Szingli pörgés 4. fejezet - Elvadult vágyálmok 11. rész

Szavazás átlaga: 5.38 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 12.
Hossz: 22 422 karakter
Elolvasva: 442 alkalommal
Elérkezett a szerda este, a várva várt március 15-ei hosszú hétvége nyitánya. Lorenáék a vasárnap kivételével, végig akarták bulizni az egészet, ám nem tudták eldönteni, hogy a Dokkban, a Studióban vagy a Pinkben kezdjék. Kisebb vitatkozás után úgy döntöttek, meglátogatják a Dokk ”Modern Tánczene Classic” partyját, mivel a Studio hasonló estjén már kétszer is voltak, a Pink classic rendezvényére meg majd valamikor máskor mennek.

Lorena és Timi egy lábbal egymás combjai közé állva, a Cream című dalra táncoltak önfeledten, mikor Vivi rájuk talált. Innentől kezdve hármasban folytatták együtt a bulit. Közben Lorena sűrűn nyomkodta a telefonját: Klaudiának írogatott, aki ott kóválygott valahol a szórakozóhelyen.
A coronitás afteren, Lorena egy izmos, rövidre nyírt sötét hajú, éjszínű szemű, Marcell nevű sráccal mulatott felszabadulva, mialatt a másik két lány a kanapén ült a fiú haverjaival. A nő a férfi csípőjéhez emelte a halvány fekete, kis lyukú neccharisnyanadrágba bújtatott jobb lábát, amelyet táncpartnere megragadott, s maga mellett tartott valameddig. Marcell megpörgette a csajt, hogy az hátával-fenekével elé kerüljön.
– Kurva jól mozogsz – súgta hozzásimulva – És egy nagyon vonzó, nagyon dögös csaj vagy.
– Igeeen. Mondták már páran – értett egyet hátranézve, mosollyal az arcán a lány.
Eközben Vivien már a fehér pólót viselő, sötétbarna hajú-szemű Robival smárolt, Timi pedig a bal keze fél ujjú, éjsötét csipkekesztyűbe csomagolt ujjait, lassú pókjárásban végigvándoroltatta a fekete-szürke inget viselő, barna hajú, zöld szemű Gábor egyik combján, hogy azok végül a péniszén állapodjanak meg. Lorena feléjük nézett. Még látta ahogy a szőkeség a férfi lábai közé hajol, ám nem tudott tovább mozizni, mivel Marcell hirtelen az ölébe kapta. Nevetve lovagolta a levegőben a srácot, ki nem sokkal később az arcát kezdte csókolgatni. A férfi lerakva a nőt, egyre jobban nyomult. Lorena észrevette, hogy szürke felsőjének spagettipántja lecsúszott a jobb válláról, majd Timiék felé pillantott. Figyelte , illetve a barátnőjét, pontosabban annak csak egyetlen látható testrészét, a kezét, amint az felnyúlva a férfi arcát simogatja. Eszébe jutott Klaudia, megigazította pántját, aztán elnézést kért táncpartnerétől. A kanapé előtti asztalhoz sétált, utána kivette táskájából a mobiltelefont.
– „Gyere a női mosdóba! ” – állt a pár perccel korábban érkezett üzenetben.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.38 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2023. május 7. 10:50
#7
Az análszex igen is izgató dolog tud lenni...
2
veteran
2023. április 12. 04:29
#2
Ez már nem élvezhető.
0
T
Törté-Net
2023. április 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1