Hírek


JÚL.
30.
2013

Tolvajt fogtam

Hét közben este van, a gyerekek táborban, így Ildikóval, a feleségemmel csak a miénk a ház. Nehéz, munkával telt napok miatt korán lefekszünk, hogy kipihenhessük magunkat. A csendes éjt egyszer csak suttogás és halk zaj töri meg. Hallgatózom és rájövök, hogy a zajok a ház bővítésének építkezése felöl jön. Halkan felkelek, és az ajtót kinyitva kiosonok a teraszra. Fátyolfelhő takarja a teliholdat, így az azon átsütve alig-alig ad fényt. A sötétben 3-4 árnyat látok mozogni a szerszámokat tároló faháznál. A fal melletti árnyékban osonva megközelítem az egyik árnyat és megragadom a karját, mire ijedten felkiált. Szaladni próbál, de szorosan markolom a csuklóját. A többi alak az épülő kerítésen lévő nyíláson keresztül elszelel. A megfogott alak szabadulni próbál, de már átkarolva szorítom és a nappali bejárata felé vonszolom. Belököm az ajtón és villanyt...


Gyönyörteli örökség 4. rész

Marika álmosan ébredt. Kezei lábai nehezek voltak. Felkelt, akkor vette észre, hogy az análizgató még mindig benne van. Kihúzta, és az erre fenntartott fertőtlenítős tálba rakta, úgy, hogy a motor nehogy elázzon, aztán a barlang végében álló zuhanyzóba ment, és vett egy forró zuhanyt, de fáradtsága nem múlt. Visszabújt az ágyba, és halkan, Hogy Imrét ne ébressze fel bekapcsolta a tévét. Reggel kilenc óra volt. Nézte a híreket, aztán valami természetrajzi film kezdődött. Imre is mocorogni kezdett, aztán álmosan felé fordult.
- Mi történt? – kérdezte.
- Kilenc óra – mondta az asszony.
- Fáradtnak látszol – ült fel a férfi.
- Az is vagyok, azt hiszem, túl sok volt az élmény – nevetett.


JÚL.
29.
2013

Önfegyelmi 2. rész

Sandynek mindig gyorsabban járt az esze, mint nekem, most is ő válaszolt helyettem:
- Csak beszélgetünk. Nem tudsz aludni valamiért?
Susan besétált és Sandy mellé telepedett:
- Igen, és miről beszélgettek?
- Csak a suliról, meg mindenféléről, tudod.
- Nos, úgy tűnik, a beszélgetés jócskán ellaposodott, mióta átjöttetek - jegyezte meg csendesen Suzy.
- Én... nem értem, miről beszélsz - próbált Sandy hárítani. Még a homályos szobában is érezni véltem, hogy elpirul.
- Akkor hadd mondjam tagoltabban - mondta Suzy ugyanazon a csendes hangon. - Épp csak az előtt ébredtem, hogy átjöttetek ide. Akkor az volt a témátok, hogy jól megnézitek egymást és hogy egyáltalán nem vagytok perverzek. Az utolsó dolog az volt, hogy nem tesztek egymással semmit, és ennek már vagy félórája. Szerinted mire gondolhattam?


Clawdia 3. rész

Zoli tenyere rátapadt a mellette heverő nő domború szemérmére, ujjai lágy tapogatózással kutatták a kusza szőrzete közé rejtőző finom redők titkait.
– Most éppen megérintetted a csiklómat – tanította Clawdia a mohó fiút. – Csak nyugodtan. Érzed, ahogy dagad, domborodik?
A kamaszfiú igyekezett a nő kedvére tenni. Most, hogy minden vágya teljesül, és már mindketten meztelenek lettek, felszabadultnak érezte magát. Eddig a vad, sokáig magába fojtott vágy hajtotta minden mozdulatát, most már úgy érezte, megismerkedhet a szex kifinomultabb oldalával is.
– Egy szűz kislányra nem ronthatsz rá úgy, mint ahogy velem tetted. Persze félre ne értsd... Ó! – sóhajtott a nő. – Most nagyon jól, finoman csinálod. Csak folytasd, te gyerek...


JÚL.
26.
2013

Nyaralás az unokatesóimmal 1. rész

Erre a nyaralásra sokkal nagyobb izgalommal készültem, mint az előző két évben.
Hárman vagyunk unokatestvérek: Rita és én januárban múltunk 16 évesek, Norbi meg ősszel lesz 15, és már kisgyerekkorunk óta mindig együtt nyaralunk Teri mamánál, szüleink legidősebb nővérénél. Teri mama fiatalasszonyként özvegysorsra jutott, soha többé nem ment férjhez, gyermeke nem volt, csendes magányban éldegélt egy gyönyörű hevesi faluban. Testvérei – a szüleink –, hogy enyhítsék magányát, nyaranta Teri mama szerető gondoskodására bíztak bennünket, így hol két hetet, hol másfél hónapot töltünk hármasban nála. Szinte együtt nőttünk fel, nagyon szerettünk együtt lenni, de az utóbbi két nyáron Norbi nem volt velünk, mert amikor az édesapja külföldön kapott munkát, az egész család Németországba költözött, és csak nemrég jöttek végleg haza. Mi persze azért közben...


Különleges szexélményeim 27. rész

Sziasztok. Ismét egy kellemes élményen vagyok túl, amit most megosztanék veletek. Szóval azzal kezdődött, hogy az öreg bevállalta egy raktárcsarnok felújítását. De a tulaj nagyon szeretett kukacoskodni. Menjen is a felújítás, átépítés, de közben hetvenhétszer át terveztetett mindent. Azt vettem észre, hogy már 130 % on kell dolgoznom. Még egy mérnök már túlzás lett volna, de egy ember meg csak nem bírja. Megvitattam az öreggel a dolgot, aki azzal a megoldással állt elő, hogy amolyan nyári munkára felvesz egy építész mérnökire járó srácot minimálbérért segédmérnöknek. Leadta az igényét a nagyváros diákmunkás közvetítő cégének, hamar szóltak is, hogy van náluk beregisztrálva egy építész mérnöknek tanuló srác. Na, akkor jöjjön. Meg is érkezett a srác, egy magas , vékony szőke gyerek 21 éves mint kiderült. Hát, én alapvetően jó indulatú és...


JÚL.
25.
2013

A házi feladat

Timi egy szőke hajú, kék szemű, vékony testű, 37B mellekkel ellátott 16 éves fiatal lány. Szerette a fiúkat, ezért sokan ribancnak tartották. Nem tartotta magát a legcsinosabb lányok közé, de mindig csinosan kihívóan öltözött.
Egy problémája volt, hogy szerette a fiúkat az ujja köré csavarni.
Először 15 évesen érezte az osztályban, hogy a fiúk szerettik őt nézi. Abban az időben elkezdett kihívóan öltözni. Rövid szoknyák, kisebb felsők és hasonló dolgok.
Timinek volt egy 2 évvel idősebb báttya, Csabi. Nagyon népszerű volt a lányok között, mert hátvéd volt az iskola focicsapatában.
Ezt ki is használta, és a testvérének is nagyon tetszett.
A hétvégén családi hagyomány szerint a család szombat reggel együtt reggelizett. Először Timi jött le, pizsama nadrágban és ingben. Ez volt az alvó ruhája, szerette azt, és nem is gondolkodott rajta,...