A+ A-

Családi riportok 10. rész - 4. befejező fejezet

Délelőtt bementem a kollégiumba, hogy néhány elmaradt papírmunkát befejezzek és összefutottam az igazgatóval. Mondta, hogy van egy jó meg egy rossz híre. A rossz az, hogy ez az utolsó hét, aztán nyárra bezár a kollégium, a jó az, hogy - mivel a kollégák és a tanulók is pozitív visszajelzést adtak rólam - ha van kedvem hozzá, elkísérhetek egy diákcsoportot egy kéthetes spanyolországi kirándulásra két másik kollégával. Mondtam, hogy köszönöm a bizalmat, de még egyeztetnem kell a főállásomban ezt, de pár nap múlva majd választ adok. Elköszönt, majd mentünk a dolgunkra. A fene se akart egyeztetni, hiszen volt annyi szabadságom, hogy el tudjam vállalni, de egy régi kollégámtól azt tanultam, az ember semmire ne mondjon rögtön igent.
Délután már Ildinél voltam és elújságoltam nekik a hírt. Gratulációként mindkettejüktől kaptam egy - egy finom nyelves csókot, majd Adri mondta, hogy neki is lenne egy bejelenteni valója.
- Kaptam egy munkalehetőséget Ausztriában és kimegyek. Először csak fél évre és ha jó lesz lehet maradok is.
- Anyádék tudnak róla? - kérdezte Ildi.
- Majd elmondom nekik. De már nagykorú vagyok és baromira nem érdekel mit szólnak hozzá. Meg különben is, sokkal inkább vagy te az anyám, mint az igazi.
Ildin láttam, hogy jól esnek neki a kiscsaj szavai, de azért nem örül neki, hogy csak úgy lelép. Megbeszéltük egy ilyen külföldi meló előnyeit és hátrányait is, elmondtuk Adrinak mire figyeljen nagyon, a lelkére kötöttük, hogy bármi gondja van egyből értesítsen minket, majd sok szerencsét kívántunk neki.
- Basszus tényleg úgy érzem ti vagytok a családom. Ti legalább törődtök velem - mondta és nem sok hiányzott ahhoz, hogy elsírja magát.
- Igen, csak egy rendes családban nem szokták azt csinálni amit mi csináltunk az elmúlt pár napban - tette hozzá Ildi mosolyogva.
- Ezzel azért vitatkoznék - emeltem fel az ujjamat. - Elég elolvasnod a történeteimet. Nem hinném, hogy minden riportalanyom csak kitalálta. Na meg itt vagyok én és anyu. Meg ti ketten is ugye....
- Van benne valami. Ilyen romlott lenne a társadalom?
- Miért pont ettől lenne romlott? - fordult Ildihez a keresztlánya. - Egy csomó más rossz dolog van az életben, ami szerintem százszor rosszabb, mint a családtagok közötti szex. Én pl. szeretném ha igazából ti lennétek a szüleim és együtt szexelnénk ha úgy lenne kedvünk.
- Hát ez max. úgy működhetne, ha Ildi örökbe fogadna téged, én meg elvenném őt feleségül. De neked ugye vannak szüleid, így...
- Ja, tudom, csak mikor még otthon laktam olyan 13 éves koromban eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha rányitnék anyuékra amikor dugnak és bevennének engem is. De ahogy kezdett megromlani a kapcsolatunk, már egyiküket sem kívántam.
- Most azt akarod mondani, hogy kívántad őket? Rendesen szexuálisan? - kérdezte Ildi.
- Miért? Nem meséltem még?
- De mesélted. De azt hittem csak fantáziálsz.
- Nem. Simán beszálltam volna hozzájuk. Néha még szoktam olyat álmodni, hogy apám kefél hátulról, jól benyomja a farkát a seggembe, én meg közben anyám széttárt lábai között könyöklök és nyalom a pináját.
- Hát nem tudom melyikőtök perverzebb - mosolygott Ildi. - Te, aki az apjával - anyjával lefeküdne, vagy te - nézett rám - aki meg is dugta az anyját.
- Szerintem mindhárman azok vagyunk - nevetett fel Adri. - Mivel nekem két nap múlva utaznom kell és még elég sok intéznivalóm van, mit szólnátok egy jó kis búcsúkeféléshez?
Nem kellett sokáig győzködnie egyikünket sem. Hamar kutyapózba térdelt a keresztanyja ágyán és miközben Ildi mellésimulva a melleit kezdte simogatni és a nyakszirtjét puszilgatta, addig Adri nyöszörögve kért, hogy dugjam seggbe.
Persze először jól bejárattam a nyelvemmel, néha az isteni finom kopasz punciját is megnyalogattam, aztán mögé térdeltem és betoltam a seggébe a kemény farkamat. Ő közben élvezte, hogy Ildi a cickóival játszik, meg néha a csiklójára ia rátévednek az ujjai és ahogy egyre keményebben dugtam, kezdett bevadulni -
- Igeeeen Ildi, csináld. Te vagy az anyám és én élvezem, hogy az anyám simogat.
Összenéztünk Ildivel, rákacsintottam és megszólaltam:
- Isteni segged van kislányom. Annyira jó, hogy seggbekúrhatlak.
- Eeeez az apa! Baszd szét a seggemet, én meg kinyalom anyát.
Ildi erre rögtön befeküdt Adri elé és felkínálta neki a nedves szőrös pináját. Nagyon izgató látvány volt ahogy dugtam a seggét és közben a nyelve Ildi pinájában nyalakodott. Néha felnézett és megkérdezte:
- Jól csinálom anyu? Izgat, hogy kinyal a kislányod?
- Izgat. Nagyon is. De jó lenne, ha nem fárasztanád le apádat nagyon, mert én is akarok vele kefélni.
- Oké anyu, hagyok belőle neked is. Szeretem nézni ahogy megbasz - lihegte Adri és elkezdte ujjazni magát, a keze egyre gyorsabban járt a pinusában és nemsokára az élvezettől kimerülten lerogyott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Szende István 2015. 12. 20. vasárnap 00:16
Elolvasván a teljes írást, úgy vélem, hogy az ötlet nem rossz, habár nem teljesen eredeti van már itt hasonló novella-folyam de ez nem baj.Amit viszont hiányolok a valamivel "cizelláltabb" fogalmazás. Nem hiszem, hogy az egyes részek tíz pontokat érnének de a honlap egyéb írásaihoz képest, a felső 20%-ba tartozik.
#12 cscsu50 2015. 12. 11. péntek 03:43
kár hogy rövid
#11 papi 2015. 12. 6. vasárnap 21:00
Remélem csak ennek a történetnek van vége.
#10 vakon53 2015. 12. 5. szombat 09:16
Minden kommentárnélkül 10 pontot adunkneked.
#9 zsuzsika 2015. 12. 4. péntek 17:48
Csak a rövidsége miatt nem tetszett.
#8 veteran 2015. 12. 4. péntek 09:12
Rövid,de jó.10p.
#7 deajk2008 2015. 12. 4. péntek 08:32
nagyon tetszett, jól írsz, 10p folytasd ...
#6 Rinaldo 2015. 12. 4. péntek 07:33
Jó,de lehetne folytatás.
#5 listike 2015. 12. 4. péntek 07:25
Nagyon jó, de azért megírhatnád a végkifejletet.
#4 gyuri0926 2015. 12. 4. péntek 07:19
Rövidke.
#3 feherfabia 2015. 12. 4. péntek 06:14
Egész jó!
#2 A57L 2015. 12. 4. péntek 04:45
Továbbra is magas színvonalon írsz.
#1 Törté-Net 2015. 12. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?