FEB
18
2013
FEB
15
2013

Játszótárs

családi

Most júniusban fejeztem be az általános 8 osztályát. Még jóval az iskola befejezése előtt apám unokatestvére írt, hogy a Főiskolára jönne továbbképzésre, s hogy azalatt lakhat-e nálunk? Szüleim természetesen meghívták, s nemcsak őt, hanem a lányát, az én unokatesómat is, aki szintén 15 éves, de én májusban, ő októberben született, ezért csak a hetediket fejezte be. Július elején meg is érkeztek,másnap a néni (nevezzük Nóri néninek) elment a főiskolára,az őseim dolgozni, nekem pedig azt adták feladatul, hogy mutassam meg Egert Kittynek. Délelőtt elmentünk a várba, a minarethez, megmutattam (kívülről) a színházat. Aztán ebéd után le akart menni a strandra, pedig a nyár kevés hűvös, borongós, esőre hajló napjainak egyike volt akkor. Azért nem vettem el a kedvét, úgyis meleg a strand vize, nem fogunk megfázni, legfeljebb napozni nem lehet. Amikor kijött a női...

*  *  *

Lilla és Bea nyaralása

leszbi, nyaralás, leskelődés

Lilla a nagy franciaágy közepén feküdt. A szobában egészen sötét volt, szinte csak sziluetteket lehetett látni a félhomályban. Lilla alig mozdult, kezei maga mellett, térdei felhúzva, combjai lágy terpeszbe nyitva kínálták fel legérzékenyebb, legintimebb testrészét. Bea oda akart lépni, de nem tudott. Kénytelen volt végignézni a történéseket. Egy fiatal lány, kinek haja göndör zuhatagként borult alá, Lilla lába között ténykedett. Lassan, érzékien, ráérősen. Bea nem látta tisztán, de tudta, érezte, mi történik. Az árnyékként kirajzolódó alak finoman, de kérlelhetetlenül nyalta Lillát, aki láthatóan nem tudott, vagy ami még szörnyűbb: nem is akart ellene mit tenni. Teste meg-megfeszült, kemény mellbimbói az égnek meredtek, fejét kéjes sóhajok közepette ide-oda forgatta az ágyon. Bea meg sem bírt moccanni, de minél erősebben próbált odamenni hozzájuk, Lillát annál...

FEB
14
2013

Érzéki masszírozás

hetero

Régóta tervezgettem, hogy elmegyek egy masszőrhöz, mert a munkám miatt sokat fájtak a vállaim, és a hátam. Úgy gondoltam a masszírozás segíthet enyhíteni a kellemetlen érzéseket.
Ismerőseim ajánlottak egy hölgyet, aki délutánonként maszekban vállal masszírozást. Felhívtam, időpontot egyeztettünk, és lementem hozzá. Zsuzsa kb. 40 éves hölgyemény volt, aranyosan, kedvesen fogadott, és jól meggyúrt, így megbeszéltük, hogy hetente egyszer megyek hozzá.
Már több mint egy hónapja heti szinten jártam hozzá, amikor elérkezett az a bizonyos heti masszírozás. Már nagyon vártam, hiszen amióta hozzá jártam teljesen ellazított – minden értelemben.
A szokásos módon kezdődött, alsónadrágban hasamra feküdtem, egy törülközőt rádobott a hátsomra, és elkezdett masszírozni, a vállaimat, a hátamat, ami nagyon jól esett.

*  *  *

Efeboszok a tóparton 2. rész

homo

Hihetetlen erővel tört rám az izgalom a csodálatos látványtól, a szívem a torkomban dobogott, a kezem úgy remegett, hogy alig tudtam fotózni, hiszen szinte kéznyújtásnyira hevert előttem ez a három gyönyörű, meztelen kamasz fiú; láttam, ahogyan erőtől duzzadó, kemény fütykösükön mind gyorsabban siklik fel-alá szorosra zárt tenyerük, a társaik ágyékára tapadó tekintetük elhomályosul, szép arcuk a kezük minden mozdulatára megrándul a gyönyörtől, hallottam hangos lihegésüket, mely hamarosan heves zihálásra váltott át, ahogy hullámzó mellkasuk egyre gyorsuló ütemben emelkedett-süllyedt a felfokozott izgalomtól, és a kielégülés utáni mohó vágytól.
Éreztem, hogy ágaskodó farkam szinte átdöfi a fürdőnadrágomat, mert észrevettem, hogy a fiúk makkja már bíborvörösen bukkan elő a hátrasikló fityma rejtekéből, herezacskójuk összehúzódva meg-emeli...

*  *  *
FEB
13
2013

Egy asszony családi nyaralása - Harmadik nap

gruppen, nyaralás, férj-feleség

7
Reggel hamar felébredtem, nem tudtam aludni. Izgatott voltam, feldobott. A tegnapi napra gondoltam, amikor is a régi, szemérmes, elfogódott asszonyból egy szexmániás, ellenállni nem tudó szexre vágyó nő lett. Géza, Zoli, a nyilvános wc...eszembe jutva már kora reggel éreztem a sajgást lábaim között. Harcolt egymással a szemérmesség és szégyenlőség a kéjérzéssel és az utóbbi győzött.
Férjem még horkolt mellettem, kilopóztam a zuhanyzóba és letusoltam. Mikor végeztem már mindenki ébren volt. Mikor megláttam Gézát elfogott a vágy a nagy farka után, ő ezt észrevehette, mert vigyorogva kacsintott rám. Ma Géza és a férjem egész napra elmennek, hazaviszik Pétert. Reggeli után indulnak is.

*  *  *

A BMW

hetero

A gyönyörű, új BMW óvatosan kanyarodott ki az útra. A kocsi csillogott a reggeli napsütésben, minden más jármű elhomályosult a környezetében. A járókelők utána fordultak, amint szép lassan végiggördült az úton.
Simon már nem tudott megállni, az aprócska Ford Fiesta gyorsan vágott ki a mellékutcából. Csak a lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. A totális karambolt sikerült ugyan elkerülniük, de a Fiesta nekiütközött a BMW sárhányójának.
Egy nappal később Simon begördült a BMW-vel a szerelőműhely elé. Kiszállt, becsukta az ajtót, majd bement az irodába. Az íróasztalnál ülő hölgy felvette az adatokat, behívta a főnököt, aki szívélyesen üdvözölte Simont, majd együtt kisétáltak a járműhöz. A szerelő egyből látta a csúnya karcolást és horpadást a jobb első sárhányón.

FEB
12
2013

Szamócázás az erdőben

hetero, leskelődés

Amikor egy június végi forró délután elindultam a közeli erdőbe szamócát szedni nem tudtam még, hogy Melinda és Tamás létezik. 13 éves voltam, s nyaralások előtti hetet igyekeztem jól beosztani, melybe játék, segítés, szórakozás egyaránt belefért. Köztük a szamóca szedés, amivel édesanyám szerint " jól megbolondítjuk" az általa befőzött eperlekvárt. Pár kilométert mentem a bringával, majd a szokásos fához támasztottam le és próbáltam visszaidézni az előző évi lelőhelyeket. Két bicigli állt ott egy másik fánál egymáshoz támasztva. Úgy látszik ma megelőztek és nincs szerencsém. Az erdő - amolyan ártéri erőd volt a Kisduna kanyarulatainak ölelésében: égerekkel, nyárokkal, büszke tölgyekkel, dús aljnövényzettel, tisztásokkal. Örömmel láttam, hogy szépen telik a befőttesüveg és egyre beljebb merészkedtem. A tisztáson láttam meg a párt. A...

*  *  *

Efeboszok a tóparton 1. rész

homo

A part mellett hirtelen vidám kiáltozás és jókedvű nevetés zaja ütötte meg a fülemet, úgy tűnt, hogy fiatal srácok felszabadult zsivaját hallom, de a sűrű nádtól egyelőre még nem láthattam semmit. Közelebb érve észrevettem, hogy a vízpart a nádas karéjától övezve félkör alakban öbölszerűen kiszélesedik, onnan érkeznek a fiúhangok, ám az embermagasságúnál is nagyobbra nőtt növényzet mindent eltakart, így hiába igyekeztem, képtelen voltam felfedezni a hangok gazdáit. Elfogott a kíváncsiság, fel-alá járkáltam, míg végre hosszas keresgélés után egy alig észrevehető, keskeny ösvényt fedeztem fel az áthatolhatatlannak tűnő rengetegben, eddig már legalább négyszer-ötször is elsétáltam mellette, mégsem láttam meg, úgy megbújt a sűrű rejtekben. A borotvaéles leveleket kerülgetve beóvakodtam a nádas mélyébe, és a szűk ösvény végén egy kiszélesedő...