A+ A-

Családi riportok 2. rész

A második történet egy srácé akivel egy helyre jártunk edzeni és haverok lettünk aztán egy átsörözött estén megosztotta velem a titkát.
- A helyzet az, hogy néha még most is felemás érzések vannak bennem a történtek miatt. Néha szégyellem magam és azon agyalok, hogy mi lett volna ha nem történik meg, néha meg az van bennem amit egy haverom szokott mondani: "Szarni bele, szól a zene!" Ami nagyjából azt jelenti, hogy ne foglalkozz vele, minden rendben.
Hogy értsd az egészet, nagyon az elején kell kezdenem. Apámnak volt egy felesége, aki épp kilencedik hónapos terhesen feküdt a kórházban és az én jóapám ezalatt összejött anyámmal. Nagyjából akkor fogantam amikor a nővérem született. Persze mikor kiderült, hogy az öreg nem csak a feleségének csinált gyereket, hanem anyámnak is, hatalmas balhék voltak. Bírósági hercehurca, meg hasonló "finomságok", aminek az lett a vége, hogy apám kibékült a feleségével és együtt maradtak, de fizetett utánam tartásdíjat és engem anyám egyedül nevelt. Tíz éves koromig nem is tudtam, hogy van egy féltestvérem, mert anyám nem beszélt róla, sőt mikor arról kérdezősködtem, hogy nekem miért nincs apukám, akkor az volt a válasz, hogy nem szeretett minket és elhagyott mikor nagyon kicsi voltam.
A tizedik szülinapom után történt, hogy anyu kapott egy hivatalos levelet amit véletlenül kinn felejtett a konyhapulton, én meg belenéztem és megtudtam belőle, hogy apám meghalt és a tartásdíj helyett most már árvasági segélyt fogunk kapni, ugyanúgy ahogy a másik gyereke. Persze anyámnak nem mondtam el, hogy elolvastam a levelet, de elkezdtem nyomozni, kérdezősködni a rokonságban és ezekből meg a több év alatt elejtett mondatokból néhány nap alatt összeállt a kép. És 12 éves koromban a suli előtt egyszer csak megjelent a nővérem. Elmondta, hogy ki ő és azt, hogy az 50 km - re levő megyeszékhelyen laknak az anyukájával, meg azt is, hogy apánk halála után ő írt nekem pár levelet amire nem válaszoltam, ezért úgy döntött megkeres. Kb. 2 órát beszélgettünk és megegyeztünk abban, hogy e - mail - ezni fogunk egymással, meg majd telefonon is beszélünk. Mikor hazamentem elmondtam anyámnak és kérdőre vontam a levelek miatt és bevallotta, hogy azokat direkt nem adta ide nekem. Jól összevesztünk és még aznap este egy hosszú mailt írtam a nővéremnek és utána MSN - en később Skype - on is beszéltünk, sőt havonta találkozni is tudtunk. Egy idő után anyám is belátta, hogy nem tilthat minket egymástól és a 14. születésnapomra meghívhattam Andit is aki elmondta, hogy iskolát vált és egy dunántúli városba költözik, így marad a net, meg szünetekben találkozunk. Nyári szünetben náluk töltöttem egy hetet aztán tényleg csak olyan 3 - 4 havonta találkoztunk, de tudtunk mindent egymásról. Mindig elmesélte a pasiügyeit, ahogy én is vele osztottam meg a szerelmi bánataimat vagy épp a hódításaimat. Lassan eltelt újabb három év, én elvégeztem egy szakmunkásképzőt, Andi leérettségizett és mivel a 18. szülinapjára nem tudtam volna elutazni a Dunántúlra, megbeszéltük, hogy előtte úgyis hazajön az anyjához Debrecenbe egyik hétvégén és majd ott tartunk egy előszülinapot.
Vonatra is ültem azon a szombaton de mikor ajándékokkal meg virággal leszálltam az állomáson, Andi nem várt ahogy megbeszéltük. A címüket tudtam, de mivel nem voltam ismerős Debrecenben, taxira meg nem akartam költeni, úgy gondoltam kérdezősködök meg gyalogolok, de így egy jó órába telt mire megérkeztem. Becsöngettem és ahogy Andi kiballagott a kapuhoz, láttam, hogy valami gáz van. Az egyik szeme alatt egy hatalmas kék folt kezdett színesedni és mindkét szeme vörös volt a sírástól. Már épp kérdezni akartam, de kézen fogott és csak annyit mondott: Majd benn elmesélem.
Mikor lepakoltam és leültünk a nappaliban, meg akart szólalni, de újra kitört belőle a zokogás. Próbáltam vigasztalni meg csitítani, de semmi eredménye nem volt, amíg ki nem sírta magát. Miután megnyugodott elmesélte, hogy az új pasijával kb. két hónapja folyamatosan csak veszekszenek.
- Ma megmondtam neki, hogy vége és nem akarom többé látni, erre elkezdett ordítozni, aztán megütött, majd elment. Egy ideje teljesen megkattant.
- És anyud? Miért nem szóltál neki? - kérdeztem.
- Anyu nem hitte el, hogy valami nem stimmel, mert előtte ugyanolyannak mutatta magát, mint régen. Szerintem ha anyu nem dolgozik ma és itthon lett volna, ez nem történik meg. De talán jobb is így.
- Nem mondhatod, hogy jobb így, hiszen bántott.
- Igen, de így most már anyu is látja majd mi a pálya. Na a lényeg, hogy elment, te meg itt vagy és elméletileg a szülinapom miatt jöttél, gondolom ajándékot is hoztál.... - mosolygott de még kicsit könnyes szemmel.
Átadtam a virágot meg az ajándék könyvet, majd mondta, hogy segítsek ebédet főzni, aztán majd délután elmegyünk mászkálni a városba. Az ebédkészítés alatt lassacskán megtudtam, hogy elég hamar kiderült Andi számára is, hogy a srác néha elég önző, erőszakos és bunkó is tud lenni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 gyuri0926 2016. 01. 28. csütörtök 12:29
Nagyon hihető és izgató
#12 sikamika 2015. 05. 10. vasárnap 00:16
jo sztory ez is smile
#11 kicsifiú 2015. 03. 22. vasárnap 18:05
Sajna a történeteket csak a saját fantáziámból tudnám folytatni, de ezt nem akarom, mivel a sztorik nem az enyémek, ezeket úgy mesélték el nekem. De ha sikerül rábeszélnem a riportalanyokat, hogy osszanak meg velem még néhány titkot, akkor megírom majd.
#10 papi 2015. 03. 17. kedd 10:32
Nem rossz, folytasd.
#9 feherfabia 2015. 03. 17. kedd 05:53
Nagyon jó!
#8 kicsifiú 2015. 03. 16. hétfő 08:01
Az anya-fia az első részben van, meg lesz még olyan rész. Ez tesós volt.
#7 hairy_pussy 2015. 03. 16. hétfő 06:34
10p
anya-fia???
ez mintha kimaradt volna belőle
#6 veteran 2015. 03. 12. csütörtök 15:07
KLASZ.
#5 deajk2008 2015. 03. 12. csütörtök 10:20
nekem mindig tetszik a családon belüli szexualitások, ez jó történet lett, 10p folytasd...
#4 Rinaldo 2015. 03. 12. csütörtök 08:31
Szuper.
#3 listike 2015. 03. 12. csütörtök 08:22
Szép történet, nagyon tetszett.
#2 A57L 2015. 03. 12. csütörtök 06:20
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2015. 03. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?