Örök szerelem

Szavazás átlaga: 6.13 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2023. április 13.
Hossz: 11 850 karakter
Elolvasva: 653 alkalommal
Most már kicsit túl az 50 felett élem mindennapjaim családommal egy kis Pestmegyei városban. Párom asztalosként dolgozik, felnőttek mindháromnak külön családja van. Húsz éve élek a mostani párommal akivel jóban rosszban kitartottunk egymás mellett bármilyen nehézséggel kellett szembenéznünk, de én nem voltam szerelmes mikor megismerkedtünk inkább úgy fogalmaznék egy menekülő útvonal volt ő számomra. De ne szaladjunk előre, térjünk vissza a múltba...
Sok munkahelyen megfordultam, műszakokba jártam dolgozni ami nagyon nehéz volt három gyerek mellett. Mikor rátaláltam egy telephelyre ami nekem megfelelő volt hisz kötetlen munkaidő és teljesítmény bér volt, így meg tudtam oldani ovodába és iskolába hordását. A főnököm a jó öreg Laci bácsi nagyon kedves megértő ember volt.
Egy napon mikor helyemre ültem hogy végezzem a munkám arra lettem figyelmes egy fiatal vékony fekete hajú srác ment be az ottani ebédlőbe kávézni. Nem tudtam nem őt nézni hisz egyből megtetszett a srác. Meg is kérdeztem a mellettem ülő Marikanénitől ki ez a jó pasi.
Marikaneni halkan a fülembe súgta Verácska ő a főnök fia Lacika jaaa és nős.
Jó jó csak kérdeztem... És a tekintetem már az ebédlő ajtajára szegeződött hisz alig vártam hogy jöjjön visszafele, láthassam ismét. Hiába néztem én meredt szemekkel még csak rám sem pillantott, gondoltam is magamban hisz nős mit akarok én...
Teltek a napok, hetek Lacika egyre többször jelent meg a telephelyen, akkor tudtam meg besegít a munkában és ő veszi majd át az apja helyét mert ő nyugdíjba megy. Az idő múlásával rájöttem nem is vagyok én közömbös számára hisz akár hányszor áthaladt azon a részlegen ahol voltam a tekintetünk mindíg találkozott. Én egyre jobban vonzódtam hozzá... Majd egy napon az egyik munkatársam betegség miatt nem jött be dolgozni és Lacika leült velem szembe ott kezdett el szerelgetni valamit, a fél szemem rajta volt s láttam ő is rám rám pislog gyönyörű barna szemeivel itt már tudtam éreztem, lehet köztünk valami jeleztem szándékom és simogatni kezdtem a lábammal a lábát az asztal alatt.
Egy keddi napon bent maradtam túlórázni, kocsi ajtó csapódást hallottam majd nyílt az ajtó, csillogott a szemem mikor megláttam Lacika lép be.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.13 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. április 15. 15:14
#9
Szerintem ez egy nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek jellegű történet. És bár engem sem fogott meg, mégis további írára bíztatom a történet szerzőjét.
1
Álmoska5
2023. április 13. 16:14
#8
Kedves Léna0101!
Dicséretes, hogy kitártad őszintén, szíved melyét!  Kedvesen, "Édesen " , hogy létezezik
                                "ÖRÖK SZERELEM"! 
Azaz amit Ti átéltetek  ketten, Neked a boldogságot hozta el, bármikor is, de bekövetkezett.

Bátorságodat még az is dicséri, hogy közölni kívántad e kis történeteden át, hogy mennyire tiszteletben tartottad, főnököd családi állapotát,  s amikor volt Rád ideje, titokban elbújva, apránként összejött annyi öröm, hogy tudtatok találkozni Balatonon egy szállodai szobába.

Ez volt a csúcsa közös szerelmeteknek. Ami közel 30 éve kezdődött! Ezzel az írással jelezted partnered felé, hogy a szerelmetek - részedről - ÖRÖKÉn ezt a bátorságodat dicsérem, mert emberileg ez értékelhető a legmagasabb pontszámmal.

Azzal ne törődj Kedves Léna, hogy itt ezen az oldalon vannak olyanok akik mindjárt az első íróként publikált írásban  a csomón is a csomót, hurkot keresik, hogyan tudják a kedvét szegni
a feltöltő személynek! 
Ők azt hiszik, hogy tévedhetetlenek. Mindenki megtalálja egyszer a párját.

KÜLÖN BEN IS,AZ ALAPSZABÁLYBAN NINCS MEGKÖTÉS, HOGY IDE CSAK HÁROM DIPLOMÁS ÖT FELSŐFOKU NYELVIZSGÁVAL RENDELKEZŐKNEK LEHET CSAK , "tökéletes nyelvtani" SZEMPONTOKNAK MEGFELELŐ TANULMÁNYT, ÍRÁST,  FELTÖLTENI.

Én bátorítalak, dicséretes a bátorság Tőled, hogy olyan nehéz körülményekből kiszabadulva, megírtad - üzented felé- hogy a szerelemetek örök !

Felnézek a bátorságodra  Linácska és tisztellek nagyon ezért:
SOK BOLDOGSÁGOT A JŐVŐTŐKBEN!
( egy idős tata )

"Álmoska5"

 
-3
Ulysses
2023. április 13. 07:54
#7
Nagyon-nagyon kezdő írás, rengeteg hibával. Durva helyesírási hibák, elütések, a függő beszéd rossz megoldása - szemmel látható, hogy nem mert párbeszédet írni oda sem, ahova pedig az kívánkozott. A tagolás ötletszerű. Ami a javára írható, az a néhány izgalmas helyzet, talán életből merített fordulat. Hm, megjegyzem, legalább a szórend és az igekötős igék alkalmazása sokkal magyarosabb, mint Kékég korábbi írásaiban láthatjuk. A pontozás nagyjából reális. Maga a történet átlagos. Azt is hiányolom, hogy a mesélő külsőjéről semmit sem árul el, mintha nem létezne.
Én nem írásra biztatom a szerzőt, hanem olvasásra. Sok-sok olvasásra. Ha ilyen témában szeretne írni, akkor Killroy, Gandalf, Naiv írásait, a jelenleg aktív szerzők közül Titti sztorijait. 
 
1
gyuri0926
2023. április 13. 07:31
#6
Az örök szerelem az akkor létezett, amikor az emberek átlagéletkora 30 év volt . (Még talán akkor sem , mert az ember biológiai lényként nem monogám, nemtől függetlenül)  
1
Fluxus
2023. április 13. 07:18
#5
Osztom Andreas6 véleményét.
1
Andreas6
2023. április 13. 07:01
#4
Nekem sem tetszett. Tele van vesszőhibákkal, "újjacska" ujjacska helyett, a fogalmazás is elég gyenge.
1
Kékég
2023. április 13. 07:00
#3
Kedves Veterán! Talán még nem szólítottam meg, nem köszöntem meg a dicséreteit, kedves és jó szavait írásaimnál. Mindig is nagyra becsütem és becsülöm hozzászólásait. Most nem tudom miért a velem megjelent írásra,kiváncsiságból rákattintottam. Az író(szerintem 98%) nő, egy szárnyait bontogató emberke, aki félénk, tudatlan, tapasztalatlan, kiírta magából a gondolatát, esetleg megélt valóságát. Első írása és még rztintalan. Én most inkább dicsérem és ha megkeres akár még a segítségem is felajánlom, na nem helyesírás javításban. Az én címem nyílvános.
Ön most kérdi miért az ön hozzászólásánál írtam ezt... Magam sem tudom, csak talán fiatalon, első írásaim utáni kritikák akkor elvették a kedvem, hogy erre az oldalra írjak. Hosszú rögös út után, már tapasztalattal publikáltam megint. Mára rengeteg megjelenésem van, sokat nem is tudom csak jó soká, hogy megjelent, de picit mindig örülök a pozitív hozzászólásnak, még ha én magam örömére írok csak.
Léna! Szeretném ha még sok írását olvashatnánk és tenné változatosabbá az oldalt.
3
veteran
2023. április 13. 05:06
#2
Lehet örök szerelem, de nekem nem tetszett.
2
T
Törté-Net
2023. április 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1