A+ A-

Motoros élménytúra

Pár hónapja történt, hogy egy hosszú hétvégén motoros túrára mentünk Szlovákiába a haverommal, Csabival és a feleségével, Hédivel. Mivel ők jobban ismerik a terepet, így a szállásfoglalást rájuk bíztam. Már csak azért is, mert nekem nem voltak igényeim ezzel kapcsolatban: egész nap úton leszünk, csak egy zuhanyzó kell és egy ágy éjszakára; Hédi pedig, mint nő, hátha más szempontokat is figyelembe vesz. Mivel ők másik városban laknak, közelebb a határhoz, ezért tőlük indultunk. Előző nap még dolgoztam, este kezdtem összepakolni, kicsit felelőtlenül, majd reggel befejezem, gondoltam. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, reggel elaludtam, kapkodás, gyors csomagolás, ilyenkor tuti kimarad valami. Mint kiderült, nekem nem kimaradt valami, hanem „felesleges” holmi is maradt a táskámban. Kissé késve érkeztem Csabiékhoz, ők már útra készen vártak, neki is indultunk az országútnak. Gyönyörű volt a táj! Élvezem a száguldást is, meg persze ezt a látványt is. Hamar átértünk a határon, ott a hegyek között még szebb az út. Dél körül ettünk egy jó kis juhtúrós sztrapacskát, ezt sosem hagyjuk ki, ha erre járunk, utána sétáltunk egy kicsit, mielőtt újra motorra pattantunk. Késő délután értünk az első szálláshelyünkhöz egy kisvárosba. Mielőtt bementünk a panzióba, Csabi kissé zavartan félrehívott. Kiderült, hogy későn kezdtek a szállásfoglaláshoz, és itt már nem volt más választásuk, mint egy három ágyas szoba. Engem aztán végképp nem zavart! Ismertem őket gyerekkorom óta, Hédire is inkább tekintettem úgy, mint egy haverra, mint egy nőre.
- Ha Hédit nem zavarja, nekem nem gond – nyugtattam meg.
Fárasztó napon voltunk túl, korán keltünk, sokat voltunk úton, így az a két korsó sör, amit a vacsorához ittunk, a fejembe szállt. Emiatt is maradtam még a teraszon: kicsit kiszellőztetem a fejem, na meg hagyok időt Hédinek, hogy először ő zuhanyozzon, tegye rendbe magát, esetleg még egymással is foglalkozzanak. Majdnem egy órát ücsörögtem kint, aztán én is felmentem a szobába. Az ajtó előtt azért a biztonság kedvéért hallgatóztam, nehogy megzavarjam őket valamiben. Teljesen más zajok szűrődtek ki, hangos nevetést hallottam. Bátran benyitottam, hogy aztán le is fagyjak a látványtól. Gabi ugyanis majdnem úgy sietett, mint én, és nem tett el tusfürdőt, ezért ki szerette volna venni az enyémet. A piperetáskámban viszont nem a szokásos fogkefe-borotva-tusfürdő együttest találta, hanem egy másik gyűjteményemet, amit hasonló táskában tartok, és a nagy kapkodásban azt hoztam magammal. Ők már mindent kipakoltak ebből, ezt nézegették nagy nevetve. Zavartan ugrottam oda, hogy összeszedjem a bilincset, a vibráló péniszgyűrűt és egy vaginális és anális izgatásra is alkalmas kéjbotot. (Bevallom, én szeretem a szexuális játékokat, és az eddigi barátnőim többségének örömére ezeket gyakran használtam is.) A zavaromat látva Gabi csak még jobban nevetett, Hédi szemében viszont inkább a vágyat és a kíváncsiságot láttam. Gabi végre elvonult a fürdőszobába, mi pedig kettesben maradtunk. Már mondtam, hogy eddig nem tekintettem nőként Hédire, most viszont más volt a helyzet. Ő már zuhanyzás után volt, elég lenge öltözetben, a haja még kissé nedvesen göndörödött a vállára, és a szemében továbbra is olyan vágy égett! Én pedig hát nem vagyok fából, és elég rég voltam nővel! Ugyanakkor a legjobb haverom barátnőjéről van szó, és csak pillanatnyilag vagyunk kettesben. Igyekeztem lehűteni magam, de amikor Gabi kijött, még mindig izzott közöttünk a levegő, és ezt ő észre is vette. Megpróbálta tréfával elütni a dolgot, de láttam rajta, hogy valami szöget ütött a fejébe. Amikor én is túl voltam a zuhanyzáson, ők már kész tényekkel fogadtak. Hédi volt a bátrabb:
- Megbeszéltük a dolgokat – kezdte, - és egyikünknek sem lenne ellenére, ha ezeket hármasban használnánk.
A közös megegyezés ellenére elég zavarban voltunk, csak néztük egymást, és fogalmunk sem volt, hogyan is kellene elkezdeni. Megint csak Hédi volt a merészebb. Odalépett a még mindig szabadon lévő játékszerekhez, megfogta a bilincset, és megpróbálta magára tenni. Ez már az én terepemnek bizonyult, határozottan odamentem hozzá, az ágy felé tereltem, ráfektettem, és mind a két csuklójánál fogva hozzábilincseltem az ágy végénél lévő radiátor csővéhez. Azt már említettem, hogy elég lengén volt öltözve, egy rövid, szinte áttetsző hálóing fedte csak a formás testét. Azon még elgondolkodtam, hogyha ő előre tudta, hogy egy szobában leszünk, akkor direkt az én elcsábításomat tervezte ezzel a ruhadarabbal? Ez volt az utolsó értelmes gondolatom ezen az éjszakán, utána már más vette át az irányítást az eszem helyett.
Ahogy megbilincseltem, végig is simítottam a karját, nyakát, majd kissé félve, de a melleit is. A mellbimbói azonnal megkeményedtek az érintésemtől, majd átszúrták a vékony anyagot. Nem is bírtam tovább, még mindig a selymen keresztül óvatosan a fogaim közé vettem a mellbimbóját. Hédi felnyögött, kissé megemelkedett, hogy jobban hozzáférjek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 06. 17. szombat 07:08
egész jó
#7 Pavlov 2017. 06. 12. hétfő 21:39
Orgiának éppen orgia, de miért nincsenek benne dialógusok? Ettől olyan halott a szöveg...
#6 sztbali 2017. 06. 7. szerda 20:17
A több férfi-1 nő történetekben eléggé sablonos a szendvics létrejötte.
#5 Zoy11 2017. 06. 7. szerda 17:36
Valosaghu.
Ebben tobb a realitas mint sok masik tortenetben...
#4 listike 2017. 06. 7. szerda 07:04
Nagyon nem tetszett.
#3 veteran 2017. 06. 7. szerda 05:26
Közepes.
#2 A57L 2017. 06. 7. szerda 04:07
Jobbnak hittem.
#1 Törté-Net 2017. 06. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?