A+ A-

A feleségem pasija nyitott ajtót

Már túl voltam az első traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élő - halott voltam annyira rossz volt . De aztán túléltem hisz valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már, hogy hazaérjek és elmondjon mindent. Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen őszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és 3 hét után értem haza. Direkt nem mondtam mikor érek haza mert reméltem átélhetem azt amitől oly sokan félnek, nevezetesen mi van akkor mikor az asszon félrelép és kiderül. Kicsik voltak a gyerekek még és a lépcsőházi villanyt gyakran összekeverték a csengővel ezért kikötöttem. Próbáltam a kulcsomat beletenni a zárba de nem sikerült mert benn volt a másik. Kopogtattam de nem jött ki a nejem. Túl erősen nem akartam verni az ajtót mivel egy társasházban laktunk. Gondoltam felhívom mobilon. Ki is csengett majd kisvártatva felvette és kértem nyissa ki mert nem tudok bemenni. Kis matatást hallottam aztán nyílt az ajtó és a szomszéd pasi nyitotta ki , akivel összejött a nejem. Köszönt aztán mosolyogva bement a saját lakásába. Legszívesebben leütöttem volna de eszembe jutott megegyeztünk. Torkomban dobogott a szívem, megcsókoltam az asszonyt és éreztem a testillatán a szex egyértelmű illatát. Csak egy köntös volt rajta nem volt nehéz kitalálni mi történt az előbb.
- Nem mondtad, hogy jössz bocsi de azt mondtad nem gond ha néha, tudod? - és már három hete nem voltál itthon.
- Persze nem gond - próbáltam laza lenni - hisz megegyeztünk - mondtam és átöleltem.
- Mesélj mi történt!
- Délután mikor hazaértem a vásárlásból éppen összefutottam Viktorral a lépcsőházban. Beszélgettünk aztán megkérdezte mikor jössz haza. Én mondtam nem tudom de ha estig nem jössz akkor ma már biztos nem csak holnap. Így aztán este átjött miután elaludtak a gyerekek és szeretkezni kezdtünk. Kinyalt és mindenemet csókolta, simogatta majd megdugott, kicsit beszélgettünk aztán megint nekiálltunk és éppen elélveztem mikor hallottam a kopogást de azt hittem nem nálunk volt így nem is foglalkoztam vele. Viktor is elélvezett amikor csengett a telefon.
- Szóval még szinte ki sem folyt belőled amit beléd lőtt? - kérdeztem.
- Hát egy része már igen és most is érzem szivárog - nevetett. Ledobáltam a ruháimat és az ágyra mentünk . Normálisan én is mindig körbecsókolom a szép testét majd csak a legvégén nyalom ki izgató kis punciját és engedem őt is magamhoz, hogy izgasson. De most nem bírtam volna ki így rögtön nedves punciját kezdtem nyalni. Rögtön éreztem az illatán, tényleg pár perce még egy másik fasz járt benne . A combján és a popólyukára kicsorgott a geci amit nyaltam, mint egy megszállott. Meglepett, hogy alig egy perc után már szaporán vette a levegőt és azt mondta ő is szeretne szopni. Megfordultam és fölém húztam a testét. Nyalni kezdtem ő pedig a faszomat vette kezelésbe. Éreztem, hogy csorog valami a számba. Jól tudtam mi az és ez úgy felizgatott, hogy nem bírtam már visszatartani magam, a szájába élveztem és szinte azonnal utána ő is elélvezett.
Óriásit élveztem és nejemen is éreztem neki is nagyon jó volt pedig aznap este már többször elélvezett. Szopott tovább és egy gyors mozdulattal megfordult és beleült változatlanul kemény faszomba. Egyből becsusszant nedves kis pinájába a faszom. Mozogni kezdett fel - le és élvezettel néztem szép testét és valahogy az jutott eszembe ilyen szép alakot nem is volna szabad eltiltani másoktól. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Éreztem még spermám ízét kicsit. Szokott olyat csinálni velem, hogy leszopott aztán feljött és mintha megcsókolna az egész cuccot visszaadta a számba. De most nem.
- Ma nem szoptam le Viktort és úgy kívántam már egy kis gecit - mondta miközben nem hagyta abba a mozgást rajtam.
- Nem baj, nekem is jól esett amivel a puncid ajándékozott meg.
- Te kis perverz disznó - mondta nevetve és tudtam ez őt is felizgatja. A popólyukát kezdtem simogatni amire mély sóhaj és gyorsabb mozgás volt a válasz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joozsi 2017. 11. 5. vasárnap 04:14
Jó történet. Akik itt nyekeregnek, biztosan nem voltak még szexpartiban. Ne is menjetek! Jobb, ha egyedül csináljátok, akkor nem vesztek össze senkivel.
#10 Zoy11 2017. 06. 3. szombat 07:21
jo lett. lassabban es nyugodtabban legkozelebb
#9 gyuri0926 2017. 06. 2. péntek 13:10
Akik leszólják , azok annyira tájékozatlanok , hogy a cuckold kifejezés jelentését nem ismerik . Én is ilyen férj , vagyok szeretem a nejem pinájából más pasi gecijét kinyalni , annyi különbséggel , hogy a nejemet előttem bassza meg az a szerencsés , aki ezt megteheti .
#8 vakon54 2017. 06. 2. péntek 11:49
roger én mindakettőt lelőttemvolna azonnalihatájjal.
#7 sztbali 2017. 06. 2. péntek 09:51
Nem tetszett, félig bizarr történet.
#6 veteran 2017. 06. 2. péntek 09:34
Kurvának jó a csaj,ha ez kel a pasinak megérdemli.
#5 listike 2017. 06. 2. péntek 07:08
Nagyon undorító, egy nagy nulla az egész.
#4 fiesta14 2017. 06. 2. péntek 07:01
Kicsit perverz. közepes
#3 Andreas6 2017. 06. 2. péntek 06:33
Gusztus dolga: kinyalni a nőből egy másik férfi termékét - kicsit homo jelleget ad a dolognak. Én speciel undorodom.
#2 A57L 2017. 06. 2. péntek 03:45
Érdekesnek indult,de nem lett jó.
#1 Törté-Net 2017. 06. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?