FEB
05
2013

Hogyan lettem hivatásos 1-2. rész

közlekedés, vibrátor, gruppen

1. - Sebességváltótól a szendvicsig
Megbasztak többen egyszerre... és -számomra teljesen megdöbbentő módon-nagyon jó volt.
De kezdem az elején:
35 éves vagyok és elváltam három éve. A jelenlegi pasim nős és hetente egyszer találkozhatunk, mert nagyon elfoglalt. Ilyenkor jókat kefélünk és néha még beszélgetünk is.
A gondom az, hogy a heti 1 aktus az kevés, ráadásul csak az ágyban tesszük. Ez eddig jó is volt, de az utóbbi időben valami megváltozott bennem. Valami mást akartam, izgalmasabbat, változatosabbat. Először csak erotikus álmaim voltak, aztán a neten nézegettem pornó videókat, majd betévedtem az interneten egy szexshopba és kéjelegve nézegettem a különböző eszközöket. Nagyon izgalmas volt. A kedvesemet rá tudtam beszélni, hogy próbáljuk ki az anális szexet, gondolván olyat otthon úgysem kap. Ebbe még bele is ment és egész jó volt. De...

*  *  *

Egy élet, három történet 3. rész - Bosszú

hetero

Tudod, azt mondják édes a bosszú, főleg, ha a lelkedben sértenek meg, egy olyan érzést fordítanak ellened, amire az életed is feltetted volna. Pontosan ezt éreztem én is. Megfogadtam, hogy megbosszulom a kizsarolt éveket. Minden reggel ezzel keltem, minden este ezzel feküdtem. Ahol tudtam fájdalmat akartam neki okozni. Mikor elutazott még egy puszit sem adtam, mikor megérkezett akkor sem. Szexről szó sem lehetett, meg is haltam volna, ha hozzám ér. Egyrészt bosszút akartam állni rajta, a sok szenvedésért, lelki fájdalomért, másrészt minél hamarabb szerettem volna megszabadulni tőle. Szerettem volna biztonságban tudni magam és a családom épségét is. Komolyan féltem tőle. Mindig attól tartottam, hogy éjszaka rám töri a szoba ajtaját és megerőszakol. Féltem nem fogadja el a kifogásaimat, mikor elutasítom a szexet, volt, hogy kétszer is hivatkoztam egy hónapban a havira, volt, hogy...

FEB
04
2013

A két huncut unokahúg 1. rész

családi, nyaralás, leskelődés, szűz, tini

Bevezetés
Sziasztok, a nevem Dénes. 27 éves fővárosi lakos vagyok. Pénzem nincs, a munkám vacak (szupermarketben vagyok raktáros), és még mindig azt a devizahitelt nyögöm, amiből pár éve megvettem az aprócska belvárosi lakásomat, miután már cikinek éreztem, hogy 20-as éveim derekán is a szüleimmel élek. A történet, amit mindjárt elmesélek nektek, tavaly nyáron esett meg velem és eddigi életem - nem túlzás kijelenteni - legnagyszerűbb szexuális kalandja volt. Jó érzés erre most visszaemlékezni, ezekben a hideg, ködös, szürke téli napokban. Kicsit visszaidézni a forró napsütést, a szabadságot, a pihenést, két kislány csókját az ajkaimon... mellesleg a nyárnak voltak aggasztó, kellemetlen percei is, de összességében mégsem bántam meg semmit. Végre történt velem valami! És ha már egyszer nosztalgiázom, miért ne írhatnám le nektek is? Miután elolvastátok a...

*  *  *

Ash és Tory

hetero, szűz

- Ez Soteriának szól. - És belekezdett a Nickelback Ments Meg című számának kezdő strófájában. Abban a pillanatba, hogy megtette, meg akart halni, ahogy rájött, mennyire elszúrta - nyilvánosan. A klub tömve volt emberekkel és emberi alakban lévő állatokkal, akik ismerték őt és tudták, mi ő. Lények, akik meghalnának, csak hogy tudják, kicsoda Soteria és miért küldött neki egy számot, mikor sosem csinált ilyesmit.
Sőt mi több, valószínűleg Toryt is feldühítette azzal, hogy saját nevét a nőéhez kapcsolta. A fenébe is. Több esze is lehetett volna. Senki sem akarta, hogy együtt lássák vele. Soha.
Mikor fogja végre megtanulni ezt az alapvető tényt? A tisztességes emberek csak négyszemközt akartak kapcsolatba kerülni vele. Szégyenfolt volt. Egy torzszülött.

*  *  *
FEB
01
2013

Pedig még nem is táncoltunk

hetero

- Egy nagy ördög lakik benned... – pajkosan mosolyogva mondta James, amikor Anna kezét megfogva a stégre segítette, majd kisvártatva folytatta: – ... és egy nagy angyal, hatalmas aggyal.
Anna nem felelt, tekintete hosszasan elidőzött a stéget körülölelő tórengetegen. A stég mellett álló autóban dj-k játszottak, amelyek megtörték a természet szelíd, csendes hangját, de a lányt nem zavarta ez a semmiség, mert ott volt azon a helyen, amely a nyugalmat jelentette számára. Nagyon szerette a vizeket, kiváltképp a tavakat, mert az állandóságuk, mégis állandó változékonyságuk gyönyörködtette. Képes volt órákig bámulni a vizet anélkül, hogy bármit is csinált volna, pedig nem volt ülős fajta, inkább nyugtalan és fékezhetetlen típus volt.

*  *  *

Kukkoló csajok

homo

Még az általánosban, a nyolcadik év vége felé egy utolsó közös osztálykirándulást, afféle búcsúbulit szerveztünk a Balaton környékére, és legnagyobb meglepetésünkre sem az oszifőnk, sem az a szenilis dirink nem tiltakozott a tervezett program ellen, szerintem még örültek is, hogy végre már megszabadulnak tőlünk, mert őszintén megvallva, kutyarossz banda voltunk.
Az első nap végén egy ifjúsági kempingben szálltunk meg.
Eléggé lepusztult helynek látszott, rozzant faházakkal és berendezéssel, viszont – talán épp emiatt – viszonylag olcsó, a kaja meg a színvonalhoz igazodva tűrhetően szar volt. A megérkezés után rögtön felderítő körútra indultam Ancsával, a legjobb barátnőmmel. Megállapítottuk, hogy így, szezon elején a kempingben fellelhető legjobb pasi a biztonsági őr kan kutyája, a presszóban meg nyilván az oszifő intézkedett, mert az agyonrafestett...

JAN
31
2013

Harmadik

gruppen

Előző kapcsolatom tartott néhány évig, de valahogy mindig nehezen boldogultam a párommal. Erős egyéniség volt, ravasz és ízig-vérig férfi. Talán nem a szó jó értelmében, de azóta vége lett. Mindenképp nagy kalandor, aki a nőket a dumájával veszi le a lábáról. Én is bedőltem neki. Augusztusban ismerkedtünk meg és Karácsonykor már együtt laktunk. Aztán közeledett az első együtt töltött születésnapja és én megkérdeztem tőle, mit szeretne erre az alkalomra. Ő pedig huncut kis mosollyal a szája szélén rám villantotta zöldes szemeit. - A barátnődet harmadiknak.- Ez volt a válasz.
Jól emlékszem, úgy éreztem, mint akit gyomron vágtak. Alig vagyunk még együtt fél éve és máris mást akar? Ennyire unalmas lennék? Mitől jobb az a lány, miért vágyik rá? Én miért nem vagyok elég? Ezer kérdés és a keserűség marta szét azonnal savként az álmaimat, a szívemet....

*  *  *

A videós fiú

hetero

A környékünkön volt egy nagyon klassz video téka. Nem csak a slágerfilmek, hanem egészen különleges darabok is megtalálhatóak voltak, így nem csoda, hogy gyakran mentem oda filmekért. A tulajdonos, és egyben a pultos egy nagyon vonzó fiú volt. Ha le akarnám írni, azt mondanám, Vince Vaugh-hoz hasonlít, csak fiatalabb, és kicsit vékonyabb kiadásban. Szép, magas fiú volt, mindig komoly arccal, de a szemén lehetett látni, hogy a szigorú külső mögött szíve is van.
Mindig 3 filmet vittem ki, s egy idő után már tudta, milyen stílust kedvelek. Először csak annyira volt bátor, hogy megdicsérte a filmes ízlésemet. Azt mondta, a fiatal lányok ritkán vesznek ki olyan filmeket, ami elgondolkodtató. Örültem, hogy így bókol, hiszen ezzel az eszemet, és nem a testemet dicsérte meg. Ám az sem váratott sokáig magára. Az egyik alkalommal ugyanis a pult alól rántott elő egy filmet, azt...

*  *  *