A+ A-

Unokanővéremnek köszönhetem

Hát talán kezdem a legelején, egyrészt mert kisgyerekkorom óta rajongtam Orsiért, másrészt mert a szép emlékek mellett akadtak kínos pillanatok is,
amiken te is jót mulathatsz, ha felelevenítem. Milyen rég volt, te jó ég! Mintha egy előző élet lenne. Pedig csak 32 vagyok. Orsi 3 évvel idősebb nálam,
ami gyerekkorunkban és a tinédzser éveinkben meglátszott a lelki érettségünkön. Amellett, hogy imádtam őt, fel is néztem rá.
Amióta az eszemet tudom, Orsi volt nekem A LÁNY, mivel rajta kívül más lányokkal sosem mertem barátkozni. Ahogy idősödtünk, és évről évre nőiesedett,
én egyszerűen egy vonzó csajt láttam benne, aki iránt minden alkalommal lángra lobbanok, ha meglátok. Hosszú hullámos aranyszőke haj, hasonló árnyalatú gyönyörű világos bőr, kék szem, helyes arc... És a hangja! Angyalian szexi! Vékony alkata ellenére szép formásak a mellei, a feneke és észveszejtően kívánatosak a lábai. Ők nagyon messze lent vidéken laktak, évente egyszer - kétszer mentünk rokonlátogatóba, vagy néha ők jöttek hozzánk. Talán ebből kifolyólag nem éreztem a súlyát, hogy ő az UNOKANŐVÉREM. Főleg, ahogy teltek az évek, és egyre jobb nő lett belőle. Olyan, akivel talán életemben nem lehetne dolgom.
No de már megint ló lépésben gondolkodom! Kérlek, nézd el nekem ezen kis csekélységet kedves olvasóm! Cserébe vászonra vetítem néhány kínos pillanatom, amiket ígértem. Utazzunk hát vissza az időben oda, amikor 13 - 14 éves koromban Orsival és az anyjával vízi biciklizni mentünk. Náluk nyaraltam pár hétig. Akkoriban már javában vertem rájuk a farkam. Ohh mármint a fütyimet. Emlékszem sperma még nem jött, és föl sem állt, ám ha kitartóan dörzsölgettem a tenyeremhez hason fekve az ágyon, valami széplányra, de legtöbbször 40 körüli nőkre gondolva, apránként egyre jobb és jobb lett, míg egy idő után nagy nehezen mindig valamelyest megkönnyebbültem, és már nem éreztem további késztetést a mozdulatok ismételgetésére. Szóval néha napján már azelőtt is kenegettem Orsit és az anyját képzeletben, és miután azon a nyáron bikiniben láttam őket, hosszú éveken át bizony kiemelt szereplőivé váltak az efféle magánakcióimnak.
Leginkább az anyja. Ő egyébiránt az egyik nagyszülőm testvérének a lánya. Ennél mélyebben nem akarok belemenni, hátha a szüleink meg a többi rokon titkon szex történeteket olvasgatnak a szabadidejükben.))) Nehogy a végén gyanús tekintettel méregessenek, amikor legközelebb látogatóba megyek)))) Mondjuk nem lenne idegen dolog a családban, mert Orsi szülei is másod unokatestvérek, mint mi. No de ismételten ló vágtában gondolkodám! Ha minden igaz ott tartottunk, hogy Orsi anyja az egyik nagyszülőm testvérének a lánya. Erős, hogy őt is kúrnám! Mármint most már nem vagyok benne biztos, mert 60 fele jár. De régen jó nő volt!
Melle nem sok és arcra sem kifejezetten szép, de olyan fenékkel és combokkal rendelkezett, hogy szívesen közéjük tettem volna a makkost. Az első magömlésemet ő idézte elő, álmomban. Miközben bikiniben főzőcskézett a konyhájukban, dörzsölgetni kezdtem magam a fenekéhez. Nem ellenkezett. Engedte. Már nem először álmodtam vele, de mindig idő előtt fölébredtem, akkor viszont... hát akkor is fölébredtem, de ezúttal arra, hogy belefolyik valami a gatyeszomba, és a kukim kemény, mint a cövek. És hogy mi volt a kínos ebben? Hát csupán annyi, hogy mindez náluk történt, mialatt a szoba túlsó felében Orsi aludt. Ha csak nem színlelte, ahogy én a fal felé fordulva bújtatván el merevedésem. Azon oknál fogva bátorkodom feltételezni mindezt, mert röviddel ezután kiment a szobából, és a konyhából nevetgélést hallottam. Lehet, a takarómból állított kis sátramon nevettek. Nem akarok paranoiásnak tűnni, de amilyen pech áradat zúdult már rám életem során, bármit el tudok képzelni. (Ezt talán sosem tudjuk meg. Eddig valamiért nem éreztem késztetést rákérdezni, emlékszik - e ilyesmire.) Papír zsebkendővel, amennyire lehetett eltűntettem a szégyenjeleket az alsógatyámból, mielőtt a szennyesbe dobtam, és csak imádkozhattam, hogy az anyja ne vegye észre a foltot, amikor majd mosás előtt a kezébe veszi. És ez még semmiség ahhoz képest, ami előző nap történt, amikor vízi biciklizni mentünk. Vélhetően ennek köszönhetően ébredtem annyira kirobbanóan. Miközben a parton flangáltak mellettem bikiniben, ahol és amikor csak tudtam, igyekeztem újra és újra egy életre az emlékezetembe vésni domborulataikat, és amikor hanyattfeküdtünk, ki - ki a maga matracán, hát biz’ a lebuktam.
Sokszor járt a korsó a kútra ugyebár. Velem szemben, nekem kicsit srégen feküdtek egymás mellett, fölhúzott térdekkel, én meg alig talán két méterre tőlük. Úgy beláttam a lábuk közé, ahogy illik. Egy pillanatra leragadtam a döbbenettől a bugyijuk körül sokasával kiburjánzó pofátlanul méretes fekete szőrszálakon, és emlékszem innen egyenesen fölnéztem Orsi anyja szemébe, aki amikor összeakadt a tekintetünk, már nézett engem, tehát látnia kellett, honnan kaptam föl a fejem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2017. 07. 11. kedd 11:19
nekem tetszett a hossza is és nagyon izgató volt... 9p
#11 vakon54 2017. 06. 23. péntek 10:32
Nagyon jó!
#10 sunyilo 2017. 06. 16. péntek 19:59
Kicsit vontatott, de jó...
#9 gyuri0926 2017. 06. 9. péntek 07:23
A gumi miatt nem igazán tetszett
#8 cscsu50 2017. 06. 8. csütörtök 17:04
kicsit hosszú lében van
#7 Ickx 2017. 06. 8. csütörtök 00:10
Lassú, de talán fejlődőképes.

8P
#6 Zoy11 2017. 06. 7. szerda 18:08
nagyon jo
#5 sztbali 2017. 06. 6. kedd 20:40
Több a "rizsa" mint a tartalmi rész.
#4 listike 2017. 06. 6. kedd 17:05
Nagyon sok a körítés, ami levon az értékéből.
#3 tomi19 2017. 06. 6. kedd 15:47
Jó volt szép volt...
#2 A57L 2017. 06. 6. kedd 03:06
Ez szép lett.
#1 Törté-Net 2017. 06. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?