A+ A-

Családi riportok 8. rész - 1. fejezet

Nos ha egy "üzlet" beindul... :)
Ha még emlékeztek a Családi riportok 2. - ben egy srác osztotta meg velem a történetét és ugyan már nem nagyon szoktunk találkozni, mert mindkettőnknek másfelé kanyarodott az élete, de nemrég felhívott, hogy lenne egy új sztorija a számomra. Először azt hittem újra a nővéréről akar mesélni, de hamar kiderült, hogy nem az ő történetük fog folytatódni.
- Nemrég egy új helyen kezdtem el dolgozni és az egyik kolléganőm egy tök jó fej 40 - es nőci. Kissé összegabalyodtunk és egyik szexelésünk után a szokatlan, extrém dolgokról beszélgettünk és, hogy leteszteljem elmeséltem neki a nővéremmel folytatott kapcsolatomat. Egyáltalán nem akadt ki, sőt azt mondta, végre valaki aki hasonló cipőben járt, mint ő. Nekem már elmesélte, de megkérdeztem lenne - e kedve a te gyűjteményedet gyarapítani esetleg. Szóval ha ráérsz valamikor...
Naná, hogy ráértem és mivel a hölgy nem szeretett volna valami nyilvános helyen mesélni, ezért pár nap múlva becsöngettem a megadott címen egy XIII. kerületi panelházban. Mikor ajtót nyitott azt hittem leesik az állam. Kb. 35 évesnek saccoltam, de később kiderült, hogy 42. Vállig érő szőkésbarna haj, gyönyörű zöldes szemek, arcra kissé a Várkonyi Andrea nevű tv - bemondóra hasonlít, csak szebb. Karcsú termet, kb. 170 cm magas és valami eszméletlen gyönyörű kerek cickók. Az elején nem is bírtam másra koncentrálni, csak a dekoltázsára, de miután elkezdte mesélni a történetét...
- Nos hol kezdjem? - kérdezte mikor már kényelmesen elhelyezkedtünk, ital a kezünk ügyében, diktafon bekapcsolva.
- Az elején a legegyszerűbb - válaszoltam egy félmosollyal.
- Na igen, de nem is tudom hol az eleje. Azért megpróbálom. Nekem sajnos nem lehet gyerekem egy orvosi hiba miatt, de a bátyámnak van egy fia akit - mivel ráadásul a keresztanyja vagyok - szinte saját gyerekemnek tekintek. Úgy is szólítottam néha, hogy fiam, ő meg néha viccesen Maminak hívott engem. A legtöbb iskolai szünetet nálam töltötte már gyerekkorától kezdve. A bátyámék örültek, mert így levettem róluk néha a nevelés gondját. Bence örült, mert kiszakadhatott a vidéki életből és megismerhette a fővárosi életet is. Én meg örültem, mert évente pár alkalommal volt egy gyerekem. Ez Bence 15 éves koráig tartott. Én akkor voltam 36, éltem a pesti szingli csajok életét, néha volt pasim, néha nem. Akkor épp nem. Eljött a június, Bence beköltözött hozzám újra és kezdődtek a megszokott szünidei napok. Szerencsére a munkám olyan volt, hogy elég sokat tudtam itthonról is dolgozni, így sok időt tölthettünk együtt. Persze volt olyan, hogy be kellett mennem a központba, olyankor mondtam Bencének, hogy foglalja el magát, olvasson, filmezzen, netezzen, amit akar, mert egyedül azért nem szívesen engedtem a városban kóborolni. Egyik nap hamarabb végeztem benn a cégnél és felhívtam a keresztfiamat, hogy félóra múlva otthon vagyok, de nem vette fel. Nem ijedtem meg mert tudtam, hogy valamelyik lövöldözős játékát nyomja a gépen és olyankor se lát, se hall. De mikor beléptem a lakásba csak néztem ki a fejemből. Bence valóban a gép előtt ült, fejhallgatóval a fején, de nem játszott hanem egy kőkemény pornót nézett és közben simogatta magát. Nem tudtam hirtelen mit csináljak, de aztán visszamentem a bejárati ajtóhoz és nagy zajjal jöttem be, mintha akkor érkeznék.
- Bence, megjöttem! - kiáltottam jó hangosan és addig szöszmötöltem a cipőmmel, táskámmal amíg ki nem jött az előszobába.
- Hogy - hogy ilyen korán? - kérdezte és eléggé vörös volt a feje, de úgy csináltam, mint aki nem veszi észre.
- Hamarabb végeztem, próbáltalak hívni, de nem vetted fel. Gondolom megint zombikat öltél.
- Igen, játszottam. Bocsi.
Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, ezért nem forszíroztam tovább a dolgot. A nap további részében minden ment a szokásos kerékvágásban, de este lefekvés után nem bírtam elaludni. Folyamatosan az a kép lebegett a szemem előtt, ahogy Bence ül a gépnél, tekintete a monitorra tapad, a keze meg fel - alá jár a kemény farkán. Megdöbbenve jöttem rá, hogy nemcsak felizgat amit láttam, de megkívántam a keresztfiamat. Szerettem volna átölelni, megmarkolni a farkát, szerettem volna ha ő is viszonozza, de közben ott mocorgott az agyamban, hogy nem szabad ilyenekre gondolnom. Nem értettem magamat. Addig a napig soha nem gondoltam úgy rá, mint egy pasira és teljesen meg voltam zavarodva az érzéseim miatt. Csak úgy sikerült elaludnom, hogy masztiztam egy óriásit és a csúcspontnál Bence nevét nyögtem bele a párnámba.
Másnap reggel belenéztem a tükörbe és csak annyit mondtam: Ancsa te nem vagy normális! És ezt nemcsak mondtam a tükörképemnek, de így is gondoltam. 36 évesen a 15 éves keresztfiamról fantáziáltam maszturbálás közben és azt hittem másnapra elfelejtem ezt a baromságot, de az a helyzet, hogy reggel is úgy ébredtem, hogy Bence volt az első gondolatom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 gyuri0926 2015. 07. 13. hétfő 07:50
2 mondat szopás , a többi sima 6 éven felüli sztori
#12 fingerlis 2015. 06. 21. vasárnap 08:03
Mi? " Gyenge"? Ha az én koromban föláll erre a farkam,akkor minimum :megfelelő!
10*+
#11 feherfabia 2015. 06. 18. csütörtök 06:07
Gyenge!
#10 sikamika 2015. 06. 17. szerda 13:29
johh lett .folytasd...
#9 sztbali 2015. 06. 15. hétfő 17:12
Ide kell a folytatás!
#8 szekely18 2015. 06. 15. hétfő 15:35
Folytatás!
#7 Rinaldo 2015. 06. 15. hétfő 10:06
Alakul.
#6 papi 2015. 06. 15. hétfő 09:22
Nagyon jó, folytasd.
#5 veteran 2015. 06. 15. hétfő 09:03
Jó folytasd.
#4 listike 2015. 06. 15. hétfő 07:41
Nagyon várom a folytatást.
#3 sanyi0227 2015. 06. 15. hétfő 06:59
Folytatást.10-p
#2 A57L 2015. 06. 15. hétfő 05:02
A folytatás is jó.
#1 Törté-Net 2015. 06. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?