A+ A-

Családi riportok 12. rész

A következő történetet egy fiatal, csinos, halk szavú kolléganőm mesélte el aki –mint én is- utálja a tuc-tuc zenét és a céges szilveszteri bulin a parketten való lötyögés helyett inkább iszogattunk és beszélgettünk. Nem gondoltam volna, hogy újabb gyöngyszemet találok ezért nem is volt nálam az ősrégi, de megbízható diktafonom. Viszont az okostelómon a haverom épp pár nappal előtte duplázta meg a menthető hagfájlok mennyiségét, így ismét gazdagíthatom egy sztorival a szexnek azt az ágát amiről sokan nem is tudják, hogy mennyien részt vettek már benne.
Vannak dolgok amikre az ember felnőttkorában máshogy tekint, mint fiatalon. Mostani eszemmel tuti nem mentem volna bele abba amibe 16 évesen, de azért nem bántam meg. Akkor baromira izgatott és néha ha rágondolok még mostanában is beleborzongok az élmények felidézésébe, de azt is tudom, hogy eszméletlen nagy baromságot csináltunk a barátnőmmel, mert ha akkor kiderül szerintem totál másfelé -és nem jó irányba- kanyarodott volna az életem.
Én 16 éves voltam, a barátnőm egy évvel idősebb és sokkal vagányabb volt nálam. Volt egy 10-15 fős laza haveri társaságunk és ha nem velük lógtunk vagy nem a suliban voltunk akkor kettesben nálunk vagy Csengééknél múlattuk az időt. Egyébként a mai napig a legjobb barátnők vagyunk, pedig tíz év telt el azóta.
Nem untatnálak a gyerekkorommal, a lényeg, hogy már elég korán elkezdtem érdeklődni a szex iránt, ami talán annak köszönhető, hogy a meztelenség nem volt tabu a családban. Anyuval 8-9 éves korunkig együtt fürödtünk és apu is simán mutatkozott előttem meztelenül bármikor. Nem csináltunk ebből ügyet, ez nálunk teljesen természetes volt. 10 éves korom körül láttam őket szexelni először. Kissé hangosak voltak, én meg még nem aludtam és kisettenkedtem megnézni, hogy mi az. Először csak hallgatóztam, aztán összeszedve minden bátorságomat résnyire nyitottam az ajtót. Anyu az ágyon állt négykézláb és apu épp hátulról dugta. Egy ideig néztem, majd visszamentem a szobámba mert nem akartam lebukni. Később jó párszor sikerült még kilesnem őket, majd mikor rájöttem hogyan kell masztizni, előfordult, hogy leselkedés közben magamhoz nyúltam. Isteni volt és persze meg akartam osztani ezt a titkot valakivel, így elmondtam Csengének. Utána sokszor volt olyan, hogy ha egymásnál aludtunk akkor lefekvés után suttogva és vihogva -ahogy a kiscsajok szokták- a szexről beszélgettünk, majd együtt masztiztunk, később ráéreztünk a leszbizés ízére is, szóval 15 éves koromra már elég sok mindent kipróbáltunk a kefélésen kívül. És rá egy évre eljött az amit tulajdonképpen el akarok mesélni neked.
Egy szombat éjszaka történt, Csenge akkor is nálunk volt és épp a puncimat nyalta, amit én csukott szemmel nyöszörögve élveztem. Az ágyam pont szemben van az ajtóval és mikor elélvezés után kinyitottam a szemem azt láttam, hogy apám a félig nyitott ajtónál áll, minket néz és a farkát simogatja. Ekkor hirtelen több dolog is történt egyszerre: Apa felrántotta a pizsamanadrágját és ujját a szája elé téve pszt mutatott, a másik kezével meg belülről becsukta az ajtót. Én rögtön magamra kaptam a takarót, Csenge meg egy halk sikkantással az ágy végében fekvő pizsamájába próbált belebújni, nem sok sikerrel.
-Apa, te mit csinálsz itt? -suttogtam mérgesen.
-És ti mit csináltok ha szabad kérdeznem?
-Épp aludni akartunk.
-Azt látom. Pont úgy viselkedtetek, mint aki aludni akar -suttogott ő is indulatosan és nekidőlt az ajtónak.
Csenge hamarabb kapcsolt, hogy ha okosak vagyunk akkor ebből a helyzetből mi jövünk ki jól, ezért magához ragadta az irányítást. Rám nézett, intett a szemével, hogy maradjak kussban és apához fordult.
-Már ne is haragudjon Misi bácsi, de azt hiszem nagy bajban van.
-Én bajban? Hát nem hinném, hogy pont...
-Nem hinné?!? Maga szerint mit szólna a felesége ha kiderülne, hogy a lánya és a barátnője meztelen testének a látványára verte a farkát? -vágott közbe Csenge. -Megbeszélhetjük normálisan, de csinálhatok balhét is. Gondolkodjon! Klári néni min akadna ki jobban? Azon, hogy mi simogattuk egymást Brigivel, vagy azon, hogy maga ezt végignézve a faszát húzogatta?
Én totál ledöbbentem, hogy Csenge szinte ledorongolja az apámat.De apa se tudott köpni-nyelni sem és mivel ő is hamar átlátta a helyzetet, rájött, hogy Csengének igaza van.
-Oké, rendben. Simán meg tudjuk ezt oldani -mondta apám és láttam rajta, hogy szinte remeg az idegességtől. -Én sem szólok és ti se mondjátok el és ennyi.
Csengére néztem és láttam, hogy ekkor bújt bele a kisördög. Egy rövid ideig hallgatott és csak nézett maga elé, majd megszólalt:
-Van egy ajánlatom Misi bácsi. Egy évig kapunk havi 20 rongyot amit elfelezünk Brigivel és hallgatunk az egészről.
-Na nem! Tudod kit zsarolj! Ezt elfelejtheted. Honnan szedek elő szerinted ennyi pénzt?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 deajk2008 2017. 07. 5. szerda 09:13
tetszett és jó lett a sztori megint... 9p folytasd
#11 A57L 2017. 02. 19. vasárnap 04:48
Jó sorozat.
#10 picula 2017. 02. 17. péntek 22:25
jó sztori
#9 kicsifiú 2017. 01. 25. szerda 23:21
redsonjap!

Lehet igazad van, de az a helyzet -még akkor is ha ez másoknak meglepő és hihetetlen- hogy én csak leírom amit mesélnek nekem. Nem változtatok, rajta, nem írok hozzá, max. kissé "olvashatóbb"-ra fésülöm a sztorit.
#8 redsonjap 2017. 01. 24. kedd 21:38
jó... lehetett volna. Kár, hogy nem dolgozta ki. Szinte minden bekezdésben valami újba kezd bele.
#7 sunyilo 2017. 01. 24. kedd 21:28
Naggyon teccik...
#6 vakon54 2017. 01. 24. kedd 18:34
kicsifiú 10 pont.
#5 sipospista 2017. 01. 24. kedd 08:49
Tetszett..megy a pont
#4 veteran 2017. 01. 23. hétfő 16:42
Tetszett, szerintem remekül kidolgozta,élvezettel lehetett olvasni.
#3 cvirag 2017. 01. 23. hétfő 15:49
tetszett. jól hozza a realitást és a téma azon oldalait, amit szívesebben nem veszünk észre.
#2 gyuri0926 2017. 01. 23. hétfő 07:42
Eléggé értelmetlen mese , ebből sokkal többet is ki lehetett volna hozni és izgatóbb is lett volna .
#1 Törté-Net 2017. 01. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?