A+ A-

Nagypapám és az öcsémék 2. rész

Én aki elvből soha nem hívom a fiukat most önként ajánlkoztam fel hiszen bármennyire is szépítgetem a dolgot pontosan tisztában voltam vele mi lesz ha elmegyek. A nagyapám egyáltalán nem hallatszott meglepettnek és ez nagyon bosszantotta a hiuságom. Nem hagyta hogy mellé beszéljek egyenesen rákérdezett mikor akarom meglátogatni az én szeretett nagypapimat. Pontosan így mondta. Nem volt értelme halogatni a dolgot ezért azt mondtam nekem mindegy. Nagyon jó válaszolta akkor holnap este 7-kor menjek. És letette a telefont. Ennyi. Semmi kedveskedés vagy rábeszélés mintha pontosan tudná hogy elmegyek. Vagy csak ez is a haditerv része volt. Most már azt hiszem igen csak én nem vettem észre. Nagyon bosszús lettem attól hogy ilyen kurtán elintézett és most már végleg eldöntöttem, hogy akkor is elmegyek és úgy hiszem ő pontosan tudta hogy így fogok érezni.
Másnap egész nap csak azt vártam, hogy múljon az idő. Ahogy jött az este egyre feszültebb és izgatottabb lettem. Nem tudtam mi vár rám. Azzal bíztattam magam, hogy ha valami komolyat akar azonnal eljövök de ugyanakkor már menni akartam. Szóval nagyon fura volt az egész és ezért mondom hogy igazából én se tudnám megérteni ha más mesélné, ebbe bele kell csöppenni. De miközben azt mondogattam milyen hülye vagyok és elment az eszem egyfolytában az jutott az eszembe ahogy azok a csontos ujjak a puncimat tapogatják. Elborzadtam ha arra gondoltam megint ez történik pedig tudtam ez fog bekövetkezni és az hogy azt mondom eljövök ha akarok csak kifogás hogy megindokoljam amit teszek.
A barátomnak azt mondtam a barátnőmhöz megyek amin nagyon kiakadt mert találkozni akart velem. De gyorsan elintéztem azzal hogy majd holnap találkozunk. Minden ruhámat előkészítettem majd lefürödtem és megmostam a hajam bár tegnap előtt már megmostam. Szépen kifestettem a lábujjkörmeimet is. A legvadítóbb fekete tangabugyimat vettem fel a hozzá való melltartóval majd felhúztam a harisnyát amit vettem. Van egy nagyon rövid fekete szoknyám ami szinte az egész combomat szabadon hagyja csak ritkán viselem mert elég egy kicsit lehajolnom és máris belátni a lábam közé amit azért nem szeretek. Csak dizsibe veszem fel bár ilyenkor mindig számolnom kell azzal hogy van egy két fickó aki nem bír magával és megfogja a fenekem a sötétben ami ellen tökéletesen tehetetlen vagyok hiszen nem látom ki az.
Egyszer amikor pont egy techo diszkóban voltam a barátnőimmel annyian voltak hogy mozdulni sem lehetett. Én is már teljesen bevadultam és bent csápoltam a tömegben amikor valaki hátulról teljesen közönséges módon alám nyúlt. Kihasználva hogy mindenhonnan nekem préselődnek ráadásul az ívlámpa fényében látni sem lehet simán belemarkolt a puncimban és másodpercekig markolászott. Amikor végre nagy nehezen megfordultam készen arra hogy kikaparom valakinek a szemét csak ártatlan tekintetű nálam jóval fiatalabb kamaszokat láttam. Valakinek nagy örömet okoztam de soha nem tudom meg kinek. Azóta az ilyen szituációkat elkerülöm inkább a pult mellett táncolok.
Most még is ezt a szoknyát vettem fel egy hosszú ujjú, félig átlátszó félrövid selyemblúzzal ami szabadon hagyta a hasam. Szépen kifestettem az arcom és berúzsoztam a szám majd felcsatoltam az új cipőmet.
Elégedetten néztem magam a tükörben. Iszonyúan jól néztem ki. Ugyanakkor ez a ruha nagyon provokatív volt ezért a hosszú bundakabátomat vettem fel. Még apu is füttyentett egyet amikor meglátott. Hova mész bálba? Kérdezte viccesen. Az válaszoltam a barátnőimmel elugrunk valahova majd elindultam.
Útközben egyre az járt a fejemben mi fog történni. Abban biztos voltam hogy alámnyúl de többet döntöttem el nem engedek. Bár ez így furcsán hangzik még én is elismertem, azok után, hogy engedem a nagyapámat tapizni.
Útközben természetesen az összes pasi megbámult nem beszélve a megjegyzésekről és füttyökről. De nem törődtem vele. A szokásos közömbös lenéző tekintettel néztem ki az ablakon. Belépve a házba az izgalomtól összeszorult a gyomrom. Most még meggondolhatom magam jutott eszembe de közben már csengettem.
A nagyapám egy sima melegítőben nyitott ajtót. Nagyon pontos volt az én kis unokám jegyezte meg és bevezetett a szobába. Az első meglepetés ekkor ért. Nem volt egyedül. Egy hasonló korú öregember ült a kanapén. Megtorpantam az ajtóban. Ugyan már csak a barátom mondta a nagyapám és megfogva a kezem bevezetett a szoba közepéig. Az öregember felállt hogy kezet fogjon velem. A tenyere izzadt volt. A nyálas kéjsóvár mosolyától megborzongtam. Kinézetileg pont az ellentéte volt a nagyapámnak. Andrásnak hívták. Iszonyú kövér volt, lehetett vagy száz kiló. Vastag szemüveget viselt és csak néhány zsíros hajtincs volt a fején. Olyan alacsony volt mint a nagyapám, a mellemig ért. Kopott kockás inget és egy agyonmosott melegítőt viselt. Nem akarta elengedni a kezem miközben az arcomba bámult. Végül kihúztam a kezem a kezéből ekkor visszaült és onnan nézett tovább. A nagypapi továbbra is ott állt mellettem és mosolyogva nézett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 molnar94 2015. 01. 4. vasárnap 14:26
De joo
#16 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:41
Nem rossz, így tovább
#15 A57L 2013. 08. 19. hétfő 04:45
Elmegy.
#14 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 21:33
nekem ramaty
#13 universal 2007. 05. 19. szombat 14:32
jo sztem jol felépített de Cavenak igaza van, nem kellett volna a végén elnagyolni, meg aztán a két 70 éves akiből az egyik 100 kg nem hiszem hogy egyszerre tudna kefélni bárkit is, nem olyan egyszerű az (aki probálta tudja miről beszélek), csak a pornofilmekben..de ott se 100kgosak a palik akik csinálják... ezzel együtt mégis 10 pöttyös, mert messze jobb még igy is mint sok másik hasonló témájú történet
#12 dhjk 2007. 04. 21. szombat 22:18
kafa
#11 xmen 2007. 02. 23. péntek 22:35
Folytatni,folytatni,folytatni!!!!!!!!
#10 Cave 2007. 02. 23. péntek 21:36
Ennyi izgalomtól a két kripta szökevénynek ki kellett volna purcannia. Az alapötlet jó, de a szex itt egy kicsit már sok. Felesleges volt 10 óra dugást írni, amikor a lényegesen rövidebb előjátékot sokkal bővebben, és főleg hihetőbben megírtad.
#9 cooy 2007. 02. 22. csütörtök 06:29
7
#8 Sasha 2007. 02. 21. szerda 12:26
nagyon izgató, folytasd!
#7 JOE 2007. 02. 20. kedd 02:19
Az én fantáziám elég szabad, de ezt nem vette be!
#6 DVD 2007. 02. 19. hétfő 17:40
ZSIR!!!!!
#5 Neoman 2007. 02. 19. hétfő 08:29
A vége kicsit el lett kapkodva.
#4 Cad 2007. 02. 19. hétfő 08:10
Ebből ennyi bőven elég volt!
#3 Novák János 2007. 02. 19. hétfő 07:30
Ez továbbra is egy faszság , 70 éves emberek este 7-től másnap reggel 5-ig basznak, ezt a teljesítményt 30 alatt is 10-ből 1 tudja megcsinálni.Amúgy ez a pedofilia ellentéte legalább annyira gusztustalan.
Amúgy pedig megjegyzem , hogy még a gróf spermája sem geczi , hanem csak geci.
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 19. hétfő 01:57
Remélem hogy ha ilyen idős leszek, én is igy birom majd energiával.Jóhet a folytatás a testvérekkel.
#1 Törté-Net 2007. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?