JAN
30
2013

Egy élet, három történet 2. rész - Szenvedés

hetero

Nos, megígértem neked, hogy folytatom a történetem.
Mikor beköltöztünk a közösen bérelt házba, tudod mi volt az első dolgunk? Felszentelni. Na, és mivel lehetett a legstílusosabban? Eltaláltad: szexszel.
Panni ennél a mondatnál hangosan felnevetett.
Késő ősz volt, hűvös és barátságtalan idő, lógott az eső lába, erre mondják, hogy gyerekcsináló idő van. Alig pakoltunk le, tüzet gyújtottam, s máris kellemes meleg járta át a szobát. Azt javasoltam próbáljuk kicsit feldobni a hangulatot, mindjárt átölelt jó szorosan szinte ropogtak a csontjaim. Amúgy gondolhatod, ha egy akkora darab pasi megszorongat még, ha szeretetből is ott kő kövön nem marad, de ő gyengéd volt én meg végtelenül szerelmes. Majd elaléltam már csak a gondolattól is, hogy ő az enyém. Gyengéden megcsókolta az ajkam, mindig átjárt a bizsergés, ha ajkunk összeért. Ez elég is volt...

*  *  *

Géza és Gazsi

gruppen, anál, férj-feleség

A közelmúlt úgy alakult, hogy a két jó barát, Géza és Gazsi között, hogy külön mentek nyaralni és csak hosszabb idő elteltével találkoztak feleségük társaságában, ismét. Már közeledett az ősz, mint azt a hajnali ködök mutatták, de napközben a hőmérséklet elérte a 30 C fokot is.
Megbeszélték már régen, hogy a nyaralások után majd Gazsiéknál találkoznak egy kis élménybeszámolóra a kertes házban, ahol együtt szoktak nudizni, mert a glédiccsel sűrűn benőtt kerítés kellő intimitást nyújtott az e fajta relaxhoz is. Ilyenkor többször megmártóztak kacarázva, incselkedve a kis 10x5m –es medencében. Gazsiék egy grill partyt készítettek elő jó kis vörös borral, sajátos aperitíffel, cigánymeggyből készült kisüstivel. Sárika halk romantikus zenét szolgáltatott, míg Gazsi a pácolt vadhúsokat forgatta a faszénen, mellé minden fellelhető zöldséget oda...

JAN
29
2013

Swinger

gruppen

A "budoár" helység előtt jut eszünkbe, hogy hoppá, még le is kéne zuhanyozni, mert olajosan mégsem ildomos befeküdnünk hancúrozni a tiszta "ágyneműbe".
A zuhany alatt már egymásnak esünk. Csókoljuk, simogatjuk egymást, ahol érjük. Asszonykám leguggol elém, és mint éhező, habzsolja , tömi be szájába a férfiasságomat. Belemarkolok a hajába, és szinte úgy diktálom az ütemet. Vagy ő diktálja a kezemnek és farkamnak? Bármi lehet. Eszméletlen jó. Érzem, ha még tovább hagyom ezt, elélvezek. Ezt még nem akarom. Szeretkezni, dugni, baszni akarok. Úgy kívánom, hogy szinte fáj. Szinte fizikai fájdalmat érzek attól, hogy eltolom magamtól a fejét. Minden érzékem tiltakozik ez ellen. Azt akarja minden porcikám, hogy még, még, még... törjünk előre a végső élvezetig. De valahogy valami csoda folytán abbahagyjuk, és szinte futva indulunk a függönyös szoba felé.

*  *  *

A Lány és a Fiú

hetero

...a leány felebredt a fiú mocorgasara, ahogy az kikelt az agybol. Merges a fiúra, hisz mar oly regota vartak, vagytak ezt a talalkozot, ami az elozo nap vegre bekovetkezett, de.... sehol semmi... talalkoztak, jol ereztek egymast, a vagyak tuze korulottuk lebegett, megvolt az elso csok, s a lány tudta rogton, igen, o az enyem, ot akarom... aztan buliztak, fel ejjelt attancoltak, beszelgettek, a korabbi levelezesekbol kialakult erzelmek elkezdtek megerosodni, mindketten lattak-megtalaltak a masikban azt, akit kerestek... aztan jott a keseru zuhany, gondolta a lány... hazaertek a fiúhoz, letusoltak (kulon), par csok, icipici gyenged simi, a lány varta a folytatast, de nem volt semmi, a fiú jo ejt kivant, elfordult es elaludt.... Ezek a gondolatok futottak vegig a lány fejeben, amig a fiú tusolasat, motoszkalasat hallgatta... tenyleg merges volt, tobbet akart volna... ekkor visszae rt a fiú, egy uvegcsevel a kezeben.

JAN
28
2013

Húsvéti szünet

családi

Hogy tehettem ezt?
Hogy hagyhattam, hogy ez történjen?
Mi van, ha valaki rájön?
Mit fognak szólni az emberek?
Mit fog apa és anya szólni?
A fenti kérdések jártak a fejemben. Mind egyszerre. Nem tudtam felfogni, hogy mi történt aznap este. 2005 húsvétja volt. A szüleim úgy döntöttek, hogy két hétre hazautaznak Indiába utaznak nyaralni. Nem sejtettem semmit arról, hogy mi fog történni a távollétükben. A szüleim megkértek, hogy figyeljek a 20 éves bátyámra, Ashrish-ra. Elég közel álltunk egymáshoz, amikor fiatalok voltunk, de amikor 13 éves lett, egyre és egyre csendesebb lett. Azt hiszem ez normális a tiniknél.
Az első hét elég gyorsan, problémák nélkül telt el. A rákövetkező viszont más volt. Kedd este a bátyám és én unatkozni kezdtünk. Úgy döntöttem, hogy elmegyek a barátaimmal valahol. 7-kor indultam, és 10-et mondtam a bátyámnak...

*  *  *

Kriszti fantáziája 4. rész - Évi

hetero, anál

Sziasztok, Kriszti vagyok! Ezúttal én írom a bevezetőt, mivel ez a sztori Gáborról szól és nem az én fantáziáim egyike, inkább azok következménye, vagy nevezhetném folytatásnak is, Épp ezért úgy érzem, hogy mindenképp el kell meséljem.
Jó néhány nap eltelt már a Gábornak szánt meglepi párcserés akció óta. Jócskán a télben jártunk és az időm nagy részét is nála töltöttem, egyrészt mert télen nagyon nyomasztó tud lenni az egyedül lét, na meg így a fűtést sem kellett fizessem, és mivel Gábor itt áll mellettem összeráncolt szemöldökkel, feltétlenül azt is meg kell említsem, hogy legfőképp mert eszméletlenül szuper a társaság! 
Mindezekkel együtt is elég egyhangúan teltek a napok, untam magam. Épp nézegettem a netet hátha találok valami érdekes elfoglaltságot, amikor csengettek... Gábor kiment ajtót nyitni, én pedig lehalkítottam a tévét és...

*  *  *
JAN
25
2013

Sütiárus - 5. rész

leszbi, tini, vibrátor

A hihetetlenül kellemes és élvezetes fürdő után visszamentünk az ágyba pihenni, közben el is aludtunk mert már sötét volt mikor felébredtem szerelmem mellett. Ő még csendesen szuszogva aludt, nagyon édes látványt nyújtott ahogy az utcai lámpák beszűrődő fényénél megpillantottam.
Lehellet finoman megpusziltam a száját, betakartam majd felöltöztem és ahogy jöttem úgy surrantam ki mint egy kis betörő.
Ahogy hazaértem nem voltam már álmos így neten olvasgattam meg klippeket néztem. Mikor reggel lett csörgött a telefon, Ő volt az, elég álmos volt még a hangja.
- Látom éjjel leléptél. Nem akartál mellettem ébredni?
- Dehogynem és ébredtem is melletted, csak gondoltam hagylak aludni és hazajöttem.

*  *  *

Élvezetek konferenciája 4. rész

gruppen

- Mi volt tegnap?
A banális kérdés sokszor elhangzott, és jelentését mindenki pontosan értette a recepciótól balra található fotelok és asztalkák tájékán, ahol már reggeli előtt megjelent néhány kolléga.
Az izgő-mozgó szemöldökű férfi előzőnapi alakítása nagy tetszést aratott, hiszen néhány kivételtől eltekintve majdnem minden lánynak felajánlotta, hogy az ő szobájában megigazíthatják a sminkjüket még a casting előtt - sokan azt hihették, hogy az a szoba a casting hivatalos öltözője -, és többen éltek ezzel a lehetőséggel:
- Tizennégyig számoltam, aztán valahol eltévesztettem, de húsznál többen jártak nálam - mesélte irigykedő pillantások kereszttüzében -, már úgy éreztem magam, mint egy vécésnéni. Az egyik csaj csak pisilni akart, és még nem is tetszett neki, hogy nézem közben, annak megmondtam, hogy keressen mosdó feliratot, vagy lehet,...

JAN
24
2013

Egy élet, három történet - Szerelem

hetero

Panni remegő kézzel gyújtotta meg a ma már ki tudja hányadik szál cigarettáját. Mélyen szívta le a füstöt, megforgatta tüdejében, majd élvezettel eregette ki, vékony csíkokban.
Nézd már, még most is milyen nehéz erről beszélnem – mutatott remegő kezeire - pedig mostanában már odáig jutottam, így hat év távlatából arra a kevés szépre tudok emlékezni. Tudok emlékezni és annyira már nem is fáj.
Dee, megígértem neked, hogy az elején kezdek el mindent.
Diszkréten elhallgatott, míg a felszolgáló letette az asztalra a kávéinkat, majd hangos sóhaj kíséretében folytatta.
Azt hittem ő az igazi. Teljesen meg voltam erről győződve, amilyen szerelmes voltam Oszkárba. Nekem, ha akkor abban az időszakomban valaki mást mond, biztos lehetsz benne, hogy vérig sértődtem volna, nem beszélve arról, hogy akár embert is képes lettem volna...