A+ A-

Családi riportok 3. rész

A harmadik történetet egy vonatút alatt mesélte el egy 45 éves hölgy. Rajtunk kívül még két 30 körüli pasi utazott a fülkében és egy újságcikkről beszélgettek amiben arról volt szó, hogy egy borsodi kis településen egy férfi az anyjával és a féltestvérével is vérfertőző kapcsolatban élt. Azon vitáztak, hogy tényleg van - e ilyen, vagy csak a szenzációhajhász újságírók találják ki, hogy eladhatóbb legyen a lap. A végén megegyeztek abban, hogy kitaláció az egész. A hölgy ezalatt az ablakon nézett kifelé és szája sarkában amolyan mindentudó mosoly villant fel néha.
A két srác leszállt a következő állomáson és mivel a hölgy arckifejezéséből úgy ítéltem meg, hogy itt is lehet egy sztori, elkezdtem puhatolózni. Nagyjából másfél óráig utaztunk még együtt, íme az eredmény.
- Azon mosolyogtam, hogy néha el se hisszük, hogy egy hihetetlennek tűnő történet mennyire igaz is lehet. Bár lehet, hogy ez az újságcikk csak kitalált sztori, de az enyém valóságos és egyáltalán nem zavar ha megírja azon a szextörténetes oldalon, legalább látják az emberek, hogy nem kell mindenkit rögtön elítélni azért amit tesz.
Én most 45 éves vagyok és két évvel ezelőtt a férjem megőrült. Na nem szó szerint, csak beleszeretett egy 30 körüli kolléganőjébe, de úgy viselkedett, mint egy szerelmes kamasz. Először csak annyi pénzt költött rá amennyit a fizetéséből el tudott titkolni, majd mikor az már kevés lett a haveroktól kért kölcsön, aztán személyi kölcsönt vett fel, hogy azokat vissza tudja fizetni. Utána eladta az autóját - nekünk persze azt hazudta, hogy ellopták - amiből vissza fizette a bankkölcsönt és a maradékot a csajra költötte. Amikor a kollégáitól kért kisebb nagyobb összegeket, akkor már gyanús volt a dolog, persze mindent tagadott mikor rákérdeztem. Aztán egyre zűrösebb ügyei lettek nagyon rövid idő alatt és a végén hamis számlákkal a munkahelyétől is elég nagy összeget nyúlt le. Nem is tudom miből gondolta azt, hogy nem fog lebukni. Persze amikor kitört a balhé, a csaj kirúgta, a főnöke szintén, bírósági ügy lett a dologból és - hab a tortán - én is otthagytam. Vittem a kocsimat, a személyes holmimat, a bútorok, berendezési tárgyak kb. felét, és a közös számlánkon levő pénzt - amihez szerencsére addig nem mert nyúlni - neki meg otthagytam a lakást. Átköltöztem abba a lakásba ami még a szüleimről maradt rám és egy ideje már üresen állt. A lányunk 20, a fiúnk 22 éves volt akkor és mindketten segítettek berendezkedni, meg felújítani a lakást és maximálisan mellettem álltak, az apjukkal nem nagyon voltak hajlandók tartani a kapcsolatot. A fiam a felújítás alatt hétvégéken ott is aludt, hogy ne kelljen annyit utazgatnia és haladjon a munkával. Mivel látták, hogy mennyire megviselt az egész, apró figyelmességekkel próbálták ellensúlyozni a férjem mocsokságát. A lányom ebédet főzött, vasalt, segített takarítani. A fiam minden munkát megcsinált amihez nem kellett mestert hívni és volt olyan, hogy amíg száradt a falon a festék, lerohant egy csokor virágért, vagy csokiért ráadásul ölelgetett, puszilgatott, mint gyerekkorában. Eltelt egy hét és furcsa érzések kezdtek kavarogni bennem a fiam közelében. Először nem tudtam mire vélni, aztán egyik reggel - mikor a konyhaasztalnál kedveskedőn belepuszilt a nyakamba - leesett, hogy felizgulok a saját fiam érintéseitől. Egész nap ezen járt az eszem és éjjel sem sokat aludtam, mert tudtam másnap megint jön Ákos álmennyezetet felrakni és nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy a fiam férfiként hat rám. Mintha két személyiségre hasadtam volna. Az egyik énem tudta, hogy rossz, erkölcstelen, talán még bűnös gondolat is az ahogy a fiam izmos teste, érintése, illata jár a fejemben, a másik viszont szinte remegve akarta, hogy újra átöleljen, a nyakamba pusziljon, vagy csak egyszerűen hozzám érjen a keze miközben rendezkedünk a lakásban.
Szerencsére reggeli után egyből nekiállt dolgozni a nappaliban, én meg a szobámat próbáltam lakhatóvá varázsolni, így nem volt semmi gond és mivel tudtam, hogy ebédre a lányom is befut, majdnem nyugodt voltam, kezdtem lehiggadni és józan fejjel újra és újra azt hajtogattam magamban, hogy Ákos a fiam, Ákos a fiam. Dél körül megcsörrent a telefonom, a lányom hívott:
- Bocsi, anya, de csak estefelé tudok átmenni, mert lebetegedett az egyik csaj a melóban és be kell ugranom helyette.
- De Lilla, megígérted. Számítottam rád.
- Anya, nem én tehetek róla.
- Jó, jó, akkor este.
Leraktam a telefont és újra ideges lettem kissé, tudva, hogy estig egyedül leszek Ákossal és hülye dolog, de egyik percben attól féltem, hogy történik majd valami, a másikban meg attól, hogy nem. Kimentem a konyhába és közben kiszóltam a fiamnak is:
- Ákos, úgy csináld a melót, hogy negyedóra és ebéd!
- Rendben anya. És ebéd után kapok valami finomat?
Azt hittem kiugrik a szívem a mellkasomból. Úristen mire gondol ez a gyerek? Csak nem ő is...? Vissza is kérdeztem:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.89 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 tiborg 2016. 03. 9. szerda 05:11
o.k....elvezzuk a kovetkezot
#13 sikamika 2015. 05. 9. szombat 23:15
jooh folytasd
#12 kicsifiú 2015. 03. 22. vasárnap 18:05
Sajna a történeteket csak a saját fantáziámból tudnám folytatni, de ezt nem akarom, mivel a sztorik nem az enyémek, ezeket úgy mesélték el nekem. De ha sikerül rábeszélnem a riportalanyokat, hogy osszanak meg velem még néhány titkot, akkor megírom majd.
#11 listike 2015. 03. 21. szombat 13:01
Nagyon jó, csak így tovább.
#10 papi 2015. 03. 19. csütörtök 20:49
egész jó
#9 szekely18 2015. 03. 18. szerda 16:30
Jó és folytatást kérek!
#8 matador 2015. 03. 18. szerda 13:53
folytatod?
#7 matador 2015. 03. 18. szerda 13:52
jó,szupi
#6 veteran 2015. 03. 18. szerda 11:40
Nagyon jó, folytasd.
#5 Rinaldo 2015. 03. 18. szerda 09:27
Szuper jó.
#4 deajk2008 2015. 03. 18. szerda 07:12
nagyon jó , 10p folytasd...király volt
#3 A57L 2015. 03. 18. szerda 06:13
Továbbra is tetszik.
#2 zoltan611230 2015. 03. 18. szerda 05:45
Nagyon jó,és ez igaz is.
#1 Törté-Net 2015. 03. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?