A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 3. rés

A témához tartozó történet:
Éva596, Lolamacko
39 019 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Titti
2024. május 1. 23:08
#21
Elölről, vagy hátulról furakodott be? ;) 
Azt mondják egy ilyen nőt könnyű megszeretni. Ha sok pénze marad nehéz elfeledni. 😂 Jó hogy Wendy nem fog a szemünk láttára tönkre menni. 😀
Tüskevár kikapcsolásnak? Hm. Én inkább a helyedben Vi Keelandot olvasnék. Tudod... Kutyaharapást szőrivel?!
2
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 22:29-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 22:31
#20
Igen. Én nagyon élvezem ezt a közös írást. A következő eset amit éppen írunk nagyon izgalmas lesz.
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 1. 22:25-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 1. 22:25
#18
Nem állt szándékomban, de olyan felszabadultan gördül a történet. Nem lehetséges, hogy ti ezt a közös írást... élvezitek? Valamikor régebben azt írtam a fórumon, hogy a nők fantáziája színesebb. És egymás után hozzátok a bizonyítékokat, ti is és a többiek is.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 22:08-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:13
#16
Szegény párom... Ha két nő fogja őt szendvicsbe vajon mire lesz esélye? 🙄
Én csak a terápiátoktól féltem, mert ő nem igazán szeret a szendvicsben töltelék lenni. Igaz, hogy eddig nem is volt azt hajlandó kipróbálni. 😉 Talán mégis bejelentkezünk. 😀
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 22:07-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 1. 22:07
#14
Itt a férjet kell kezelni, hogy ő is imádja a szendvicsét a feleségének. Nem a nőt kell leszoktatni a férfit ráhangolni😄. Persze ezt a doktornő tudja igazán. A terápiát is ő tudja alkalmazni, hiszen egy pillanat alatt levisz bárkit hipnózisba és ki tudja faggatni. Hozzánk bárki jelentkezhet, nincs diszkrimináció.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 1. 22:01-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 1. 22:01
#13
Ugye nem vagytok túl diszkriminatívak?  Ha mondjuk egy nő megkeres titeket egy szendvicsimádat-betegséggel, akkor is tudtok segíteni? Mondjuk a tünetek nem indokolnák, mert ő igenis jól érzi magát, csak a férj nem kellő odaadásán kéne változtatni. 😉 Persze odaad ő mindent amit kell, csak a gyakorisággal akad néha gond. Betegség ez egyáltalán vagy csak valamilyen szindróma? Van rá terápia? 😊😇
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 1. 21:42-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 1. 21:57
#12
Minden adott (tehetség, történet, stílus) ahhoz, hogy ez az év egyik legjobb sorozata legyen. Alig várom a folytatást. Ti egy szuper páros vagytok.
2
f
fiesta14
2024. május 1. 21:33
#10
"sztbali
ma 01:51
#2
Még mindig megvan a megszokott magas színvonal. Kíváncsi vagyok, hogy milyen páciensek lesznek még."

Az is hogy visszatérnek-e az előző páciensek?  Nagyon tetszett ez is.
2
Éva596
2024. május 1. 16:39
#9
Kedves Kékég!
Azt hiszem most már pontosan tudod, hogy miért utasítottam vissza több felkérést, hogy írjunk közösen. Nem az volt bennük ami belőlem hiányzott. De Lola anyagait olvasva rájöttem, amit ő tud, azt én nem, és ez fordítva is igaz. Ezért kerestem meg, hogy írjunk közösen, mert így ketten egy teljes egészet alkotunk. Szerencsére a gondolatom találkozott az övével, és elindítottunk az új, közös sorozatunkat. Azt hiszem ez nagyon sok ember, olvasó igényeivel találkozik, mert megkapja a szexet, a romantikát, a szerelmet, egy csöppnyi humort, és olyan szexuális problémákkal foglalkozunk, amikkel szerintünk sokan küszködnek az országban, talán még az olvasóink között is. Szeretnénk, ha az olvasók értékelnék erőfeszítéseinket, azzal együtt, hogy akinek nem tetszik amit írtunk, az nyugodtan értékelje úgy.
3
Ez egy válasz Kékég 2024. május 1. 14:06-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 1. 16:31
#8
Kedves Arya!
A célunk az volt - természetesen azon kívül, hogy ide történeteket rakjunk fel - hogy olyan a szexuális élettel kapcsolatos problémákat vessünk fel, amik valóságosak, amik sok ember életét keseríthetik meg. Nem vagyunk orvosok, sem szexuálpszichológusok, de átgondoljuk, hogyan lehetne egyszerű módon segíteni az embereknek. Ha csak egynek is sikerül, akkor már jól csináltuk, és reméljük, mások is megértik a szándékunkat. Nem könnyű egy megerőszakolt lányt, akinek végül a teste élvezte a szexet, de utána a rendes szexben ez a tudat gátolta, vagy a nagy farkút rávezetni, hogyan lehet a szex számára élvezet, és hogyan juthat el a kielégüléshez. Azt hiszem a hozzászólásod is alátámasztja ezen szándékainkat.
4
Ez egy válasz Arya 2024. május 1. 09:57-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. május 1. 14:06
#7
Lola! Éva! 
Azt hiszem ezen írásotok is bizonyítja, hogy jó páros vagytok. Nem lehet tovább magasztalni titeket és nem azért mert beképzeltek lesztek, hanem, mert erre nincs elég erős dicsérő szó a magyarban. A léc fent van mindenkinek és tudom ennél csak ti tudtok jobbat írni.
Éva! Most remélem nincs gond a pontokkal. Szerintem a lepontozók is elszégyellik magukat, hogy eddig kicsi pontokat adtak. Köszönöm, hogy ilyen színvonalt teremtettetek az oldalon. Várom én is a folytatást.
2
Álmoska5
2024. május 1. 12:33
#6
Nekem a doktornő Éva és az asszisztense, Judit szeretkezése volt elbűvölően megírva.  10.P

"Álmoska5"
2
veteran
2024. május 1. 10:07
#5
Színvonal továbbra is remek.
2
kivancsifancsi
2024. május 1. 10:01
#4
Eddig minden rendben a hírnév kialakulóban. Nemcsak Éva én is várom a kontroll milyen eredménnyel zárul. Drukkolok neked ÉVA.
2
Arya
2024. május 1. 09:57
#3
Nekem volt egy ismerősöm, apu jó barátja, akiről az a hír járta, hogy akkora van neki, hogy a térdéhez kell szíjazni, máskülönben gondot okozna neki munka közben. Én akkor voltam 20 év körül és úgy gondoltam ez csak vicc lehet, vagy kedvesség. Még akkor sem hittem igazán, amikor a saját lánya, Andi mondott róla hasonlót. Egy alkalommal aput kerestem náluk és a nagykapu nem volt zárva, Miska bácsi meg a kert locsolása után saját magát tisztogatta a kerti csapnál. Ő meglepődött, én sikítottam egy kicsit, de onnantól már elhittem minden ilyen „rémtörténetet".  Később egyetlen alkalommal viccesen kérdeztem tőle, hogy: „Nem szédül?" mire ő annyit válaszolt, hogy neki idő kell még a szédüléshez is, és kacsintott. Belegondolva igazat adtam neki, mert egy akkora petrencésrúdnak valóban több időbe telik annyi vért összegyűjtenie, hogy merev legyen. Egy másik alkalommal Jutka néni, aki életük végéig a felesége maradt (első és egyetlen) pironkodva ismerte be, hogy bizony minden alkalommal törülközővel kellett körbe tekerni a férjét, hogy ne  legyen baleset és élvezni tudják az életet. Az orális kényeztetésről meg se mertem kérdezni, mert az ezredfordulón bizonyos körökben szégyennek számított, ha valaki azt elismerte. A bácsi azóta elment és kihagytam vele a beszélgetésen kívül minden más cselekvést. Andi későn ment férjhez, mert sokáig nem talált magához illő párt. Ma boldog családanya, de nem mertem rákérdezni mekkorát talált. Arra sem, hogy mit értett magához illő alatt.
 Ez is a múlt, mert ma már sok fiatal lány számol be arról büszkén, hogy mikor, hányszor, mekkorát bírt ő el. Viszont nekem attól kezdve nem hihetetlen az a méret sem. Talán ezért éltem egy időben tévhitben az átlagot illető kérdésben is, amikor at hittem, hogy az 20-25 centi. Érdemes volt ezzel is foglalkozni egy sztori erejéig, mert sokan más méretekkel nincsenek tisztában, bár valószínűleg egy ekkora „lófarok" mint ami a történetben szerepel nem túl gyakori.
4
sztbali
2024. május 1. 01:51
#2
Még mindig megvan a megszokott magas színvonal. Kíváncsi vagyok, hogy milyen páciensek lesznek még.
2