Hírek

SZEPT.
26.
2013

Laci

Klári eltűnődve ült a gépnél. Már csak egy kattintás választja el a regisztrációtól... De ez talán a legnehezebb. Görcsbe rándul a gyomra a tudattól... Végül mégis ráklikkel az OK gombra. Pár perccel később már ott virít az adatlapja a képpel, amin csak a szemei láthatóak.
Hogy jutott el idáig?- kavarog a fejében, habár az elszántság, már csak nyomokban hagyja még élni a gondolatot.
Világ életében szerény, egyszerű és már-már prűd nevelést kapott. Az anyjával sosem beszéltek a szexről, a szülei házassága korán megromlott, majd az apja le is lépett, amikor épp 10 éves volt. Utána anyja többé nem kezdett férfival... legalábbis ő nem tudott róla.
Viszont éppen eleget hallgathatta, hogy minden férfi szemét disznó, és hogy egy nő csak magára számíthat.


SZEPT.
25.
2013

Túra barátokkal

Nem gondoltam volna, hogy a fantáziámat hónapokig izgató eseményeknek leszek tanúja, amikor Péter barátom felhívott azzal, hogy mennyünk el egy magashegyi túrára. Mikor mondtam neki, hogy hívja fel Laci barátunkat, örült az ötletnek, de néhány perc múlva visszahívott, hogy Laci sajnos nem ér rá, de a társaságunkba tartozó felesége, Ági viszont szívesen jönne velünk, amin egy kicsit csodálkoztunk, de végül is elfogadtuk. Így kialakult a csapat, Péter tizennégy éves fiával, Gergővel kiegészítve. Két sátorral vágtunk neki a déli Alpoknak, de a nagy hőség miatt még a magasabb hegyekben sem számítottunk nagyon hidegre.
A túrát négy naposra terveztük, és a költségek miatt igyekeztünk nem hivatalos kempingekben táborozni, hanem védettebb helyeken táborozunk. Mivel évek óta egy társaságban mozogtunk, ezért nem okozott gondot a felosztás Ági Gergővel, én pedig Péterrel...


A mostohabátyám

Végzek a reggelivel, a konyhapultnál támaszkodom, a hátam mögül meghallom a bátyám papucsos lépteit. Épp készülök megfordulni, amikor érzem, hogy átkarolja a derekamat.
- Korán kidobott az ágy? - suttog a fülembe. Mély hangja érzéki, zene fülemnek. Ő majdnem húsz éves, én tízennyolc, mégis érettebbnek érzem a koránál.
- Csinálok neked is reggelit - mormolom. Nem akarom kimutatni milyen erős hatással van rám, ha csak a közelembe ér, azonnal felszökik bennem a vágy. Ketten élünk a negyedik emeleti lakásban, a szüleim külföldön dolgoznak, havonta egyszer jönnek haza. Rendesen viselkedünk, megbíznak bennünk, nem okozunk csalódást. Egyébként is hazaköt az iskola, így a mostohatestvéremmel közösen alkotunk családot. Ám a mi kapcsolatunk különleges.


SZEPT.
24.
2013

Decameroni este 2. fejezet

- Na, ki lesz a következő? - kérdezte Szveti. Megállapodásuk szerint, aki az első beszámolót tartotta, kijelölheti a következőt. Szveti Dodót választotta, bár ketten Kukit javasolták. Dodó szabadkozott.
- Legyen inkább Kuki a soros, mert más körülmények között, de velem is majdnem úgy történt minden, ahogy az előző este Szveti mesélte. Szveti után még azt hinnélek, hogy én csak kitaláltam az egészet.
- Nincs kegyelem. Igaz, jó zamatú vörösbort hoztál, de a döntést meghoztuk, kezdheted a szöveget - mondta Kuki, és húzott egyet az üvegből. - Ha bátorság kell, ihatsz te is az üvegből. Azzal folytatta az ivást. Dodo megadta magát.
- Tudjátok, a mi kisvárosunk igazi iskolaváros. Több középiskolába csak lányok járnak. Gimnazista koromban hol az egyik, hol a másik lányiskolával rendeztünk közös ünnepséget. Előfordult, hogy vegyes kórust alakítottunk, és...


Kedves naplóm

Jó pár hónap eltelt Gáborral való szeretkezésem után, vagy inkább dugás után, és már nagyon hiányzott a dolog, de nem találtam olyan pasit, akit beengednék a szentélyembe. Aztán megismertem egy lányt Nikit, szintén a neten, akinek tetszettek a képeim, és szeretett volna ismerkedni, ami nem volt ellenemre, és rövid levelélváltások után találkoztunk is szintén nálam. Nagyon csinos lány volt 20 éves, rövid barna haj, pici, de formás ciciket engedett sejtetni kivágott blúza. Rövid szoknya volt rajta, és hűvös őszi nap révén, egy picit vastagabb harisnya. Már előre kikötötte, hogy nem szexelni akar velem, csak barátkozni. Mivel a travi életemben nem voltak barátaim, így örültem, és nem bántam, hogy nem lesz szex, bár traviként nem is dugtam volna meg, de "hétköznapi" pasiként szívesen jártam volna vele. Értelmes, okos lány volt, egy közeli kis faluban lakott.


SZEPT.
23.
2013

Kinga a pillangókisasszony - tinivel szexelni

Feleségem unokahúga gyönyörű kislányt szült a férjének, aki azután rövid úton elhagyta őt is, meg a lányát is, vissza se nézett.
Mivel nem ment férjhez újra, így a kis Kingának nem volt apukája.
Csak az anyuka, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolataiban látott férfit a családban.
Pont ezen rendszertelenség miatt többször vigyáztunk rá mi is, míg kicsi volt.
Mivel én nem vagyok túlzottan társaságba vágyó ember, így gyakran maradt rám a feladat, hogy vigyázzak Kingára, míg a feleségem, meg az unokatestvére "bulizni mentek". Azért is teszem idézőjelbe, mert nem szeretném befeketíteni őket.
Ezek inkább beszélgetős, társasági alkalmak voltak barátokkal, ismerősökkel és nem az italozáson vagy a táncon volt a hangsúly.


Átváltozás 2. rész

...Néha csak a szerencsén múlt, hogy épségben hazaértem. Zavarodott voltam, a fejem zúgott, a füleim dübörögtek.
Ruhástól szédültem ágyba, a nagyméretű ágyba, amelyet imádott feleségemmel osztok meg. Görcsösen rázta a zokogás egész testem, a párna pár perc alatt átázott a könnyeimtől. Hangosan zokogva csak annyit tudtam nyökögni – miért... MIÉRT...? Markoltam az ágyneműt kínomban és keményen püföltem az ágyat... Aztán szép lassan a fáradtság felemésztette dühöm, és összegörnyedve légzésem lassan csitult, majd elaludtam.
A bejárati ajtó hangjára ébredtem, amint becsukódik. Az ablak felé fordítva fejem a hajnali derengést azonnal érzékeltem, gyűrött arccal, hunyorogva próbáltam az éjjeli szekrényen álló óra digitális jeleiből kisilabizálni az időt... Még mindig zúgó fejjel ismertem fel lassan a számokat: még 5 óra sincs...