Hírek


SZEPT.
12.
2013

Vihar

24 évesen, végezve az egyetemmel, végre eldöntöttem, elköltözök a szülői fészekből. Széles ismeretségi köröm által hamar találtam egy kisebb lakást Budapest egyik eldugott szegletébe. Az épületről folyamatosan omlott a vakolat s a múlt századbeli lift nem működött, de ezek kivételével egész jó kis hely volt. Zárkózott természetű vagyok, minden új közösségbe elég nehezen tudtam beilleszkedni, de a fiúval a szomszédból elég hamar jóba lettem. Daninak hívják, 28 éves s a közeli motorboltban dolgozik. Beköltözésem első napján, szó szerint belefutottam:
- Jaj, ne haragudj - kezdtem mentegetőzni
- Ó, új lakó? - kérdezte szelíden - Dani vagyok
- Léna - válaszoltam


Kaland a táborban

A levegő már a kora reggeli időpont ellenére melegen remeg, alig jár a vasútállomáson egy kis szellő. Az emberek jönnek - mennek olyan illat lebeg a légben, akár egy Francia üdülőhelyen. Egészen vérpezsdítő, életkedvet adó. Sorra érkeznek a fiatalok, szülők, poggyászok, a zsibongás egyre nagyobb. A csoport lassan összeáll.
Ádám vagyok egy középiskola matematika és testnevelés tanára. Egyedül álló, így szívesen elvállaltam a vezető szerepet, az idei nyaralás felügyeletét pár kolleginámmal.
A mozgalmas reggelt nem csak az azúr illat teszi széppé, valakiről alig bírom levenni a szemem.
Gyönyörű!
Érdekes, hogy az iskolában észre sem vettem. Nem lehet százhetvenkét centinél magasabb. Árad belőle a sárm.


SZEPT.
11.
2013

A test ördöge

A kora tavaszi langyos délután felhőkben terítette szét a tájra, a sarjadó fű zöld illatát, míg az áradó fény kékes árnyalatokkal simított végig a kis falú házain. A kutyák kéjesen elnyújtózva süttették oldalukat, lehunyt szemeik mögött az éjszakai nagy csatákat csatázták újra, lábaik néha futást mímelve kaszálták a simogató levegőt.
Gábor a jól végzett munka megelégedettségével támaszkodott a vaskos kapufélfán, jobbjában egy félig szívott cigarettát szorongatva. Az ólakból szopós malacok visongása hallott, ahogy hangosan osztozkodnak anyjuk emlőin. Majd a szoptatós kocák ütemes röfögése némította el az ifjak hangoskodásait.
Tizenkét koca szoptatott egyszerre.


Az örömtanya rabszolgái 13. rész

Hatalmas orgiát csináltak a nap hátralevő részében. Nem kímélték a rabszolgákat sem. Edit azt hitte, már túl van minden lehetséges perverzitáson, ami a szex-szel kapcsolatos. Tévedett.
Hasra fordították, és úgy kötözték a padhoz. Mindhárom férfi megdugta a seggét, miközben a két nőt ki kellett nyalnia. Elöl, hátul. Amikor végeztek, már megkönnyebbült, hogy teljesítette a kéjencek igényeit. Ekkor azonban valami hideg nedves dolog ért a fenekéhez. A meggyötört lyukból lassan csordogált ki a sperma. Érdes nyelv gyors mozgása ijesztette meg a kiszolgáltatott nőt. Jack, a dobberman nyalta a seggét.
- Ne! - kiáltott fel Edit.
- Nem tetszik? - kérdezte a Doki.
- Könyörüljetek rajtam!


ZigZag

ZigZag ZigZag ZigZag

SZEPT.
10.
2013

Beteglátogatóban 2. rész

Amikor másnap, azaz pénteken, újra felmentem hozzá a leckével, nem találkoztam össze Sanyival, és nem is zavartam meg semmiben. Viszont meglehetősen dühösnek tűnt, és egy pillanatra átfutott rajtam, hogy a tegnap történtek miatt, és rám haragszik. Hamar kiderült azonban, hogy nem erről van szó.
– Szakítottunk.
– Tényleg? Hogyhogy?
Közlése váratlanul ért, de egy kisördög ujjongani kezdett bennem.
– Ma egykor megint felugrott, és számon kérte, hogy mit járkálnak fel hozzám mindenféle pasik. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy én nemcsak egy kettes érettségire, hanem egyetemre készülök, és ehhez nem árt a folyamatos tanulás, de nem fogta fel. Ráadásul nem is miattad volt kiakadva, aminek talán lett is volna némi alapja, hanem valami hülye haverja miatt, aki kb. két hete táncolt velem egy bulin. Igazából fárasztottak már a hülyeségei, és most jutottam...


A gyönyör medálja

Aznap miniszoknyát vettem föl, meg egy feszes pólót. Melltartóról soha nem hordok. Melleim feszesek, és bár méretesek, mégsem lógnak. Jó érzés, amint lépteim ritmusát átvéve, egymáshoz simulva hullámzanak. Ezen minden férfi kiakad és bámulja, én meg kedvelem. Hosszú hajam kiengedve hullott vállaimra. Tudtam, hogy mohó férfi tekintetek kereszttüze fog ma is végigkísérni. De ez így van rendjén! Munkába menet tettem egy kis kitérőt. Először egy antikváriumba tértem be, ahol egy hetven év körüli férfi volt az eladó.
- Miben segíthetek, kisasszony?
Szinte röntgen szemekkel bámult rám, biztos voltam benne, hogy gondolatban le is vetkőztetett. Jót derültem, biztos voltam abban, hogy csak ennyi. Egy ilyen hetvenes vajon mit kezdhetne velem? Az a képtelen kérdés jutott eszembe, hogy mikor állhatott föl neki utoljára?


SZEPT.
9.
2013

Unokatesóm és én

Petinek hívnak, és a történet, amit szeretnék elmesélni, egy pár évvel ezelőtt történt. Ekkor feküdtem le először az unokatestvéremmel, Fannival, ami nekem minden téren első volt, ugyanis vele vesztettem el a szüzességem.
Egyikünknek sincs testvére, és csak 2 évnyi korkülönbség van köztünk, így szinte az egész gyerekkorunkat együtt töltöttük. Már gyerekként is gyakran játszottunk "mutasd meg mid van, én is megmutatom mim van" játékot, de ezt még csak gyermeki játéknak fogtuk fel. Később, mivel a szüleim sokáig dolgoztak, sok időt töltöttem náluk, ilyenkor ő "vigyázott rám". Ahogy teltek az évek, egyre inkább kezdett nekem tetszeni, mint nő. Nagyon szép lány volt, hátközépig érő szőkés - barna haj, kék szemek, formás, vékony alak.