A+ A-

Családi riportok 4. rész

A negyedik sztori a szomszédomé, aki egy 40-es csini hölgy és kb. 5-6 éve lakunk egymás mellett, de csak tavaly kerültünk félig meddig baráti viszonyba, a történetét viszont csak idén nyáron osztotta meg velem, amikor egy beszélgetésünk alatt megkérdeztem tőle volt-e valami átlagostól eltérő szexuális élménye.
-Nos nem hinném, hogy ilyen bárkivel megesik, mert baromi nyitottnak kell ahhoz lenni, hogy hagyd magad sodortatni az eseményekkel, de közben figyelj arra is, hogy nehogy nagyon elsodorjon. Ez most lehet, hogy elég bonyolultan hangzik, de azt hiszem érted mit akarok mondani.
35 éves voltam, a lányom 16. A férjemmel minden oké volt, jól éltünk, nem veszekedtünk, de a szex valahogy kezdett ellaposodni és egyre ritkábbak lettek az együttlétek. Először azt hittem van valakije, elkezdtem nyomozgatni utána, de rájöttem semmi ilyesmi, csak egyszerűen nem kívánja a szexet. A munkája meg a hobbija /horgászás és foci a haverokkal/ teljesen lefoglalták. Utánaolvastam és hát van ilyen, egyszerűen elvesztette az érdeklődését a testi örömök iránt. Én viszont nem, de nem akartam megcsalni, így a ritka keféléseink mellett maradt a maszturbálás. Először csak finomabb szexfilmeket néztem közben, aztán kezdtem durvábbakat is és én lepődtem meg a legjobban, hogy némelyik mennyire felizgatott.
Flóra, a lányom már mindent tudott a szexről mert 13 évesen felvilágosítottam. Elég sokat beszélgettünk, nem volt tabutéma közöttünk, amihez hozzájárult az is, hogy elég fiatalos kinézetű és gondolkodású anyuka voltam akkor is, meg most is és gyakran a nővérének néztek. Azon a bizonyos napon a férjem megint éjszakai horgászatra ment a haverjaival, mi meg Flórával úgy döntöttünk, felugrunk egy barátnőmhöz egy kis késő délutáni dumapartira. A beszélgetés elhúzódott és Ancsa ott marasztalt vacsorázni is minket. A vacsora mellé kicsit boroztunk is és picit becsiccsentve értünk haza olyan 11 után. Flóra leült a nappaliban a TV elé, én meg kimentem a konyhába, hogy lefekvés előtt csináljak még egy kis teát, megelőzendő a pia miatti gyomor- vagy fejfájást. Teakészítés közben hallottam, hogy a lányom ide-oda kapcsolgatja a TV-t, gondolom valami zenét keresett, de mikor a bögrékkel beléptem a nappaliba először azt hittem nem jól látok. Flóra talált valami pornócsatornát és azt nézte, közben a keze a nadrágjában mozgott.
-Nem mondom, hogy ne csináld, de nem akarod inkább egyedül a szobádban? -kérdeztem félig viccesen ahogy odaléptem a kanapéhoz. Kivette a kezét, de nem jött zavarba.
-Anyu te mondtad a múltkor, hogy szexfilm nézése közben izgibb.
-Na jó, de nem úgy gondoltam, hogy akkor csinálod amikor itt vagyok.
-Bocsi de az előző jelenet beindított, mert ilyet még nem láttam.
-Mi volt az?
-Ház... az, hogy... volt egy fiatal csajszi, meg egy olyan 40 körüli nő és először csak csókolóztak aztán elkezdték vetkőztetni egymást és a fiatal elkezdte szopni az idősebb nő melleit, de úgy, hogy hanyatt belefeküdt az ölébe és alulról szopta, mint a kisbabák.
-És ez indított be ennyire?
-Aha, nagyon izgató látvány volt.
Közben a film persze ment tovább és épp egy csaj masztizott széttett lábakkal egy fotelben.
-Látod más is kedvet kapott hozzá, nemcsak te -intettem poénkodva a képernyő felé.
-És te nem kaptál kedvet hozzá? -kérdezett vissza kedvesen szemtelenül Flóra.
-Miért? Csináljuk együtt a pornós csajjal? Hm, elég izgató ötlet -telepedtem le a lányom mellé és már fel is hajtottam a szoknyámat. A bugyimat félrehúzva elkezdtem simogatni magam, közben a lányom meglepődött arcát néztem. -Na mi van? Nem gondoltad, hogy anyád ilyen bevállalós? Nem folytatod?
Egy ideig nézett rám, nem tudta eldönteni, hogy poénkodok vagy komolyan beszélek, de miután látta, hogy nem csak simogatom magam, hanem egy ujjam már benn is van, felállt letolta a nadrágját, majd visszaülve újra a csiklóját kezdte dörzsölni. Nagyon szokatlan, de egyben irgalmatlanul izgató volt a szitu. Kis idő múlva abbahagytam saját magam dédelgetését és elkezdtem Flóra combjának a belső részét cirógatni, majd először az arcát, majd a nyakát kezdtem finoman puszilgatni. Láttam, hogy nagyon jól esik neki és egyre szaporábban veszi a levegőt. Nem akartam, hogy ilyen hamar elélvezzen, ezért elvettem a kezemet és megkérdeztem:
-Mit szólnál hozzá ha egymásnak csinálnánk?
-Ha szeretnéd... -válaszolta és már nyúlt is át a combomon.
Egy ideig csak bámultuk szótlanul a TV-t és ujjaink a másik punciján matatott, de kezdtem egyre jobban bepörögni attól, hogy a lányommal egymásnak csináljuk. Lassan a TV helyett már egymást néztük, egyre jobb volt az érzés, aztán egyszer csak csendben, remegő testtel elélveztem, de valami isteni volt. Miután lecsillapodtam, újra kezdtem Flóra punciján a játékot és elég hamar elment ő is. Csak néztük egymást és éreztem, hogy ez volt a kezdet. A testem újabb orgazmusért reszketett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 tiborg 2016. 03. 9. szerda 06:01
jol megirt, izgalmas variaciok....
#10 picula 2016. 01. 8. péntek 01:47
szupi lett 10 p.
#9 sikamika 2015. 11. 26. csütörtök 18:16
jo lett...
#8 A57L 2015. 05. 18. hétfő 05:25
Továbbra is jó.
#7 tomi19 2015. 04. 8. szerda 08:12
Nagyon jó volt 10 pont,jöhet a folytatás smile
#6 szekely18 2015. 04. 7. kedd 14:46
Nagyon jó lett. Folytasd!
#5 zoltan611230 2015. 04. 7. kedd 10:17
nagyon igaz az utolsó mondat....jó felfogás,szerintem.
#4 papi 2015. 04. 7. kedd 10:06
Ez is jó lett, folytasd.
#3 listike 2015. 04. 7. kedd 07:31
A szokásos jó színvonal.
#2 deajk2008 2015. 04. 7. kedd 07:19
imádom a családon belüli szeretkezéseket 10p... folytasd
#1 Törté-Net 2015. 04. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?