A+ A-

Családi riportok 6. rész

Azt hittem nem lesz mostanában új sztori, de nemrég egy kedvenc antikváriumomban jártam és találtam pár erotikus könyvet, ugyanis vadászom a különlegességekre. Megszereztem pl. a Vénusz deltája, meg a Miss L. szeretője című könyveket is. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az antikvárius egy jófej 40 fölötti pasi akivel mindig jókat dumálunk ha benézek, többek között a szexuális irodalomról is. Az egyik könyv amit megvettem egy Tehéncsöcs című vékony kis könyv amiben többek között olyan sztori is van, hogy anya a fiával. Mondta az eladó, hogy ezt ő is olvasta, nem rossz, de az élet ennél furcsábbat és jobbat is produkál. Persze felkeltette a kíváncsiságomat és mivel eléggé célratörően tudok kérdezni, hamar kiderült, hogy vele esett meg a sztori amit említett. Mikor elmondtam neki, hogy én gyűjtöm ezeket és meg is írom, hajlandó volt elmesélni. Zárás után visszamentem és beültünk a közeli sörözőbe, ahol egy újabb gyöngyszemmel lettem gazdagabb.
- Én még a 80 - as években voltam gyerek, '88 - ban voltam 16 éves és ekkor egy Pest melletti kisvárosban laktunk anyámmal meg a nevelőapámmal. Én amolyan zabigyerek voltam, apámat nem ismertem és anyámmal éldegéltünk együtt, míg 10 éves koromban férjhez ment a nevelőapámhoz. Mindig is voltak anyámnak udvarlói erre emlékszem, de valami miatt ehhez a baromhoz ment hozzá, pedig a rokonságban meg a baráti körben mindenki le akarta beszélni róla. Anyun kívül mindenki látta, hogy ezzel a pasival nem kerek valami, de ő csak kb. egy évvel az esküvő után jött rá, mikor megkapta az első pofont. A mai napig nem értem miért nem vált el tőle rögtön, hiszen az első pofont követte szép sorban a többi, 2 - 3 havonta mindig volt balhé. Ha nem ütötte meg anyut, akkor a lakásban tört - zúzott. Néha ivott is de nem a pia volt az ok, mert volt úgy, hogy színjózanon csinálta a fesztivált. Persze utána mindig esküdözött, hogy soha többé, de én már nem hittem neki és azt hiszem anyu sem, csak nem akart az emberek szájára kerülni, így inkább tűrt. Akkoriban sok nő élt így sajnos, főleg vidéken.
Nos nem akarom hosszan ecsetelni a gyerekkoromat, ezt csak azért mondtam el, mert ezek a dolgok nagyban közrejátszottak abban, ami 16 éves koromban történt.
A nevelőapám munkahelyéről kértek néhány szakembert egy ausztriai céghez három hétre. Szerencsére ez a barom is köztük volt és amikor elutazott szinte ünnepeltünk anyuval. Ez egy pénteki napon történt és mivel másnap nem kellett suliba mennem elég sokáig beszélgettünk vacsora után, persze a nevelőfaterom volt a fő téma. Kérdeztem, hogy meddig akarja még ezt így csinálni, miért nem költözünk el, vagy miért nem rakja ki ezt a barmot, vagy valami? Persze a 16 éves lázadó agyammal nem láttam át, hogy nem ilyen egyszerű, hiszen a lakás közös volt, akkoriban egy válóper több hónapig is elhúzódott, stb. Anyu mondta, hogy szeretné megvárni, hogy én leérettségizzek, azt a két évet már kibírjuk valahogy, aztán ha én is dolgozni fogok akkor könnyebben tudunk lépni. Persze egy csomó dologról beszélgettünk még és nagyon jól éreztük magunkat, hogy nyugiban voltunk. Valamikor éjfél után ballagtam be a szobámba, de még elég sokáig pörgött az agyam, így másnap már majdnem dél volt mikor felkeltem. A konyhában rotyogott az ebéd, a fürdőszobában kattogott a mosógép, anyu meg épp a nappaliban porszívózott amikor álomittas fejjel beléptem és egyből lecseszett a késői ébredés miatt, persze csak viccből.
- Na jó reggelt hétalvó! Én már egy csomó munkát elvégeztem te meg csak most dugod ki az orrod?
Mondtam, hogy ne haragudjon, hogy nem tudtam segíteni neki de elég későn tudtam elaludni. Nevetve válaszolt, hogy semmi baj, nem azért mondta. Elmentem letusolni, hogy kilássak a fejemből és mire felöltözve kijöttem a fürdőből, már az asztalon volt az ebéd. Először nem tudtam mi a furcsa anyun, egész idő alatt ezen gondolkodtam amíg a levest kanalaztam, majd egyszer csak leesett. Teljesen kivirult attól, hogy nem volt otthon a nevelőfaterom és nem kellett attól félnie, hogy mikor robban ki valami veszekedés. Lehet, hogy csak én láttam úgy, de mintha éveket fiatalodott volna. Dőlt belőle a szó, poénkodott, nem tudom mikor láttam utoljára ennyit nevetni. Kitalálta, hogy ebéd után ugorjunk el a nagyiékhoz, akik kb. félórányi autózásra laktak és még azt is megengedte amikor beértünk a faluba, hogy a kis utcákban én vezessek. Nagyapámnak épp akkor lett kész az évi szokásos meggybora, amit persze meg kellett kóstolni még nekem is nemcsak anyunak, mert az öreg halálosan megsértődött volna ha visszautasítjuk. Így persze ott kellett maradnunk éjszakára, mert anyu azt mondta, hogy haza tudna ugyan vezetni, de két pohár bor miatt nem kockáztatja a büntetést. A nagyiéknak egy kis házuk volt két szobával, így nekem egy szobában kellett aludnom anyuval, ráadásul egy ágyban is és mivel ez több éve fordult elő utoljára, elég szokatlan volt. Az ágy ugyan kétszemélyes volt, de elég sokáig helyezkedtünk, mire kezdett elnyomni az álom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2015. 12. 5. szombat 13:01
Még mindég 10 pont az ajándékunk a feleségemmel.
#14 A57L 2015. 05. 17. vasárnap 06:53
Jó történet.
#13 macsek2 2015. 05. 2. szombat 00:55
Akit érdekel még néhány könyv cím: Vallomások szexuális fűszerekről és perverziókról, Pornósztárvolt őnagysága, Az ezred menyasszonya, A szexfarm szukái és kancái, A nagy francia ágy, Emmanuelle. Talán meglehet még szerezni antikváriumokban.
#12 rockycellar 2015. 04. 23. csütörtök 20:42
egész jó, akárcsak a többi
#11 mif23 2015. 04. 23. csütörtök 17:20
Tetszetős.
#10 feherfabia 2015. 04. 22. szerda 05:26
Nagyon szép!
#9 szekely18 2015. 04. 21. kedd 14:25
Nagyon jó!
#8 papi 2015. 04. 21. kedd 07:37
Egész jóra sikerült
#7 tomi19 2015. 04. 21. kedd 06:58
Kiváló sorozat 10 pont smile
#6 veteran 2015. 04. 20. hétfő 14:08
Nagyon jó.
#5 deajk2008 2015. 04. 20. hétfő 10:18
nekem tetszett 10p... folytasd
#4 kicsifiú 2015. 04. 20. hétfő 09:41
Hali tomjoe!

Gyönyörre gyönyör, Alexandra vágyakozásai, Úgy, hogy neked is jó legyen, Éva nővér, Ostromlott ágyak, most egyelőre ennyi jutott eszembe, persze nem mindegyikben van családi szex, de jók. Ja meg van egy magyar szerző, erotikus kémregényeket ír: Czére Béla, Suzanne de Perella, Charlotte de Perella néven alkot és baromi jók. Van egy netes antikvárium, nézz szét náluk, én már vettem tőlük, egész jó árral dolgoznak és be is tudnak szerezni könyveket: kulturkalo.hu
Üdv. Kicsifiú
#3 tomjoe 2015. 04. 20. hétfő 08:46
írj pár könyv címet még engem is érdekkel a téma
#2 listike 2015. 04. 20. hétfő 07:17
Nagyon jó volt.
#1 Törté-Net 2015. 04. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?