Hírek

AUG.
7.
2013

Egy Spanyol lebujban jártunk 2. rész

Még az előző események hatása alatt álltam, de gondolataimban már azon töprengtem, hogy mikor maradtam egyedül. Továbbra is sokan sétálgattak a közbenső folyosón, halk andalító zene, és félhomály. Megpróbáltam a magasságom kihasználni, és elnézni megannyi ember feje felett, de nem láttam kedvesem megszokott hajviseletét sehol sem. Szemem elkalandozott, néhány kevésbé fedett női dekoltázson, ölelkező vagy csókolózó páron. Elindultam a terem vége felé. Tudatosan benéztem a kabinokba. Ezen az oldalon a sok fehér függöny mögé belesve, megannyi ruhátlan nő feküdt vagy ült. Jó néhány szoba üres volt, vagy láttam férfiakat maguk közt, vagy éppen segédeszközökkel felszerelt fülkéket is.


Lori

Lori Lori Lori

AUG.
6.
2013

Anikó - a szomszédasszony szexrabszolgája voltam

Lakott a lépcsőházunkban a földszinten egy egyedülálló nő, Anikó
Közel lehetett az ötvenhez.
Tipikusan az a nő, aki mellett 100 pasiból 99 elmegy úgy, hogy észre sem veszi.
Pedig nincs vele nagy baj. Teltek a keblei, a feneke is szép kerek, formás, kívánja a tenyeret.
Arcra sem rút, igaz semmi különös, amolyan nagyon átlagos arca van.
De valahogy abszolút nulla a kisugárzása, mintha ott sem lenne.
Próbált már többször szóba elegyedni velem. Nem vagyok bunkó, ha megszólítanak, akkor pár percet beszélgetek bárkivel. Vele is. De azután húztam fel a lakásba, vagy ha elfelé menetben szólított meg, akkor a dolgomra.
Biztos érezte, hogy nincs sok esélye, pedig próbálkozott többször burkoltan, de azért lehetett érteni, hogy mire szeretne kilyukadni...


Titkos vágyaim valóra váltak egy 30 éves pasival

Sziasztok! Eddig még nem írtam ilyen történetet, de szeretném megosztani veletek az egyik élményemet. Remélem élvezni fogjátok. Röviden magamról, most 20 éves vagyok, magas, sötétbarna hajú és szemű egyetemista srác.
Pár hete barátaimmal elmentünk este biliárdozni és rendesen fogyott a pia. Ahogy csúsztak le a sörök úgy nőtt a libidóm. Nem bírtam magammal, így felkerestem telefonomról az egyik társkeresőt. Találtam is egy 32 éves jóképű csávót, aki éppen szexet keresett, ahogyan én is. Írtam neki üzenetet, és szerencsémre azonnal válaszolt, és a képeim alapján tetszettem is neki. Pár levélváltás után telefonszámot cseréltünk, majd küldött a szórakozóhely elé egy taxit. Elköszöntem barátimtól, majd kimentem és várt rám az autó. Előtte soha sem csináltam ilyet, azonban a farkam diktált abban a pillanatban. Párperces autózás után megérkeztem. Gyorsan...


AUG.
5.
2013

Az ajándék

- Happy birthday to you kedves ikreeeek, happy birthdaaaay toooo yoouuuuu! - amint elhaltak a kis ünneplő dalocska utolsó, kissé hamiskás, de annál kedvesebb hangjai, szűk családom boldog tapsban tört ki. Az én és Eilena, az ikerhúgom szülinapjára összesereglett családtagjaink körénk gyűltek, hogy tanúi legyenek, amint közösen elfújjuk a gyertyát, ahogy az elmúlt 27 alkalommal tettük.
Elsőnek Candyce, a húgom élettársa jött oda gratulálni. Lena csókot kapott én szájra puszit, de senki nem lepődött meg rajta, mivel lassan 4 éve volt a család tagja, és mind imádtuk a közvetlen, kissé szeleburdi lányt. A saját családja szinte teljesen megszakította vele a kapcsolatot, amikor elárulta a szüleinek, hogy leszbikus és nem szándékozik férjhez menni. Ekkor már együtt jártak Lenával, így amikor megtudtuk mi történt, mondhatni örökbe is fogadtuk. A mi családunkban senki nem akadt...


My sex story 10. rész

Üres tekintettel, fájdalomtól hasogató testtel, zokogva ültem be az autóba. "Vége" hasított belém tőrként a szava. Beindítottam az autót, és elindultam. Este nyolc múlott pár perccel. Az utca kihalt volt, már szinte mindenki az otthon melegét élvezte. Nem tudtam hova mehetnék. El akartam tűnni, el akartam futni, menekülni, ezt az egészet elfeledni. A szívem összeszorult, könnyeim szüntelen potyogtak. Lassan elhagytam a várost. Sötétség vett körül. Száguldani akartam. Minél gyorsabban, minél távolabb kerülni, de nem tudtam. A fájdalom melyet okozott megakadályozta, hogy a gázra lépjek, száguldjak, és esélyt adjak a halálnak.
Az együtt töltött évek emlékei peregtek a szemem előtt. Vajon hol rontottuk el? Mit csináltam rosszul? Miért voltam vak? A válasz egyértelmű volt, de mégsem vettem róla tudomást. Emlékekbe temetkezve, észrevétlenül parkoltam le a lakása...


AUG.
2.
2013

Noémi, András meg én

Átkozottul sötét volt az éjszaka, de most az egyszer nem bántam, hogy nem látok az orrom hegyéig sem. A nudista kempingben levő bérelhető faházak között egyébként ritkán is fordult elő közvilágítást szolgáló lámpa, de az az egy is, amely a közelünkben volt, ki volt égve. Barátommal, akivel igen jó haverságban voltunk családostul, közösen szoktunk kirándulni és tíz-tíz napot eltölteni külföldön a tengerparton. Az idén felvetettem azt az ötletet, hogy menjünk már nudista kempingbe, hiszen azt még nem tapasztaltuk meg, hátha érdekesebb lesz, mint az eddigiek voltak.
Naturista strandon otthon már nem egyszer voltunk a feleségemmel és elmondhatom, hogy sohasem csalódtam, mert rendkívül tiszta, csendes, kulturált helynek bizonyult. Igaz, mindig ugyanoda jártunk, ez a hely is egy nagy kempinggel volt egybeépítve, de a strandja meg volt nyitva a meztelenül fürdőzni szerető...


Nyaralás az unokatesóimmal 2. rész

Ébredéskor persze kitárgyaltuk Ritával az esti dolgokat.
– Hát, nagyon hülye egy ötlet volt ez a nudizás! – mondtam keserűen. – Szegény Norbi totál kikészült. Legszívesebben felpofoznám magam!
– Állati égő lehetett neki – sóhajtott fel Rita – mi meg nagyon szemét módon bántunk vele, pedig nem ezt érdemelte volna!
– Ne is mondd, azt hittem, elsüllyedek a szégyentől, amikor láttam, ahogy ott ül a kád szélén és zokog. Majdnem megszakadt a szívem, úgy megsajnáltam – mondtam és elfutotta a szememet a könny. Rita szipogott, aztán ő is bőgött egy sort.
– Na most találj ki valami normális megoldást – hüppögte – mert valahogy bocsánatot kell kérnünk, amiért ilyen magalázó helyzetbe hoztuk. Persze a helyében én soha nem bocsátanám meg ezt a gyalázatot. Most hogy a fenébe tegyük jóvá a marhaságunkat?