A+ A-

Akartam, hogy jól megdugjon

Amikor ezek a dolgok történtek, még volt kötelező katonai szolgálat. Mint annyi más fiatal fiú, én is bevonultam katonának.
Az alapkiképzés időszakában kezdődött az egész, akkor "mozdult meg a bogár" a fejemben, de ekkor még tiltakoztam ellene. A gépjármű telephelyen fegyver nélküli őrség volt, így itt lazábban mentek a dolgok, mint a fegyveres őrségben.
A végtelenül unalmas őrszolgálati órákat az őrbódéban elrejtett pornográfia segítségével próbáltuk izgalmasabbá tenni. Az első néhány szolgálatban csak nézegettem, és közben figyeltem, nem jön - e ellenőrzés. Később, amikor már tudtuk, hogy a tiszt soha sem jár körbe, csak rádióz, jobban bele mertem mélyedni a szakirodalomba.
Aztán az éjszakai órákban gyakran maszturbáltam a rám bízott gépek között, később már oda sem vonultam el, hanem a bódéban csináltam. Addig simogattam, izgattam magam, míg a heréim fájni nem kezdtek, és ekkor az asztal alá élveztem a linóleum padlóra.
Egy ilyen éjszakai farokverésbe egyszer úgy belefeledkeztem, hogy nem vettem észre a szomszéd őrt, aki nagy bátran átjött dumálni. Ott állt az üvegajtónál, és nézte, ahogy izgatom magam egy magazinban pózoló cicababára.
Mikor észrevettem, zavartan felugrottam, és felhúztam a nadrágom. Erre ő elmosolyodott, és mondta, hogy nyugodtan fejezzem be, de ha akarom, ő is szívesen segít. Ha gondolom, le is szopna. Tiltakoztam ugyan, de nem akadtam ki ezen. Magam is meglepődtem. Beszélgetni kezdtünk a szexről, és ő elmondta, hogy a gimiben már volt egy barátja, akivel néha szexelt, és én szimpatikus vagyok neki - bár nem ezért jött át - felajánlotta, hogy segít rajtam. Megköszöntem, de elutasítottam, mondván, én a lányokat szeretem.
A következő őrszolgálatig ki is ment a dolog a fejemből, amikor azonban este előkerültek az újságok, az addig elkerült homo oldalakat is megnéztem, és azon gondolkoztam, milyen lehet egy fiúval. Így telt el több hónap.
Aztán másik laktanyába vezényeltek. A honvédséghez hűen, itt sem volt túl izgalmas az élet, ez már az elején kiderült. Mihelyt megmelegedtünk, őrszolgálat következett itt is. Szerencsére a lazább, a telephely. Akkor lepődtem meg igazán, amikor az eligazításon megismertem Zsoltot. Így hívták a srácot, aki szexuális segítséget ajánlott néhány hónapja. Most örültem neki. A nap nagy része itt is a szexújságok nézegetésével telt, majd sötétedés után elővettem a farkamat, és lassan maszturbálni kezdtem. Már közel jártam az orgazmushoz, amikor egy embert láttam közeledni a lámpafény határán. Gyorsan rendbe szedtem magamat, de a nadrágomon levő dudort nem tudtam eltüntetni. Zsolt volt az. Mikor végignézett rajtam, mosolyogni kezdett.
- Már megint rosszkor jöttem? - kérdezte, és ágyékom felé biccentett.
- Igen - válaszoltam röviden, majd akkorát nyeltem zavaromban, hogy ő is meghallotta.
A szeme furcsán megcsillant, majd huncut mosollyal a szája sarkán azt mondta.
- Most sem kell a segítségem? Nem kell viszonoznod!
Fantáziám meglódult, kíváncsiságom elhatalmasodott, agyam lázasan járt, majd arra gondoltam, hogy úgysem mondja el, veszteni valóm meg nincs, hátrébb, a gépek közt pedig észre sem vehetnek, tehát minden adott. Pár másodpercnyi töprengés után igent mondtam.
Zsolt kifordult az ajtón, én is kiléptem utána. Megálltam mellette, megfogtam a karját és mondtam, hogy tudok egy nyugis helyet, és megindultam vele. Az utolsó gépek mögött volt egy beton lépcső a tetőre. A lépcsőforduló sötétben volt, és elég magasan, hogy belássuk a telephelyet. Mikor felértünk, szembe fordultam vele. Helyes fiúnak láttam. Kimondottan tetszett. Ezért is engedtem a kérésének, hogy csókoljam meg. Bár először idegenkedtem, de aztán belemelegedtem. Nagyon jó volt csókolózni vele. Aztán kioldotta az övemet, kigombolta a nadrágomat, és elővette a farkamat, ami keményen állt, és erőből megmarkolta. Fájt, de valahogy izgató volt. Először elhúzódtam, de aztán hagytam magam. Mondtam neki, hogy ez az első, mire ő megnyugtatott, és megígérte, hogy jó lesz. Letérdelt elém, majd finoman megcsókolta a makkomat, aztán óvatosan bevette az egészet, és amikor a faszom a szájába volt, húzta hátra a fitymámat. Már itt majd eldurrantam. Nagyon jól szopott, így hamar a szájába élveztem.
Ezután az eset után minden héten csináltuk, és nem csak őrségben. Mindenki megkapta, amit akart, és nem volt probléma.
Másfél hónap múlva áthelyeztek a gyengélkedő szolgálatra. Legnagyobb meglepetésemre Zsolt a harmadik napon bekerült ide, mint beteg. Gyakorlatozás közben ínhúzódása lett, itt ápolták. Külön szobában, a másodikon. (Az elsőn telt ház volt. )
A kötelező esti lázméréskor viccesen megkérdeztem, esetleg a popsijába mérjek - e hőt. Azonnal igent mondott, gyorsan letolta a pizsamáját, és elém tárta a seggét. A látványtól rögtön felizgultam és gondolkodás nélkül, szinte reflexből megnyaltan egy steril hőmérőt, és lassan feldugtam neki. Halkan nyögött, én pedig mozgattam benne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2017. 07. 16. vasárnap 05:51
izgalmas lett... érdekessé tetted számomra 9p lett
#5 cscsu50 2017. 06. 8. csütörtök 16:47
nem tetszett
#4 veteran 2017. 06. 7. szerda 10:01
Lényeget elsietted.
#3 91boy 2017. 06. 7. szerda 05:25
Egész jó kis történet smile
#2 A57L 2017. 06. 7. szerda 04:07
Nem lett jó.
#1 Törté-Net 2017. 06. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?