A+ A-

Családi riportok 9. rész

Mivel a 7. részt nem igazán díjaztátok és kérdések se érkeztek hozzá, hogy folytatni tudjam, felhívtam a hölgyet, hogy esetleg egyik vendégének nincs - e kedve megosztani velem a sztoriját. Azt mondta megkérdezi és pár nap múlva jelentkezett, hogy az egyik vendége hajlandó arra, hogy neki részletesen elmeséli, ő meg majd elmondja nekem. Szóval ez a sztori, közvetítőn keresztül jutott el hozzám, de azért nem rossz szerintem.
Kb. 10 - 11 éves lehettem amikor jobban elkezdett foglalkoztatni a szex. A haverjaimmal mindig elmeséltük egymásnak a fantáziálásainkat, meg azt, hogy melyik kiscsajt sikerült letapizni, vagy meglesni valami nőt, mert ezen kívül más nem volt. Az egyik haveromnak baromi csini mutterja volt és egyszer mikor náluk voltam rábeszéltem, hogy lessük meg ha majd elmegy zuhanyozni. Sajna nem sikerült, mert a fürdő ajtaján nem volt kulcsluk és ha benyitottunk volna azt meg észre lehetett volna venni és nem vállaltuk a rizikót. Hazafelé menet azon ötleteltem, hogy mégis hogyan lehetne meglesni, amikor leesett, hogy tulajdonképpen a saját mutteromat sokkal könnyebb lenne. Anyám soha nem zárta magára a fürdő ajtaját, sőt mivel kis panelfürdőszobánk volt, nyáron sokszor előfordult, hogy nyitott ajtónál tusolt, hogy ne szoruljon be oda a meleg. Úgyhogy egy csomószor láttam anyámat meztelenül, de addig valahogy nem néztem úgy rá, mint egy nőre. Akkor tudatosult bennem, hogy basszuss, az én anyám is eszméletlenül jó csaj, nemcsak a haverjaimé. Sőt nemcsak jó, de benne van az élmezőnyben. Csak, hogy valami fogalmad legyen róla: nagyon alacsony nőci, 155 cm, de nem olyan kis tömzsi nő mint általában az alacsonyak, hanem nagyon arányos. Szuper formájú kerek segge, szép formás combjai és kis termetéhez meg vékony alakjához képest akkora mellei voltak, mint két jól fejlett sárgadinnye. Mondom akkor voltam olyan 11 éves és kezdtem úgy nézni az anyámat, mint egy jó csajt. És az történt, hogy megkívántam és róla kezdtem fantáziálni. Valahol persze tudtam, hogy ez nem teljesen normális dolog, ezért nem meséltem el egyik haveromnak sem. 13 évesen megvolt az első éjszakai spontán magömlésem is és pont egy olyan álom hatására amiben anyámmal csináltam mindenféle finom dolgokat. Na akkor határoztam el, hogy előbb - utóbb meg fogom dugni. Nem volt semmi ötletem, hogy hogyan vegyem rá, meg azért mi nem is ketten éltünk, hanem volt a faterom, meg egy öcsém is, szóval nem volt egyszerű a dolog. Szerintem először ösztönös volt, aztán már tudatos, hogy egyre többet beszélgettem vele. Minden serdülőkori problémámmal hozzá fordultam, még olyanokkal is amivel egyszerűbb lett volna a fateromhoz menni. Na meg egy idő után azt lestem, hogy miben tudok segíteni neki, mivel tudok a kedvében járni és ez később már szabályos udvarlás lett. Mindig megdicsértem, hogy milyen csinos, ha fodrásznál volt mindig észrevettem az új frizurát és persze istenítettem milyen jól áll, mondtam neki, hogy ő a legszebb nő a világon, stb. Ezek persze jól estek neki, mint minden nőnek és megköszönte meg mosolygott is néha. De volt az is, hogy egy - két ilyen mondatom után elkomorodott vagy elsírta magát és mikor rákérdeztem, azt mondta, csak belement valami a szemébe.
15 éves múltam már és még semmi nem történt azon kívül, hogy általában rá gondolva vertem ki magamnak, vagy néha úgy hogy meglestem pl. mikor a kertben napozott és közben csináltam. De továbbra sem volt semmi ötletem arra, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy feküdjön le velem és akkor jött az anyák napja. Nem tudom már milyen okból, de az öcsém a nagyszüleinknél volt azon a hétvégén, apám meg fingom sincs merre járt, csak annyi tűnt föl, hogy egyre többször megy el hétvégére valahová. Azt hittem valami másik nő van a dologban, de nem igazán érdekelt.
Péntek este vacsora, aztán lefekvés után jött a szokásos farokverés és már azon agyaltam, hogy bemegyek anyuhoz, hogy aludjunk együtt és megpróbálkozok valamivel, de - lehet viccesnek tartod - nem mertem. Igen, egyrészt be voltam fosva attól, hogy elszúrom az egészet, másrészt meg annyira kívántam már, hogy néha elég volt csak ránéznem és már fel is állt a farkam. A lényeg, hogy akkor este se léptem semmit sem az ügy érdekében. Na de jött a szombat, korán eltűztem a virágoshoz és a zsebpénzemből vettem neki egy csokrot és a reggelinél átadtam neki azzal a könyvvel amit már pár napja előre megvettem.
A könyvhöz egy olyan képeslapot csomagoltam - természetesen direkt - amire az volt nyomtatva angolul, hogy: A legszexisebb anyuka. Nem tudtam, hogyan reagál majd rá, de úgy gondoltam ha lecseszne azt kibírom. De mikor meglátta elmosolyodott és csak annyit mondott:
- Na legalább valaki észreveszi.
Éreztem, hogy most kell tennem vagy mondanom valamit és gondolkodás nélkül azt válaszoltam, hogy:
- Szerintem mindenki észreveszi, mert tényleg az vagy.
- Köszönöm. És tudom, hogy komolyan is gondolod. Szerintem nem sok anya kap ilyen képeslapot a saját fiától, na meg észrevettem már egy jó ideje, hogy úgy nézel rám, mintha a szemeddel le akarnál vetkőztetni.
Próbáltam nagyon laza lenni, mert éreztem, hogy itt a lehetőség és nem akartam elcseszni. De azért 15 évesen, eléggé tapasztalatlan kissrác voltam még és csak annyit mondtam, hogy:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 gyuri0926 2016. 01. 29. péntek 10:50
Nagyon jó volt , elélveztem rajta .
#11 vakon53 2015. 12. 5. szombat 13:42
Várjuk a feleségemmel a további részeket is.

10 pont az ajándékunk érte.
#10 Pierre19 2015. 12. 1. kedd 07:59
Jó történet. Ha a helyesírása jobb lenne (vesszők sok helyen hiányoznak), tíz pontot adtam volna rá, így csak kilencet. smile
#9 zoltan611230 2015. 07. 26. vasárnap 07:35
Jó nagyon.
#8 papi 2015. 07. 14. kedd 17:52
Nem rossz
#7 Rinaldo 2015. 07. 14. kedd 07:59
Szuper.
#6 szekely18 2015. 07. 13. hétfő 21:41
Elmegy!
#5 cscsu50 2015. 07. 13. hétfő 08:48
elmegy
#4 listike 2015. 07. 13. hétfő 07:22
Tökéletes, mint mindíg.
#3 feherfabia 2015. 07. 13. hétfő 06:40
Egész jó!
#2 A57L 2015. 07. 13. hétfő 04:20
Nagyon jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?