A+ A-

A Csillagszemű

Jó vele aludni. Az egyetlen egész-éjszaka-ölelős pasim. És olyan finom szaga is van. Könnyű, szinte felhőszerű paplan, finom szövésű paplanhuzat, és két ölelő erős, szőrös férfikar. Életem végéig ellennék itt…
Sötét van, az éjszaka közepe lehet, de én felébredtem. A hátamon fekszem, és erősen fáj a hasamnál. Beletelik néhány pillanatba, mire rájövök, a karja súlya nyomja a hasamat. De nem akarok kiszabadulni az öleléséből, így csak feljebb húzom a tenyerét, a bordáim majd megtartják, és helyreáll a világ rendje. Hallom a lélegzetén, hogy megébredt a műveletre, a tenyerét immár magától húzza felfelé, egészen a mellemig, és lényegében alvás közben elkezdi morzsolgatni a mellbimbómat. Azok azonnal megkeményednek az ismerős érintésre. A reakciómat észreveszi, és egy apró, csodálkozó nyögést hallat. Tetszik neki. Nekem is, ahogy kényeztet. Nagyot sóhajtok, és érzem, hogy minden idegszálam kisimul, olyan jó nekem most.
Ő élvezettel tovább morzsolgatja, cirógatja a melleimet, immár a trikó alá bebújtatva kezét. Finom, sima a tenyere, a meleg testének közelsége egészen felizgat. Érzem, hogy a szeméremajkaim is elkezdenek megtelni vérrel. Felsóhajtok. Egy kicsit közelebb bújik hozzám, odanyúlok a kezemmel, és elkezdem simogatni a farkát, érzem, ő is keményedik. Miközben a vállamat csókolgatja, kezével végigsimogatja a hasam, a csípőcsontomat, a combtövemet, és a szeméremdombomat. Nem is értem a kezek kavalkádját, lényegében félálomban, még mindig csukott szemekkel pettingelünk. A boxershortján keresztül simogatom, majd becsúsztatom a kezem a nadrágba. Alig tudok ellenállni a kísértésnek, hogy azonnal a számba vegyem, de ő lép először. Átöleli a derekam, és szenvedélyesen szinte magába húz háttal, kiskanál pózba. Ösztönös szinkronban húzom fel az egyik lábam, és fordulok oldalra, miközben ő már húzza is félre a bugyimat, keresgetve a bejáratot. Annyira felizgatott, hogy könnyedén becsusszan két ujjal, én pedig hangosan felnyögök. A vállamat és a hátamat csókolgatja, a másik kezével próbálja lehúzni a trikómat. Segítek neki. Most a bugyi jön, de nem túl türelmes, csak az egyik lábammal tudok kibújni belőle, ő már fordít is hasra. Tovább ujjaz, és elindul a hátamat csókolgatva a gerincem mentén lefelé. A hátam amúgy is hiper-érzékeny, az ujjaival amit csinál, az viszont világbajnok. Egész lassan csavargatja, húzogatja hosszú ujjait ki-be. Aztán kőkemény iramra kapcsol, és szinte durván döngeti a vaginámat. Szinte tocsogok a saját nedvemtől.
Néhány perce még békésen aludtunk, most pedig teljes az őrület: az éjszaka közepén félálomban, kimelegedett testtel zihálok, nyögdécselve a párnába temetem az arcom, annyira fel vagyok ajzva. Ő ugyanígy, csak épp párna helyett a fenekembe temeti az arcát, és ott nyal, ahol ér. Iszonyatosan buja érzés. Szinte széttépi a fenekem, az ujjai és a nyelve mindenfelé bolyonganak, a fejem búbja is lúdbőrözik, annyira jó.
Feltérdel, gyorsan kibújik a szexi boxershortjából. Már annyira akarom magamban érezni a kő kemény farkát, hogy szinte hanyatt vágom magam. Észreveszem, hogy a bugyim még mindig ott himbálózik az egyik combomon, de most sincs idő lehúzni, már csusszan is belém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 06. 2. kedd 04:58
Közepes írás.
#7 listike 2015. 04. 13. hétfő 07:57
Ez tökéletes volt. 10pont.
#6 feherfabia 2015. 04. 11. szombat 04:47
Nagyon szép!8P
#5 papi 2015. 04. 10. péntek 20:22
Nagyon tetszik.
#4 deajk2008 2015. 04. 10. péntek 08:54
nagyon jó lett 8p... folytasd
#3 veteran 2015. 04. 10. péntek 08:24
Nagyon jó. 10p.
#2 Andreas6 2015. 04. 10. péntek 08:06
Tökéletes, gratulálok!
#1 Törté-Net 2015. 04. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?