A+ A-

Álom 4/4. rész

- Hát ti? - megrezzentek a nem várt hangtól.
Az egyik napozó unta el magát, s jött közelebb, hátha valami szórakoztatóbbat talál. A még mindig pihegő, kifecsegte, hogy itt bizony biológia óra folyt, élő bemutatóval. Mire az újonnan jött, érdeklődött volna a részletekről, már le is fektette a homokba felhúzott térdekkel, és elrobogott a plédjéhez, mondván van egy kis tükör a motyójában, elhozza, hogy az új tanuló is láthassa, mit nézegetnek. A tükörrel a kezében ráparancsolt a fiúra, hogy mielőtt őt is megtanulmányozzák, előbb mutassa meg az előbb miről is volt szó. A hanyattfekvőnek a kezébe nyomta a tükröt, hogy láthasson mindent.
A fiú felvette újra az előbbi pozitúrát, ölébe emelve az újonnan érkezett lány pompás fenekét, magában megállapítva ő nem volt a hideg vízben, hanem a meleg napról jött, ezért mindene kitágulva rózsaszínen, nem összeugorva a hidegtől. Miközben ő magyarázott, az egyik a tükörrel, a másik melléjük térdelve kíváncsian bámult. Finoman szétteregette a nagyajkakat, szétsimítva a szőrszálakat, feltárva a még ráncos puha kisajkakat. A térdelőnek megmutatta a húgycsőnyílást, az alig látható klitoriszt. Elmondta, hogy ez a vulva is egy szép, ápolt testrész bár, ha többet napoztatnák, széttett lábakkal a nap felé, még egészségesebb színe lehetne.
Amikor a kisajkakat kezdte szétsimítani, akkor érezte először megremegni a lány testét. Ágyékába szaladt egy csomó vér, s fallosza a lány derekát támasztotta alá egyre nagyobb erővel. A térdelő, tátott szájjal bámulta, amint a kitárt kisajkak mögül feltárult a hüvelybemenet, nedvesen, párásan csillogva, rózsaszín tündökléssel. Lelkesen kezdte mondani az alul fekvőnek az előbb hallottakat, miszerint porszívócső, meg csücsöri ott bent, de a fekvő, csukott szemmel, tükröstül maga mellé fektetett kézzel, csak néha bólintott egyet - egyet.
A fiú már ismervén a ritmust, óvatosan újra meg újra szétsimította az ajkakat, időnként valamelyik ujjával elkalandozva a szeméremdombtól egészen hátra a gátig. Néha egy, néha két ujjával be - becsusszanva a nyílásba. A fekvő lélegzetvétele már teljesen rendezetlenné vált, meg - megvonaglott. A térdelő abszolút jóhiszeműen és ártatlanul, felajánlotta, hogy megfogja a fekvő testét, nehogy hánykolódás közben megsérüljön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Fanyalgó 2002. 03. 26. kedd 08:23
Időhiány ! Álandó unszolásotokkal kapkodásra késztettétek a "mestert" ! :-)
#7 Ildica 2002. 03. 26. kedd 06:47
Egyet értek rc-vel..én sem igazán értettem,ki hol mikor...és az előzőekhez képest kicsit gyengus volt.:-)
#6 vlad1999 2002. 03. 26. kedd 02:17
zavaros
#5 kicsi 2002. 03. 25. hétfő 19:52
Ezek a történetek közt ez nem volt olyan jó mint a többi bár szerintem az Álom1. az jobb volt!
#4 Rego 2002. 03. 25. hétfő 16:59
Az elozo reszek nagyon jol sikerultek, de ez kifejezetten gyenge volt. Jobb befejezest vartam.
#3 Dezso 2002. 03. 25. hétfő 16:09
Csak nincs vege?!
#2 rc211 2002. 03. 25. hétfő 13:06
Bár nem értettem, hogy most ki fekszik és ki térdel, ettől eltekintve tényleg szép nyár lehetett!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?