Hírek

SZEPT.
19.
2013

Decameroni este 1. fejezet

Prológus
- No, srácok újra együtt vagyunk. Ugye senki sem felejtkezett el a megállapodásról? Remélem, ez az év, a második, még klasszabb lesz, mint a tavalyi. A gólyák közt már tekintélyünk lesz, és biztosan akad betömésre érdemes "svasta ima, i sise i dupe" típusú csaj, ahogy ezt a keresztanyám szokta megjegyezni, ha séta közben elhúz mellettünk egy jó bőr - mondta egy szuszra Szveti. - Remélem, mindenkinek sikerült eleget tennie közös fogadalmunknak, s nem felejtettétek el a "négy sz" programot: "szerelem, szenvedély, szeretet, szex".
A kollégium Dunára néző első emeleti utolsó szobájának öt lakója mosolyogva bólogatott. Az ország különböző tájairól - faluból, kisvárosból kerültek az egyetemre. Mindent együtt csináltak, mert kezdetben nagyon elveszettnek érezték magukat a nagyvárosban. Az első évben, a tíz hónap alatt olyannyira összehangolódtak, hogy...


Kaland vagy sors

Hát eladó vagyok egy boltban, nagyon sok szabad időm volt mikor nem volt semmi munka és azzal ütöttem el az időt, hogy figyelem a srácokat. Egyik nap is így volt megláttam egy nagyon helyes srácot, aki tőlem kért segítséget.
- Szia, tudnál nekem segíteni? - Ártatlan arca volt, de nagyon zavarban lehetett, mert vörös volt teljesen, ami nekem tetszett.
- Persze. Miben segítsek?
- Szeretnék vásárolni kotongumit.
Amikor ezt meghallottam én lettem teljesen vörös.
- Pe..persze. - Odakísértem a polchoz ahol vannak ilyenek, de nem tudott választani.
- Milyet keresel?
- Hát egy bizonyos méretűt.
- Mekkora kell?
- Hát... - Odahajolt a fülemhez és belesúgta. - 19 centisre kéne. - Ez volt az a pont mikor olyan mélyen zavarban voltam, hogy azt sem tudtam, hogy most mi tévő legyek. Elképzeltem, ahogy egy ekkora vasdorongra rá megy a gumi már az lázba...


SZEPT.
18.
2013

Albérlet

Tiszta szívből utálom a költözést, talán azért is, mert elég sokszor volt benne részem. Egyetemi éveim alatt, minden évben máshol laktam/laktunk. Mindig kerestem az olcsóbb, hozzáférhetőbb albérletet, merthogy pénzben nem bővelkedtem soha. Most is egy ilyen helyzettel kellett szembenézni, költöztem, ezúttal egyedül, mivel addigi lakótársam abbahagyta az egyetemet. Pontosabban költöztem volna, ha találtam volna valami jó helyet, de semmi ilyen nem volt kilátásba, addigi albérletemből viszont mennem kellett, egyrészt, mert egyedül maradtam, és nem tudtam fizetni tovább, másrészt, mert bosszantott, hogy a tulajdonos, szinte duplájára emelte a bért. A megmentőm, az egyik tanárom volt, akinek elpanaszoltam nagy bajom. Azt mondta, van egy ismerőse, de előbb meg kell kérdeznie, fogadna-e. És fogadott.


Pierre

Pierre ifjú korában egy szép hajnalon a folyópart felé bandukolt. Már jó ideje sétálgatott, amikor különös látványra lett figyelmes: az egyik bárkán egy férfi egy meztelen testet próbált kihúzni a folyóból a fedélzetre. A test megakadt a horgonyláncon. Pierre a férfi segítségére sietett. Együttes erővel végül sikerült a testet a fedélzetre emelniük.
A férfi megkérte Pierre-t:
- Várjon itt, amíg hívom a rendőrséget. - Azzal elrohant. Épp hajnalodott, a nap első sugarai rózsás fénnyel vonták be a testet. Pierre meglátta, hogy az előtte fekvő alak nem akárki: gyönyörű nő. Hosszú haja vállára és kerek mellére tapadt. Aranyos fényű, sima bőre ragyogott. A víz tisztára mosta, a test vonalai lágyan rajzolódtak ki. Pierre még sohasem látott ennél csodálatosabb testet: lenyűgözve bámulta, ahogy a nap szárítja. Megérintette. Még meleg volt, nemrég...


SZEPT.
17.
2013

Lara és Lora

Tűz és víz, ég és föld - mondják, akik ismerik őket.
- Hamu és gyémánt - válaszolják ilyenkor egyszerre, de még nem sikerült eldönteniük, melyik-melyik, mert a hamura nem akad jelentkező.
Általános iskolában általában utálták egymást, s amikor mégsem, akkor egyszerűen keresztülnéztek a másikon - ahogy ez két, szüntelenül rivalizáló szépséggel könnyen előfordul. A véletlenek folytán középiskolában is együtt jártak, sőt néha kénytelenek voltak szót is váltani. Ilyenkor - mint az illik a tűz és a víz találkozásakor - nagy sistergés közepette próbálták megőrizni önmagukat.
Egy szerencsétlen eset után csodálkoztak egymásra, és az ártatlan szemek összefonódása valami olyan üzenetet közvetített, amitől végzetesen barátokká váltak. Lara és Lora, tűz és víz.


Süket Sanyi

Sanyi süket volt és beszélni is nehezen tudott. Nem volt szép, de legalább ronda sem. A haverjai, már az a kevés halló, már mind rég becsajozott, csak neki nem volt még senkije. Amíg csak szemezni kellett, meg mosolyogni, addig nem volt semmi baj, odajöttek hozzá rendre a lányok, de amint elkezdett harákolva mutogatni, szépen elrebbent mindegyik. Az intézetben akadt volna sorstárs lány, de Sanyi azt gondolta, hogy elég lesz a majdani családjában egy olyan, mint ő.
Egyre szomorúbb lett, csavarták a hormonok, és az önbecsülésének sem használt a csajmentes állapot. Volt egy haverja a Zoli. Ő találta ki, hogy menjen be a városba, keressen egy kupit, és legalább egészségügyileg könnyítsen magán alkalmanként. Elsőre elkergette a gondolatot is és Zolit is, de később még is csak ráállt. A rosszlányok igen rendesek voltak vele, mivel a hátránya mellett a kezdőségét is figyelembe...


SZEPT.
16.
2013

Anyósommal 3. rész

Hónapok óta tartó szexkapcsolatom az anyósommal ismét egy új szintre ért. A néhány hónap alatt szinte mindent átéltünk egymással, amit szerettünk volna. Voltak több napos együttlétek, természetben dugások, seggbe, szájba, mindenhová élvezések.
Szóval magyarán mi mindent megadtunk egymásnak. Az egyik szexcsatánk után egymás mellett heverésztünk, beszélgettünk, mikor is előhozakodott azzal, hogy még valamit ki akar próbálni velem. Kíváncsian vártam, hogy mi is lesz az és lassacskán rátért a lényegre.
Közölte, hogy az a vágya, hogy egyszerre két farok dolgozzon benne, popsiban és punciban egyszerre. Felcsigázott a dolog és roppant kíváncsi lettem, hogy mégis hogyan, kivel gondolja ezt a dolgot. Majd folytatta és közölte, hogy mielőtt nyugdíjba ment volna, a kolléganőjét váltotta le a munkahelyén, majd mikor a számítógép elé ült látta, hogy az interneten...


Véletlen találkozás 3. rész

A két nő ölelése lazult. Letörölték a könnyeket, és Ildikó bemutatkozott Iza édesapjának.
Aki, nem tudván mit kezdeni magával, csak toporgott az ajtóban.
Végül aztán a nappaliban beszélgettek egy kávé mellett.
Hamar arra az elhatározásra jutottak, hogy elmennek a kórházba.
Izát sokkolta a sok gép, ami Csongor körül volt. Szinte nem is látta a fiút.
Szívét összeszorította a fájdalom, de elhatározta, erős lesz, és mellette marad.
Látta, hogy karján is és lábán is gipsz van. Teste tele zúzódásnyommal, és tudta, bordatörése is van. És az arca, az a helyes arc, tele horzsolással, lila folttal. Fején is kötés.
Iza lassan 2 hete volt szinte éjjel-nappal a fiú mellett.