A+ A-

Családi riportok 7. rész

Aki újabb szaftos történetre számít az ne olvasson tovább, mert ami most jön szintén családi, de sokkal inkább riport, mint történet. Mindegyik rész után kértétek a folytatást, de értsétek meg, csak úgy tudnám bármelyik részt is folytatni ha új történeteket kérnék azoktól akik megosztották ezeket az élményeiket velem. Kitalálhatnék persze én is bármelyikhez még részeket, de azt nem akarom.
De talán sikerül majd folytatni némelyiket, mert pl. az első és a negyedik rész főszereplő hölgyeivel már beszéltem és nem zárkóztak el az újabb meséléstől, csak még nem tudtunk időpontot egyeztetni.
Viszont az első sztori főszereplője adott egy telefonszámot azzal, hogy hívjam fel és hivatkozzak rá, a többit rám bízza.
Nem tudtam mi lesz belőle, felhívtam és egy hölgy vette fel. Elmondtam kitől kaptam meg a számát, erre csak annyit mondott, ha van kedvem beszélgetni délután ráér, találkozzunk itt és itt, ekkor és ekkor a parkban.
- De mégis miről lenne szó? - kérdeztem
- Úgy hallottam, gyűjti a családi szexhez kapcsolódó sztorikat. Nekem is van, ha érdekli megosztom önnel.
Hamar igent mondtam és délután 3 - kor már egy újpesti park padján vártam a hölgyet. A hangja alapján 40 - esnek saccoltam és mikor megjelent kb. annyinak is néztem. Hosszú világosbarna haj feltűzve, barna szem, nagyon kedves arc, kb. 165 cm magas de nagyon arányos test. Se nem kicsi, se nem nagy cickók és egész jó popsi, viszont ahogy kezet fogtunk és leültünk a padra, láttam, hogy inkább 50 mint 40. Nem kellett kérdeznem semmit, hamar a közepébe vágott.
- Én vagyok az idősebb, de tegeződjünk, úgy egyszerűbb. Látom szeretnéd megtudni a koromat. Nem titok, 53 vagyok, de tudom, hogy kb. egy 10 - est letagadhatnék.
- Hát az tuti. Nagyon jól tartod magad.
- Figyu, nincs ebben semmi csoda. Gyerekkorom óta sportolok, még most is hetente úszok, futok és bringázok, na meg a szex is fiatalon tart. Gondolom a barátnőm nem mondta, de szerintem vagy olyan értelmes, hogy kitaláld miből élek.
- A testedből? Te is? - kérdeztem kissé tétovázva, mert nem szerettem volna egy pofonnal gazdagodni, de felesleges volt az aggodalmam.
- Abból. Kb. 10 választhattam az anyagi gondokkal teli élet, vagy a viszonylag jó éldegélés között. Nem finomkodok, kurva lettem, de jól élek, és szeretem csinálni. Jó esetben van még pár évem, de félreraktam már annyit, hogy utána se legyen gondom ha abbahagyom. De ahogy hallottam téged a családi szexes dolgok érdekelnek. Nos nekem elég sok vendégem van aki ilyen szerepjátékot kér, szóval tudok mesélni, csak mondd mi érdekel pontosan.
- Minden. Kik szeretik az efféle dolgokat? Elmesélik - e, hogy miért kattantak rá az ilyen játékokra? Miket kérnek?
- Na, csak sorban. Főleg a 20 és 40 közötti korosztály kéri és a betanított munkástól az ügyvezetőig nagyon sok pasinak van ilyen vágya. Hogy miért az mindenkinél más. Van olyan vendégem, aki pl. gyerekkorában a lánytesójával játszott papás - mamást és mivel akkor csak tapizás meg simi volt, szeretné újraélni az élményt, de már továbblépve úgy, hogy szex is legyen és mivel a tesója nem lenne ebben már partner, így velem játssza el. Vagy van olyan vendégem aki kamaszkorában az anyját leste meg amikor csak tudta és ki is verte közben vagy utána a farkát, de az anyját nem merte megkörnyékezni, viszont izgatja a fantáziáját. Ezért eljön hozzám, hogy legyek az anyja és feküdjek le vele. Vagy van olyan, hogy nagynénit kell játszanom. Vagy a legcukibb vendégem, egy 20 éves halkszavú srác, akivel azt kell játszanom, hogy a nagymamája vagyok és bevezetem a szex rejtelmeibe. Vele megtörtént ez 17 évesen, de csak egyszer és a nagyi nem is akarja többször, de ő vágyik erre az élményre. Vagy van olyan vendégem - egy 25 éves nő - aki az apja hugába volt beleszerelmesedve fiatal korában, de ez csak egy plátói szerelem volt. Velem viszont át tudja élni, mintha megtörtént volna. A legtöbbször mikor eljön hozzám, egész idő alatt csak simogatjuk és puszilgatjuk egymást és ez neki hatalmas élvezet, de azért néha szex is van.
- És mi az amiket a leggyakrabban kérnek szex közben?
- Hát a lényeg, hogy ugye úgy kell viselkednem, mintha tényleg az anyja, a nővére, a keresztanyja, stb. lennék és ezért úgy is kell szólítanom. Kisfiamnak, tesómnak, ilyesmi. A legtöbb pasi szereti ha csúnya szavakat is használok. Az egyik vendégem totál bepörög ha olyanokat mondok neki, hogy: Ez az fiam, basszad anya punciját! Verd belém a farkadat. Az egyik pasi meg imádja ha csúcshoz közelítve azt mondom, hogy: Kisfiam, a kurvád akarok lenni. Olyankor úgy élvez el, hogy azt nyögi a fülembe: Jaj de jó, baszom a kurva anyámat! Az első alkalommal majdnem elröhögtem magam ezen, de ha neki ez a jó...
- És mennyire tudsz azonosulni a szerepekkel?
- Erről a vendégeimet kellene megkérdezni, de szerintem eléggé, hiszen van nem egy olyan vendégem aki 2 - 3 hetente jön. Meg ha telefonálnak, mindig elmondják mit szeretnének és mire odaér hozzám, fel tudom magam készíteni, hogy milyen szerepbe kell bújnom.
- Van olyan törzsvendég aki mindig mást kér?
- Nem igazán, mert általában aki ilyen családi szerepet kér, azoknak gyerek vagy fiatalkorukban égett bele ez a fantáziájukba és mindig vagy testvérnek kell lennem, vagy unokatesónak, vagy anyának. Eddig két olyan vendégem volt akinél hol ez voltam hol az, de ők nem is mindig családi játékot kértek. Volt, hogy tanárnőt kellett alakítanom, vagy szomszéd nénit, könyvtárosnőt, közvéleménykutatót, postáscsajt, stb.
- Ha nem akarsz erre a kérdésre nem válaszolsz, de érdekelne, hogy neked volt - e valamilyen családtagoddal bármi ilyen élményed.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 rockycellar 2015. 08. 14. péntek 14:51
nagyon jó, legyen még egy pár része
#10 papi 2015. 06. 6. szombat 15:35
Nagyon jó, folytatásért kiált.
#9 Bob__ 2015. 06. 6. szombat 07:49
Nem lett ez olyan rossz. smile Persze nincs benne semmi érzékiség, de ez le is lett írva a felvezetőbe smile
#8 kicsifiú 2015. 06. 5. péntek 20:16
sikamika!

Az írásaim között keress rá az Amit csak akarunk című írás három részére. Nos az az én saját sztorim. smile
#7 sztbali 2015. 06. 5. péntek 18:33
Gyengének mondják, de ott van az elején, hogy ez nem egy szaftos történet. Mivel nem szaftos ezért, más szemszögből nézve nagyon jó írás.
#6 sikamika 2015. 06. 5. péntek 18:08
szerintem meg joh. és mi lenne a Te nagy saját sztoryd? smile anyát ,tesot vagy unokatesot dugtál meg ? smile
#5 veteran 2015. 06. 5. péntek 07:38
Ez nagyon gyenge.
#4 Rinaldo 2015. 06. 5. péntek 06:30
Alakul.
#3 feherfabia 2015. 06. 5. péntek 05:50
Gyenge!
#2 A57L 2015. 06. 5. péntek 05:19
Ez nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?