szomszédok. Elképesztően jó ötlet és van benne potenciál a folytatáshoz. Gábor- Gábor és Juli (v. Oli úr?) 😱, Ferit letámadja Janka néni, 🤣 A nagy Fehér Doktor becserkészi Almát,😀 Etus és a Piacos bácsi kalandjai. 😜
1
kaliban
2024. január 13. 14:00
Történetek: Pat
Az első rész végén én is azt hittem, hogy totális tragédiába fordul a történet, de a végére csak sikerült visszabillenteni a mérleget és jó irányt vett a sztori.  Romantikus, érzelmes, megrázó és megható volt. Nekem nagyon tetszett.
5
kaliban
2024. január 12. 18:33
Történetek: Bali
Jaj de jó is lenne most a jó meleg Balin lenni! Köszi Lolamackó, hogy legalább képzeletben elrepítettél bennünket abba a paradicsomba. 
Kellemes, romantikus mese, nekem nagyon tetszett.
2
kaliban
2024. január 12. 18:23
Történetek: Vállalati továbbképzés
Csatlakozom Andreas véleményéhez! Érzéki, finom kalandot írtál le. Furcsa volt tőled ez az stílus, féltem, hogy a végére bevadul a dolog, de szerencsére nem. Nekem is nagyon tetszett!
1
kaliban
2024. január 12. 16:21
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Tisztelt Szerkesztők!  
Ha már a címkéknél tartunk, akkor a A túlnépesedés ellenszere c. képregény, illetve a A kiszavazó show c. íráshoz hasonló témájú történetekhez pedig javasolnám a "gyilokpornó" címke bevezetését. Ezek az S/M-en már jelentősen túlmennek (abban nem valakinek a megölése a cél), a Bizarr-ba pedig nagyon sok minden belefér, mindenféle fétis, extrém dolog, de az emberölés abba sem. Ha a családon belüli írások jogi megítélése miatt aggódtok, írtok hozzájuk "bevezetőt",  akkor az ilyen kivégzős sztorikhoz nem kellene valami hasonló jogi rizsa, ami mentesíti az oldalt, ha valaki komolyan veszi?  
Bevallom a bizarr történeteket kedvelem, de az említett két publikáció már kívül esik az érdeklődési körömön. Ezért kérem, hogy fontoljátok meg ennek a címkének a szükségszerűségét is, akkor majd tudni fogom, hogy mi az amit biztosan nem fogok elolvasni. 
Köszi: Kaliban
1
Ez egy válasz kaliban 2024. január 12. 15:43-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 12. 15:59
Történetek: A kiszavazó show
Kedves Helga!  Meg tudom erősíteni Lolamackó szavait, én nem ő vagyok, de nagyon hasonló az érdeklődési körünk, ízlésünk, észjárásunk. 
Fenotrinnal nem tudom mi történt, remélem nem úgy végezte, mint ahogy Lolamacó gondolja.  A tény, hogy törölte magát innen és a másik ilyen oldalról is, a blogját pedig felszámolta. Egy részleges másolatot találtam csak az írásairól ami a fenotrinClone (blog.hu) (https://fenotrinclone.blog.hu/) címen érhető el. (99 db írása) Ha belenézel (neked biztosan tetszeni fog), akkor majd rájössz, miért írta Éva és Lola is, amit írt.  
Üdv: Kaliban
1
Ez egy válasz sm helga 2024. január 12. 07:21-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 12. 15:43
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Alapvetően igazad van, hogy lefedné a két kategória ha együtt meg lehetne jelölni, de a feltöltésnél vagy hetero v. homo állítható be, egyszerre a kettő nem.  Szerintem fő kategória gyanánt csak a nemek szerinti bontás kellene (hetero - homo - leszbi - biszex), az összes többi, pedig szabadon pipálható lenne. Ha a robot és lakáj címke elfér, akkor biszex is lehetne. Pont az utóbbi napokban volt néhány olyan írás, ami alapvetően hetero történet, de volt benne némi homo akció is, ezek jelölésére lenne kíváló a biszex címke.
Az olvasók közt biztosan akad jónéhány, aki a homo jelzésű írásba bele sem kezdene, de egy biszex sztori még beleférne neki.
3
Ez egy válasz doriangrey 2024. január 12. 12:04-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 9. 09:08
Általános -> Írók/fordítók
Kedves Arya!
Nem szeretnék vitába bonyolódni, de a Ligh-erotika és a romantika szerintem nem ugyanaz. Nekem  is van jó néhány romantikus címkével ellátott írásom és abban azért van eksön is, nem kevés, ellenben Lolamackó némely romantikus "kalandregényében" tényleg alig-alig akad. Ha valakit ez zavar, nem tetszik neki,  nem akarja elolvasni, az szíve joga. Pont az általad is emlegetett - Lolamackó írásához fűzött (szerintem nem jogos) 
kritikák miatt - javasoltam, hogy legyen Light-erotika címke, akkor ha valaki nem vevő erre a stílusra az átlépheti, így nem érhetné többé szó a ház elejét.
Sokan vagyunk, akik szeretik ez a stílust, de aki csak a keményebb írásokra vágyik, azok hadd legyenek tisztában vele, hogy mi is vár rájuk. Véleményem szerint, erre lenne megoldás az új címke bevezetése.
Üdv: Kaliban
2
Ez egy válasz Arya 2024. január 9. 06:43-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 9. 00:11
Történetek: Összetartás
A két magányos öreg, egymásrautaltságából kibontakozó
szép időskori szerelem. Nagyon tetszett a meseszövés, a fizikai vágy és az érzelmek kialakulása. 
Legközelebb azért olvastad és javíttasd ki valakivel, sajnos elég sok hiba, elírás maradt benne de így is megajánlok rá 9 p.-ot.
2
kaliban
2024. január 7. 20:36
Általános -> Írók/fordítók
Természetesen én sem szeretném korlátozni a témákat (leszámítva a kannibálost), mindegyiknek vannak kedvelői, jómagam is elolvasom mindegyiket. Azt viszont szeretném, hogy a könnyedebb, kevesebb szexet tartalmazó, regényesebb történetek se kopjanak ki innen.
3
Ez egy válasz salsa 2024. január 7. 20:17-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 7. 17:31
Általános -> Írók/fordítók
Tisztelt Salsa! Teljes mértékben egyetértek veled. Korábban már én is javasoltam egy ilyen "Ligh-erotika" kategória bevezetését, de akkor nem reagált rá senki. Örülök, hogy más is szükségesnek látja, hogy ne csak gecitől csöpögő, az anyut teherbe vágó, családi történetek legyenek. 
A tegnap megjelent Bizarr címkével ellátott képregény, nálam kiverte a biztosítékot. Az már nem S/M, nem bizarr, hanem egyszerűen udorító perverz, horror volt. 
Ha már választani lehet, én inkább ez utóbbit száműzném az oldalról, nem pedig Miriam v. Lolamackó kalandos light-szex történeteit.
2
Ez egy válasz salsa 2024. január 7. 10:43-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. január 4. 17:19
Történetek: Anna kalandjai a világ körül 2. rész - Afrikai kaland
A történet szerintem is nagyon jó, az viszont tény, hogy erotika csak minimálisan van benne. Véleményem szerint jól elfér ez is itt az oldalon, de kellene egy "Ligh Erotika" kategóriát létrehozni, ahová besorolható lenne ez, és az ehhez hasonló írások. Így már a címkéből látni lehetne, hogy ez nem pornó, tudja mire számíthat az olvasó.
2
kaliban
2023. december 31. 15:46
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Törté-net.hu tagok!
Mindenkinek kívánok nagy boldog új esztendőt, az írótársaknak további sikereket, az olvasóknak pedig nagyon jó szórakozást!
Üdv: Kaliban 🤩
5
kaliban
2023. december 29. 14:57
Történetek: Dr. Szenya
Kedves Tasunko Sapa!
Első nekifutásra, határozottan jó kis írás. A főszereplő tényleg "szenya", de maga az írás jó stílusú, szépen fogalmazott. Írj még!
2
kaliban
2023. december 25. 15:42
Történetek: Zsuzsi kalandjai 8. rész - Hátsó támadás
A címkéket olvasva nem erre számít az olvasók zöme, pedig az előző részekből logikusan következik, hogy ez a következő lépcsőfok. Engem nem riasztott el téma, precíz és érzéki leírást adtál a peggingről.
Érzésem szerint, egy rész még biztosan lesz. 😉 Várom!
2
kaliban
2023. december 22. 16:08
Történetek: Sörözős történetek - Attila
Nincs semmi probléma a hosszával. Ahhoz, hogy bemutasd ennek a párcserének az érzelmi oldalát, a szereplők motivációját, ahhoz kellett ekkora terjedelem. Épp ez az érzelmi oldal az, ami miatt sokkal jobb mint egy sima keresztbe kufircolós történet. Nagyon, nagyon gratulálok!
2
kaliban
2023. december 14. 20:18
Történetek: Szerencsés bűnbeesés 5. rész
Miriam! Ne add fel. A 627 olvasó az éppen 627-tel több annál, mint ha csak "fiókodban tartogatnád". Írj, mert szeretsz írni. Van amit jobban fogadnak az olvasók, van amit kevésbé, de ha nem publikálod akkor soha nem fogod megtudni. Fel a fejjel és ne hagyd félbe Ákoska és a bárisnyák történetét. 🤩
3
kaliban
2023. december 14. 20:04
Történetek: Bambi
Bambi teljesen elvarázsolt. Nem tudtam letenni. Izgalmas akciófilm a végén egy kis erotikával. Nagyon tetszett. Szép kerek sztori hepienddel a végén. Még több ilyet várunk.
2
kaliban
2023. december 8. 18:04
Történetek: Különórák
A mázlista! Bezzeg nekem egy nyugdíjas öregasszony oktatta a matekot és egy gonosz gnóm törpe hapsi a tesit. Mindkettőt utáltam. 👍
Nagyon tetszett a történet! Jó lenne, ha folytatnád, van még benne lehetőség.
0
kaliban
2023. december 7. 20:30
Történetek: Zsuzsi kalandjai 7. rész - Egy furcsa kívánság
Kedves Luthor!  
A pontokon sajnos nagyon meglátszik, hogy a homo téma miatt sokan elutasítják, pedig szerintem volt olyan színvonalú mint a sorozat eddigi részei. Gratulálok, hogy bevállaltad és gratulálok az íráshoz is, nekem tetszett. Bízom benne, hogy a folytatás egy nagy gruppenben fog kiteljesülni, ahol aztán tényleg mindenki - mindenkivel. Várom!  
Üdv: Kaliban
2
kaliban
2023. december 7. 20:23
Általános -> Hibák az oldalon
Szia Éva!
Szerintem ez még Sentinel-nek a hagyatéka. A stílus és a magyartalansága miatt, majdnem 100%-ra teszem. Gondolom már beküldte őket, mielőtt kilépett volna és a rendszer nem tud mit kezdeni egy már nem létező szerzővel. Remélem, már nem sok írása maradt bent, mert ez a mai is siralmas volt.
Üdv: Kaliban
2
Ez egy válasz Éva596 2023. december 7. 11:54-kor írt üzenetére.