Hírek


OKT.
3.
2019

Gyakornoklányok

Igaz történések alapján, de nevek megváltoztatásával, hasonlóság csak a véletlen műve lehet.
Karrierem közepén jártam, nagyhírű multi cégnél, az emberek jöttek mentek körülöttem az évek alatt. Magam sem tudom, hogyan de bizalmi emberkévé váltam egész tűrhető fizetéssel. Minap megkeres az igazgató, hogy volna egy nekem testhez álló feladat, ami bizalmas is egyben. Érdeklődve hallgatom, szóval a központba kellene titkárnőket toborozni, de nem csak titkárnői állást kellene a lányoknak betölteni, - érdeklődve hajolok felé, hanem mit is- kérdem?
Jól értem? - okos kurvákat akarnak a kintiek, valahogy úgy mondja. De én teljes alkalmatlan vagyok erre, nős is vagyok, meg hát nem egy Adonisz az biztos. Ép ez a lényeg mondja, a vén kujonok néha szeretnének szép egészséges pipi húst, - érted már. Csináld meg mondja, te jó vagy ebben. Hazafele a kocsiban, úgy döntők megcsinálom, de nem pont az ő szájízük szerint.


Naiv fiú a nudista strandon

Prológus.
Nem magamtól, és nem is egyedül kezdtem el nudizni. Nem vágytam rá, hogy meglátogassak egy ilyen strandot, de ha eszembe jut, akkor sem lett volna hozzá bátorságom. A legjobb (és az egyetlen igazi) gyerekkori barátom, Zoli viszont nudista volt. Pontosabban a szülei voltak megrögzött naturisták, őt pedig eszerint nevelték. Hétvégéken, ha az időjárás megengedte, rendszeresen kiruccantak a délegyházi nudi strandra, és nyaralni is mindig naturista kempingekbe jártak. A barátomnak csak egy baja volt ezzel az egésszel, hogy általában egyedül érezte magát, nem nagyon akadt játszópajtása. Amúgy tetszett neki, jól érezte magát és csupa jót mesélt a nudizásról. Ő kért meg, hogy járjak el velük én is, mert szeretné, ha lenne kivel játszania. Őszintén szólva semmi kedvet sem éreztem ahhoz, hogy meztelenül strandoljak, de tudtam, hogy fontos neki és nagyon komolyan kéri.


OKT.
2.
2019

Cathy kalandjai 6. rész

Ami eddig történt: Cathy, a vörös hajú főszereplőnk, két hetet tölt el a Stevenson családnál Észak Karolinában mint házvezető és bébiszitter. Mialatt a szülők úton vannak, ő felügyel a 18 éves ikerpárra Joannára és Stanre.
Miután Cathy leleplezte Stant, amint az napozás közben kileste őt, tervet kovácsolt az elcsábítására. Hasonló tervet készített Joanna vonatkozásában is azután, hogy Cathy kileste a lányt a tusolóban maszturbálás közben. Még azon az estén megszerezte magának Stant, és ahogy várható volt, az ágyban landoltak.
A rákövetkező estén Joanna volt soron, akivel Cathy egyedül maradt. Egy kellemes csajos estén Cathy bevezette Joannát a leszbikus szerelem titkaiba.
Stan eközben szintén nem tétlenkedett, az estét és az éjszakát gyerekkori barátjával Avával töltötte, aki szerelmet vallott neki.


Nancy történetei - Élménymesélések: Huncutkodás az első fiúval

Cseperedtünk szép lassan felfelé és a szexuális kíváncsiság egyre fokozódott bennünk. Már 7. osztályosok voltunk, 13 évesek kb. A fiúk egyre jobban hencegtek magukkal, ki mennyire menő, mennyire izmos, sportos, sármos. Mint az állatvilágban, tetszelegtek nekünk nőstényeknek, hogy kiket kell majd válasszunk. Persze nem családalapítás a cél, csak elcsattan az első csók, esetleg meztelenre vetkőzünk. Már ilyen korban is menő az, ha valakinek van barátnője, persze a maga komolyságával. Ekkor még nem öltöztünk miniszoknyába és öltöztünk csipkés fehérneműbe, ami kilátszódott, ha lehajoltunk. Bemelegítő, póló, egyszerű lányéletet éltünk.
Persze mint minden lányt, engem is érdekeltek a fiúk, nem akartam lemaradni semmiről, hogy nekem ne legyen pasim, táncpartnerem, és egyéb titulust kapó fiú társam. De nem erőltettem semmit. Voltak helyes kis kölykök az osztályban és más osztályban is.


OKT.
1.
2019

Popsiba :)

Eljegyzési évfordulót ünnepeltünk, amikor a kelleténél többet ittam otthon náluk, és még a kis mennyiség is kiütött, mert akkor ittam életemben először.
Volt neki egy kisebb meglepetésem, volt ilyen bugyim, ami teljesen hálós és ha felveszem megfeszül a fenekemen és a puncim is nagyon jól kirajzolódik benne.
Kiment valamiért a konyhába, én addig gyorsan bebújtam az ágyba, és csak ez a bugyi volt rajtam.
Bejött, bebújt mellém az ágyba és szorosan hozzám bújt, mert mi mindig úgy alszunk el.
Ekkor fedezte fel a fehérneműt, és tényleg nem tudta, hogy milyen lehet és arra kért mutassam meg neki.
Nehézkes volt a felkelés, mert a fejemet sem bírtam el a sok ivászat miatt, de sikerült, legalábbis csak annyira hogy négykézlábra tudjak állni, fejemet a takaróba temettem és gyönyörűen bepucsítottam neki, így téve láthatóvá mindent amit látni akart.


Annabelle éjszakai játéka

Fordítás
Lágy szellő fújt a meleg déli éjszakában, Annabelle kint sétált a sötétben. Kissé hűvös volt és a piros topja rátapadt a melleire.
A melltartója és a bugyija kezdett egyre kényelmetlenebb lenni. Körülpillantott van - e valaki a közelében. Ők egy eléggé nagy dohányültetvényen éltek, ami már a polgárháború óta a családjuké, így most nem a megszokott környezetében volt,de ott mindig a szolgák és a gyerekeik jártak - keltek, akik sohasem látták eddig a testét vagy más dolgokat. Most egy kis magányra volt szüksége. Levette a nyirkos, fehér bugyiját a ruhája alól, majd felnyúlt és kikapcsolta az összeillő melltartóját. Talált egy kis széket és leült. elkezdte simogatni a naponta fazonra igazított punciját.


SZEPT.
30.
2019

Beteljesült vágy

A kanapé nagyot nyikkan, ahogy belevágódom a közepesen elnyűtt párnái közé. Elégedett sóhajjal hajtom hátra a fejemet lehunyt szemmel. Kimerülten az egész napos strandolástól a családi szabadság első napján. Hallom, ahogyan Rita, a kedvesem szokásához híven nem túl lelkesen motoszkál a bérelt lakásunk konyhájában, valószínűleg vacsorának valót keresve, majd mikor nem talál azonnal ehetőt, borzasztó átkokat szórva lát neki szendvicset gyártani. A helyzet az, hogy ez az én felvállalt feladatom az év szürke hétköznapjain, de megmondtam, a nyaralásunkkor ez nem így lesz. Ezen kijelentésem nem aratott indulás előtt nagy sikert, de hát néha férfinek kell lenni, a teremburáját, he!
- Api, nagyon fáj a fejem! – nehezedik rám egy ötven kilónyi, bársonyos, de a szokásosnál melegebbnek tűnő test. A nevelt lányom lopakodott hozzám és öt évnyi szokásának megfelelően csüccsen az ölembe.


Az otthonban 2.rész

A váratlanságával és szenvedélyességével elbódító szituáció teremtette meg tehát a naplóírás ötletét. Persze folyamatosan ott motoszkált bennem a kérdés, hogy Éva nővérnek mi örömet tudna ez szerezni, de egyelőre elhessegettem a gondolatot. Majd úgyis megtudom tőle. Az emlékek felidézése, történetté formálása pedig a magam számára is igazán fontos, kellemes időtöltésnek ígérkezett az otthon napi rutinjában. Az eset után persze napokig nem tértem magamhoz, szinte évtizedeket fiatalodtam. Reggelente úgy állt a farkam, mint ifjú koromban, és Éva nővér pinájának emlékére jól kivertem magamnak. Noha az interneten tömkelegével találhatóak pornóoldalak, nem tudtak érdekelni mások baszásai. Ám Éva nővér elképesztő hatást tett rám: volt, hogy naponta háromszor is kézbe vettem a szerszámom, és rendes adag gecit lőttem ki minden esetben. No de hogyan tovább? - gondolkodtam.