A+ A-

Gitta 11. rész

Másnap reggel bár volt az már dél felé is összegyűltünk a nagyszobában. Meleg nyár volt, egymás előtt nem volt szégyellnivalónk így mindenki meztelen volt. Az egyik fotelben Anikó ült a másikban Gitta, Kata és Betti az ágyon, én velük szemben a kanapén. Végignéztem rajtuk. Az érett nőn a két tinin és a gyereklányon. Úristen milyen szerencsés vagyok. A mai napot igazán különlegessé akartam tenni és egész héten készültem rá. Várakozóan néztek rám, én kimentem és egy sporttáskát hoztam be amit letettem a szoba közepére.
- Azt szeretném ha a mai nap mindannyitoknak emlékezetes lenne. Nagyon sok mindent akarok mondani amit tudnotok kell, és ami segít a további életetekben hogy boldog párkapcsolatban éljetek. Megdöntünk néhány tabut miközben engedjétek meg hogy én is megdöntselek benneteket.
Gitta közbeszólt.
- Apa a szexről lesz szó? Mit akarsz tudni?
Mindannyian felnevettünk én meg válaszoltam.
- Nocsak a kis csutak. Miből lesz a cserebogár… Ha már így megszólítottál kezdjük veled.
Odamentem a sporttáskához és kivettem belőle egy teljesen élethű az én farkam méretével nagyjából megegyező gumi műfaszt. Odaléptem Gittához és a szája elé tartottam.
- Mutasd meg hogyan szopod?
Kislányom előbb a nyelvével kőrözött a makkon majd lassan a szájába vette. Csodás ajkai rácsukódtak és lassan mozgatta előre hátra. Igazán jól csinálta az én farkam a látványtól már teljes egészében kinyújtózkodott és állt mint a cövek. Makkom végén egy átlátszó cseppecske jelent meg.
- Most az enyémet - mondtam neki
Az én kis drágám odahajolt ágaskodó szerszámomhoz és nyelvét kinyújtva hozzáérintette az előnedv csepphez. Szép lassan hátramozdította a fejét és nézte ahogy a csepp vékony cérnaszállá nyúlik majd nagyon lassan közelítve, ajkait ráfűzte dorongomra és tolta rá a fejecskéjét. Nagyon nagyon lassan egyre jobban. Uramisten hát mit csinál ez a lány már a torkán van és még mindig közelít. Orrával már majdnem elérte a hasamat mikor megindult visszafelé. Őrjítő volt de kivettem a szájából és visszaültem a kanapéra. Csalódottan nézett rám.
- Na kislányom melyik volt a jobb?
- Ne viccelj hát persze hogy a tiéd.
- Miért? Nagyságra, formára, állagra ugyanolyan. Miért volt jobb az enyém?
- Azért mert az a tiéd. Énrám állt fel, engem kívánt és neked okozhatok vele örömet.
- Köszönöm. Ezt akartam hallani. Most elmondtad a szexualitás lényegét. Nem az számít hogy mit teszünk, hanem hogy kinek tesszük. Woody Allent kérdezték egyszer hogy gusztustalan - e a szex? Azt válaszolta hogy igen, ha jól csináljuk. Nagyon igaza van. Ma bebizonyítom nektek hogy valóban gusztustan a szex. Az emberi genitáliák végterméke a legtöbb testváladék gusztustalan. Ízre szagra állagra. Igen, a sperma is.
Kata közbeszólt
- Na de kóstoltuk már mindannyian és elviselhető volt.
- Drágám, hidd el nem mindenkinek. Van egy barátom akinek csodaszép felesége van és ő mégis kurvákhoz jár és ott csalja az asszonyt ahol tudja. Kérdeztem tőle hogy miért? Mert a felesége irtózik az orális szextől és a sperma szagát sem bírja. Persze annyira nem irtózik hogy ne várja el hogy a barátom kinyalja. Így aztán a szexualitás megszűnt közöttük teljesen. Ilyen is van.
- Szegény - szúrta közbe Anikó.
- Bizony. Végignézek rajtatok és én vagyok a világ legszerencsésebb férfija. Tudnotok kell hogy a férfi ösztönlény. Poligám ösztönlény akinek egyetlen célja minél több nőnél elszórni a magját. A nő monogám, hiszen csak egy férfit akar, annak viszont a legjobbnak kell lenni. Az alfahímnek. Örülök hogy ti engem választottatok erre a szerepre. A társadalmi konvenciók monogámiát kényszerítenek a férfiakra. Kevés sikerrel. A legősibb mesterség nem véletlenül virágzik minden társadalmi korban. Tetszik vagy nem a poligám ösztön, és a feleségek szexuális elutasító magatartása hajtja a férfiakat más nők karjaiba. Ma már bizonyos szexuális intelligencia elvárható mindenkitől. Az orális szex elfogadott és elvárt. Barátom felesége gumiban sem hajlandó rá.
- Ilyen nővel hogy lehet élni? –kérdezte Kata.
- Nagyon jól megvannak. A feleség is próbálkozik más férfiaknál de az első együttlét után senkinek sem kell. A barátom azt mondja hogy ő nem sajnálja azt az élményt senkitől. Amit most mondok ezt nagyon jól jegyezzétek meg. A nők legnagyobb hibája hogy azt hiszik hogy amikor a férfi kielégült akkor ki van elégítve. Hiszen látható jele van. Óriási hiba. Ha én kézzel kielégítem magam az nagyon messze van a szexuális kielégültségtől. Olyan mintha édességre vágynál és francia krémes helyett be kéne érned egy kockacukorral. Mindkettő édes mindkettő cukorból van mégis fényévek választják el egymástól a kettőt. A nők meg vannak győződve róla hogyha a férfi „elment” akkor ki van elégítve.
- Folytasd még apa olyan érdekeseket mondasz - vetette közbe Gitta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Rinaldo 2016. 06. 10. péntek 19:13
Prima,.
#15 BalGa 2016. 03. 14. hétfő 16:15
Nagggyon jó, 10p smile

Egyetértek azzal, hogy a férfi poligám: minden nőt meg akarunk termékenyíteni - ugye fiúk?
A nő bizony monogám: Ő csak egy férfit akar, a legjobbat (az alfahímet). Hogy aztán akit választ, az mitől alfahí, már egy másik kérdés smile

gyuri0926:
matriarchátus = anyajogú társadalom
Az ősközösségi társadalom fejlődésének az a szakasza, amelyben a leszármazást anyai ágon "vezették".
{Egy megszületett gyermeknél az apa kiléte bizonytalan (megtermékenyítés), míg az anya biztos (szülés)}
#14 Bal01 2016. 03. 7. hétfő 13:58
Nagyon eltér a korábbi részektől, teljesen más stílus. A pisiszexet meg nagyon kár volt beletenni. Önálló történetet kellet volna írnod, kár volt így belerondítani a sorozatba.
#13 Busmanus 2016. 03. 5. szombat 10:15
Nem illik a sorozatba.
#12 redsonjap 2016. 02. 24. szerda 17:41
Túl sok jelenet van egybe sűrítve. Férfi írta férfiaknak, nekem nem jött be annyira.
#11 sztbali 2016. 02. 22. hétfő 22:38
Eltér a korábbi részektől. Szinte minden más; ami szerintem ront az összképen. Inkább NE folytasd!
#10 sunyilo 2016. 02. 22. hétfő 20:58
Kész tankönyv. Jó...
#9 gyuri0926 2016. 02. 22. hétfő 16:06
A női monogámia hazugság , a nő ugyanúgy nem monogám , ahogyan a férfi sem lásd : matriarchátus .
#8 vakon53 2016. 02. 22. hétfő 14:11
Szuper történet,jó lenne ha még lenne folytatása

10 Pont!.
#7 Andreas6 2016. 02. 22. hétfő 13:16
Ebbe aztán minden bele van sűrítve. Hála Istennek, állatszex nem volt...
#6 veteran 2016. 02. 22. hétfő 10:37
Gyengébb az előzőeknél. 5 pont.
#5 papi 2016. 02. 22. hétfő 09:21
Nem rossz ez sem, de egyetértek a többiekkel "Volt már jobb is".
#4 zsuzsika 2016. 02. 22. hétfő 08:24
Osztom listike véleményét.
#3 listike 2016. 02. 22. hétfő 08:04
Volt már jobb is.
#2 A57L 2016. 02. 22. hétfő 06:27
Szuper történet,jó lenne még folytatás.
#1 Törté-Net 2016. 02. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?